-
ازدواج
من 22 سالمه دوست دارم ازدواج کنم ولی خانوادم اجازه نمیدن به خاطر اینکه خواهر28 ساله ای دارم که مجرده و به خواستگاراش سخت میگیره .با خانوادم صحبت کردم که نیاز به ازدواج دارم ولی میگن پررو هستم و اول باید خواهرم ازدواج کنه و من خود ارضایی هم میکنم. لطفاً بگید من باید چکار کنم؟
-
RE: ازدواج
عزیزم به تالار خوش اومدی
آیا کسی هم تو زندگیت هست که بهش فکر کنی برای ازدواج؟ خواستگاری داری؟
-
سلام المیرای عزیز
به همدردی خوش آمدی
عزیزم طبق قوانین همدردی شما باید یک عنوان مناسب برای تاپیکت بگذاری تا همه بتونن نظر بدن.
عنوان تاپیک شما باید گویای مشکلت باشه.
مثلا : " نیاز به ازدواج دارم اما خانوادم میگن زوده"
یا هر چی که خودت دوست داری بگو همینقدر مختصر که من گفتم تا مدیرا برات عوض کنن و برات بتونیم نظر بگذاریم.
منتظر "عنوان مناسب" پیشنهادی از سوی شما هستیم.
:72:
-
دروود
در وهله اول خود ارضایی را کنار بگذار که از این بابت در اینده لطمه نبینی .
بهتره در ارامش با خانوادت صحبت کنی و همچنین با خواهر بزرگترت هم صحبت کنی و از ایشون هم اجازه بگیری و هم معذرت خواهی تا رابطتون خدایی نکرده خراب نشه. ایشون هم حتما خوشبختی خواهرشون را میخوان و مانع نمیشن.
اگر پدر و مادرت با صحبت های شما راضی نمیشن از یه بزرگتر که باهاش خانوادگی صمیمی هستید کمک بخواه مثل خاله و یا عمه تا بزرگتر ها والدینت را راضی کنند.
دعا رو هم فراموش نکن هم برای خودت و هم برای خواهر گلت
پیروز باشی.
بدروود
-
سلام
اول اینکه اگر خواهر بزرگترتون واقعا داره سخت گیری می کنه و راه رو برای شما بسته باید پدر و مادرتون رو راضی کنین که شما هم حق ازدواج دارین.
اگر می خواین به خاطر نیاز جنسی ازدواج کنید؛ دست نگه دارین؛ چون این دلیل برای ازدواج لازم هست اما کافی نیست.
سنتون هم بالا نرفته که بخواین برای ازدواج عجله کنید، ضرر نمیکنین اگه صبر کنین و به خواهر بزرگترتون هم احترام گذاشته باشین.
خودارضایی هم برای خودتون ضرر داره هم برای همسر آیندتون! اگه می خواین درآینده خودتون زندگی خوبی داشته باشین و خدا هم ازتون راضی باشه کنار بذارین.
خواستگار خوبی دارین ک به خاطرش می خواین زودتر ازدواج کنین؟