به همسرم حرف های تندی زدم!
همسر پرخاشگر و عصبی ام آنقدر جو خانه را متشنج کرده که دختر کوچکمان هم پرخاشگر و عصبی شده است و وقتی چیزی مطابق میلش نیست خودش را می زند.اما ناراحتی من بیشتر بخاطر این است که تحملم کم شده و دیگر مثل سابق صبوری نمی کنم.امروز در دعوا بهش گفتم بره بمیره !نفرینش کردم.بهش هم گفتم دیگه مرد زندگی من نیست.عصبی شده بودم و می خواستم زجرش بدم با حرفام ولی الان پشیمونم. دوست دارم خشونت بین ما از بین بره.بخاطر دخترم بیشتر نگرانم که رفتارهای زشت من و پدرش رو می بینه!
چکار کنم؟از مودی بودن همسرم بستوه اومدم و منم شدم مثل خودش!همسرم قبول داره عصبیه ولی تلاش نمی کنه خودشو کنترل کنه
منم الان پرخاشگر شدم.منم ناسزا گفتن به همسرم برام عادی شده.منم دیگه دوسش ندارم مثل سابق.و یاد روزهای خوب مجردی و خوشی های گذشته می افتم و حسرت می خورم. کاش یکم قدر داشته هاشو می دونست.کاش...
RE: به همسرم حرف های تندی زدم!
سلام مهرو جان
یکمی اروم باش خانومی.
برامون توضیح بده چی شد...
از خودتون بیشتر برامون بگو...از سن و تحصیلات و اینکه چند ساله ازدواج کردید.
دخترت چند سالشه؟
چرا بین شما خشونته؟دلیل دعواهاتون چیه؟
شغل همسرت چیه؟
از اول ازدواج هم همینطور بود؟
دوست خوبم
اول ار همه ارامش خودت رو حفظ کن و بدون که مهم تر از شما و همسرت دخترته که قطعا بدون ذره ای شک دعواهای شما تاثیر بدی بر روح و روانش خواهد گذاشت.
پس اگر شما هم رویه ای مانند همسرت در پیش بگیری اوضاع خیلی بدتر میشه و در نتیجه دخترت ضربه بیشتری میخوره.
شما اگر رفتاری از همسرت رو دوست نداری نباید تکرارش کنی.با توهین و بی احترامی هیچ چیز درست نمیشه و حرمتها از بین میره.
میدونم برخی مواقع خیلی صبر آدم کم میشه.اما یادت باشه همیشه در دعواها سکوت کنی چرا که یکه به دو کردن فقط دعوا رو کش دار تر و اوضاع رو بدتر میکنه.
موفق باشی:72:
RE: به همسرم حرف های تندی زدمن
من و همسرم تقریبا همسن و با تحصیلات عالیه هستیم.بیشتر دعواها سر مسایل پیش پا افتاده مثل غذا نخوردن دخترم یا سر و صداهای بچه هستش.ضمن اینکه همسرم زود پشیمون میشه ولی اثر حرفاش خیلی طول میکشه که بره