کمکم کنید دارم دیوونه میشم
سلام
حدودا 3 ماه پیش، تیغی توو دستم فرور فت، به مرکز ایدز رفتم و برام آزمایش نوشتن و گفتن سه ماه دیگه آزمایش رو بده، من امروز جواب آزمایشم رو گرفتم، منفی بود ولی بدبختی من از چند دقیقه بعدش شروع شد، همش فکر میکنم ایدز دارم، شاید مسئول آزمایشگاه اشتباه کرده، شاید اسمم اشتباه رد شده، دارم دیوونه میشم، با اینکه منفی ولی انگار وسواس عجیبی گرفتم، نمیتونم خودمو آروم کنم، همش میکم مسئول آزمایشگاه اشتباه کرده... خیلی میترسم... چیکار کنم؟ برم دوباره آزمایش بدم؟ خیلی صبر کردم، روحم متلاشی شده...:302:
RE: کمکم کنید دارم دیوونه میشم
[align=justify]سلام
اگرچه بهتره با روشهایی چون توقف فکر، مانع از این افکار بشید و بر خود تسلط پیدا کنید، اما در این مورد خاص اگر نگرانی شما اینقدر آزارتون میده، یک بار دیگه برید و آزمایش بدید[/align]
سلام دوست عزیز .
به تالار همدردی خوش آمدی .
منظور شما از تیغ به دست تون رفته چه نوع تیغی هست تیغ اصلاح یا منظور شما
خار هست .
کمی بشتر بگید و چگونه و چطور این اتفاق افتاده .
خوبه خداروشکر که ایدز ندارید برای چی ناراحتید .
مگر کاری کردید که به خودتون شک دارید و براتون جای سوال پیش اومده .
منظور از اینکه منفیه یعنی "ایدز ندارم" اما همش فکر میکنم ایدز دارم و حتما اسمم با کسی جابجا شده، البته به دلیل اینکه ازشون خواستم جوابمو زودتر بدن گفتن که خودم مستقیم برم پیش مسئول آزمایشگاه و اون همونجا برام ازمایش کنه، اولش که گفت منفیه با خوشحالی اومدم بیرون بعد بیست دقیقه یه دفعه به فکرم زد نکنه اشتباه شده، واسه کس دیگه ای منفی بوده به من گفتن منفی شده...فکر مختل شده... من سابقه افسردگی دارم...
سلام اقا رضا
این چه تیغی بوده؟
دلیل نگرانی شما چیه؟هرکسی ممکنه بارها با تیغ دست و بالش رو ببره.
چرا فکر میکنید اون تیغ آلوده بوده؟
مطمئن باشید حساسیت درباره ازمایشهای ایدز و ...بسیار بسیار بالاست و یه ازمایش خون ساده نیست که امکان اشتباه در اون باشه.
شما برای راحت شدن خیالت یکبار دیگه ازمایش بده اما برامون بگو چرا فکر میکنی این تیغ آلوده بوده؟
فکر نمی کنم توی اسم ارمایش اشتباه کنن.
یادمه چند سال پیش شنیدم یه پزشک می گفت که برای کسایی که یه رابطه پر خطر داشتن یا اتفاقی افتاده که احتمال می دن به این ویروس دچار شن یه مدل قرص بود یا یادم نیست یه دارو بود که عوارض خیلی زیادی هم داشت اما انگار تا یکی دو روز بعد از اتفاق باید خورده میشد که تا یه حدی (نه کاملا) بتونه موثر باشه. (این چیزی که شنیدم مال چند سال پیشه و ممکنه الان فرق کنه) اما بعید می دونم با تیغ مشکلی براتون پیش اومده باشه مگه اینکه واقعا الوده بوده باشه. درست یادم نیست اما خود ویروس هم اینطوری نیست که طولانی بشه زنده بمونه یه مدت ساعتی می تونه بمونه که اینم یادم نیست. اینارو از پزشک باید بپرسین یا یه سرچ کنین. اما در هر حال با یه پزشک که حتما مشورت کردین رفتین ازمایش دادین. برای راحتی خیالتون اگه فکر می کنین واقعا امکان انتقال ویروس وجود داشته یه بار دیگه هم می تونین برین ازمایش بدین که اینم نمی دونم 6 ماه دیگه است یا کمتره.
اینا چیزایین که یادم میاد.
توصیه ام اینه که حتما به پزشک مطلع درباره این مشکل مراجعه کنین که بتونه راهنماییتون کنه. شرح مشکلتونو هم به اون پزشک بگین که دقیقا بتونه راهنماییتون کنه.
موفق باشید.
reza18 عزیز سلام
به تالار همدردی خوش آمدی
لطفا ابتدا یک عنوان مناسب در پست بعدی ذکر کنید تا مدیران عنوان را تغییر دهند
در عنوان باید مشخص بشه که مشکل شما چیه
با تشکر از توجه شما:72:
[align=justify]سلام رضا جان،
با توجه به اینکه گفتی سابقه افسردگی داری، به نظر می رسه بیهوده داری خودخوری می کنی! با این وجود پیشنهاد من هم اینه که یه آزمایش دیگه بدی که خیالت راحت بشه.
:72:[/align]
تیغ کجا بود؟
کسی قبل از شما استفاده کرده بود؟
تیغ بره تو دست که ربطی به ایدز نداره. اگر اینطور باشه که خانمها تو آشپزخونه هفته ای یه بار باید از چاقو ایدز بگیرن!