RE: میخوام ادامه تحصیل بدم
دوست عزیزم مدیسا:
سلام بهت این تصمیم رو تبریک میگم من هم فوق دیپلم داشتم و با اینکه در یک اداره مشعول به کار بودم و با توجه به رشته ای که خونده بودم (کاردانی عمران)بیرون از اداره هم مشغول بودم و درآمد خوبی داشتم
اما یهو تصمیم به ادامه تحصیل گرفتم و الان دو مقطع پیشرفت کردم و خیلی هم راضی و خوشحالم از این تصمیمت منصرف نشو و اونو جدی بگیر و مطمئن باش ضرر نمیکنی.
به امید اینکه روزی موفقیتت رو تو سایت اعلام کنی.
خیلی عالیه نیکی و پرسش . امیدورام رشته خوبی و رشته ای که دوست داری قبول بشی
سلام مدیسا جان. من سارا هستم و دیروز عضو این سایت شدم. این خیلی خوبه که می خوای ادامه تحصیل بدی، در تصمیمت مصمم باش و به اون عمل کن. ولی بازم خوبه که از شغلت و حقوقت راضی هستی. و به خاطر خودت می خوای ادامه تحصیل بدی ولی من با اینکه لیسانس کامپیوتر دارم و تو یه ارگان دولتی استخدام هستم از حقوقم اصلاً راضی نیستم واسه همین همش با خودم می گم اگه درسم رو ادامه داده بودم حالا امکان اینکه پست یالاتر یا حقوق بهتری داشتم، بیشتر بود. همسرم که خودش مدرکش فوق لیسانس هست همش میگه کاشکی خونه پدرت ادامه داده بودی چون ما حقوقمون اون قدر نیست که بتونیم هزینه دانشگاه پیام نور یا آزاد رو بدیم سراسری هم که نمی تونم برم و این فکر من رو خیلی آزار می ده و از اینکه تو این تصمیم رو گرفتی قبطه می خورم . به هر حال برات آرزوی موفقیت دارم امیدوارم هر چه سریتر بتونی یه رشته رو انتخاب کنی و در اون رشته پیشرفت کنی.
سلام دوست گرامي
تصميم خوبي گرفتيد ولي اول زمينه هاي آن را بسنجيد تا مبادا راهي را در پيش بگيريد كه به ادامه آن برايتان محال بوده و يا شكست بارز باشد. بهتر است دقيقا براي خود شرايط را مشخص كرده و بدانيد در چه رشته اي،چه نوع دانشگاهي،چه شهري و با چه شرايطي قبول شويد. بعد بسنجيد و ببينيد كه آيا توانايي وقتي،مالي و ... را داريد. اگر داشتيد با تمام قوا اقدام كنيد و به موفقيت اميد داشته باشيد.
ضمنا هيچ وقت احساس پشيماني و ياس نكنيد. اگر شما تحصيل نكرديد در عوض كار خوب و حقوق خوب داريد. هستند دوستاني كه برعكس شما تحصيل كرده و كارو حقوق خوب ندارند. خداوند از انسان چيزي بگيرد،چيز ديگري به او مي دهد.
با سلام می خواهم ادامه تحصیل بدم باید چیکار کنم راهنمایی کنید موفق وشاد باشید
می خواهم ادامه تحصیل بدهم باید چیکار کنم
سلام
به شما به خاطر تصمیمی که برای ادامه تحصیل گرفته اید تبریک می گویم .اما قبل از هر چیز سعی کنید مسیری را
که قصد ادامه دادن آن را گرفته اید ،کاملا برای خود مشخص کنید مثلا رشته مورد علاقه تان ،شهری که مایل به ادامه
تحصیل در آن هستید و ....در تصمیم خود مصمم باشید چرا که انسان ها برای آموختن پا به این دنیا گذاشته اند .
موفق باشید.