عاشقشم میخوام باش ازدواج کنم ولی...
سلام.
من پسری 23 ساله اهل اصفهان دانشجوی رشته مکانیک(انصرافی)
2سال عطاری(داروهای گیاهی) را در مغازه ای آموزش دیدم، بین این همه دختر و مشتری چشمم دختری که هر روز از کارش بر میگشت گرفت. نزدیک یک و نیم سال تحت نظر داشتمش تا اینکه غیر مستقیم علاقمو بهش گفتم و گفت نامزد دارم.
مغازه ی ما جا به جا شد، ماه رمضان امسال بود که یک هفته تمام سر راهش ایستادم ولی متاسفانه رد نشد.
چند هفته پیش که در فکرش بودم دوباره شانسی رد شد، به سرعت دنبالش رفتم و با تمام احترام حس قلبی ام را نسبت به او گفتم، در جواب بهم گفت مشکلی هست و اونم این که یکی دیگه تو قلبمه و قراره باهم نامزد کنیم ولی به خاطر مشکلاتی که هست هنوز نامزد نکردیم.
از اون روز تا الان حالم بده همش تو فکرمه.
وضعیت خانواده ام زیاد خوب نیست اما من تا یک سال دیگر میتوانم خودم را به جای خوبی برسانم.
از نظر من دختره که حتی اسمش را هم نمیدونم عاشق یکیه ولی طرف یا نمیداند یا اصلا محلش نمیزاره.
دختر نجیب و با حجاب و خوش رفتار هستش تقریبا همسن من.
لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم به او برسم.
RE: عاشقشم میخوام باش ازدواج کنم ولی...
سلام به شما
به همدردی خوش امدی
اینجور برخوردها و جلوی راه کسی رو گرفتن اصلا شایسته کسی که میخواد ازدواج کنه نیست.
اینو یادتون باشه برای دادن پیشنهاد ازدواج به هرکسی فقط و فقط باید از طریق خانواده اقدام کنید.و رسما برید خواستگاری.
چرا ایشون با وجود اینکه به شما گفته نامزد داره شما بازهم سرراهش ایستادید؟
این مهم نیست که اون خانوم نامزد کرده واقعا یا نه...طرفش بهش محل میذاره یا نه...میدونه یا نه....مهم اینه که ایشون به شما داره میگه کس دیگه ای در قلبشه و قصد ازدواج با اون رو داره.
ما نمیتونیم راهکاری ارائه بدیم به شما برای رسیدن به کسی که دلش درگیر کس دیگری هستش و خودش داره علنی این رو به شما میگه.
خواهشا منطقی برخورد کنید و از فکر این خانوم که قراره نامزد کس دیگه ای بشه و یا نامزد داره بیاین بیرون.
RE: عاشقشم میخوام باش ازدواج کنم ولی...
سلام
تعريفتون از ازدواج و شناختت از خودتون كمه چه برسه به شناختتون ازون دختر خانم
با چند بار رد شدن از جلوي مغازه و سرراه كسي قرار گرفتن مگه ميشه خوب بودن يا بد بودن كسي روتشخيص داد
فكر كنم بايد تو معيارهاي ازدواج و شناخت معيارهات دقت بيشتري كني تا بتوني انتخاب درستي كني
اصلا اين راهش نيست
مريم حرف خوبي زد:این مهم نیست که اون خانوم نامزد کرده واقعا یا نه...طرفش بهش محل میذاره یا نه...میدونه یا نه...
اين دختر خانم يا هر كس ديگه راه انتخابش اين نيست