چقدر با هم بودن در دوران عقد عرف هست؟
سلام
من 28 سالمه.یه هفته هست که با اقایی عقد کردیم.خیلی زیاد بهش علاقه دارم و سخته برام ازش دورم:302:
ایشون شهر محل زندگیشون حدود 40 دقیقه فاصله هست تا من.من کلا ادم با ملاحظه ای هستم.دلم میخواد هر روز پیشش باشم اما از خانوادم خجالت میکشم و نمی رم پیش نامزدم.البته خانوادم هم فکر نکنم حساس باشن.ولی خودم انگار راحت نیستم هنوز.
میشه راهنماییم کنید؟ حساسیت من زیادیه؟ نکنه برطرف نشه و اختلاف ایجاد کنه؟
RE: چقدر با هم بودن در دوران عقد عرف هست؟
مبارکه:227:
عرفش بستگی داره به رسم و رسوم خانوادگیتون
اگه حساس نیستن دلیلی نداره محدود کنی خودتو
درسته عقد کردین ولی بازم شناخت همدیکه تو دوران عقد بهتر از بعد عروسیه
مثلا تو شهر ما عرفش اینه که عروس داماد بعد عقد همیشه با هم اند هیچ مانعی نیست شب و روز باهم زندگی میکنن از نظر هیچکس هم این چیز بدی نیست حتی اگه عروس باردار بشه
مرسی عزیزم
خواهر خودم 3 سال دوران عقدش رو با نامزدش زندگی میکرد.تو فامیل هم باز هم داشتیم.
من مشکلم خودمم فکر کنم.مثلا 2 شب پیش خونه نامزدم بودیم.ایشون گفتن فردا هم برم اونجا من قبول نکردم.احساس میکنم اصلا روم نمیشه بگم به خانوادم که دوباره میخوام برم :302: میترسم این حالت توم بمونه :302:
darya_aram عزیز سلام
ورود به مرحله جدید زندگیت رو تبریک میگم امیدوارم خوشبخت بشی عزیزم
لینک های زیر را مطالعه بفرما
40 نکته برای دوران عقد طلایی
حدود روابط جنسی در دوران عقد
موفق باشی:72:
دروود
زیاد فکرتو با این چیزا درگیر نکن چیزهای مهمی هست که باید بهش فکر کنی و خوب تصمیم بگیری و عمل کنی . تمرکزت رو بذار روی شوهر داری نحوه برخوردت با شوهر و خانوادش و ......
شما تازه یک هفته است که عقد کردی در این زمان خجالت کشیدن و اینکه روم نمیشه کاملا طبیعه و گذشت زمان این خجالت را از بین می برد . زیاد درمورد این موضوع حساسیت نشان نده گفتی خواهرت در دوران عقد با نامزدش زندگی میکرده پس از بابت اینکه خانوادت ناراحت بشن که پیش شوهرت باشی نگرانی نداشته باش.
در ضمن الان که از نظر خودت همیشه پیش شوهرت نیستی باعث عزیز تر شدنت پیش شوهرت میشه. و همچنین حجب و حیا شما را به شوهراتان میرسونه.
بدروود
به نظر من بسته به عرف این مقدار تعیین میشه .
فقط علاوه بر عرف به این هم توجه کنین که بچه کوچیک توی خونه ... .
.
.
نمی دونم جاش هست که من این حرف رو بزنم یا نه ؟
ولی بعنوان یه پسر مجرد ، دوست دارم خانمم بلد باشه اهل عشوه ریختن باشه ، علاوه بر مهارت های معمول ، سعی کنین که این مهارت رو هم کسب کنین.
سلام
من ترجیح می دم رابطه ی کامل بمونه برای بعد از عروسی!!!
هر شیطنتی... هر لذتی از هم ببرید ولی کامل رو بذارین بعد عروسی...
به نظرم اینم که کامل خونه ی هم نباشین بهتر باشه... باور کن شیرینی عقد به این دوری و دلتنگیه... پیش هم بودن ممکنه دعوا بیاره ... دخالت خانواده ها رو بیشتر کنه... امکان عشوه گری رو از شما بگیره... شما با آرامش کامل نتونی خودت رو در اختیار همسرت بذاری... سایر اعضای خانواده خصوصا اگه جوونی این بین هست روی شما حساس بشه و خدای نکرده دلش بخواد و اینکه دوران عقد هم یه دوران شناخته... بهتره این دوران رو هم با احتیاط طی کنی.
البته به مدت زمان بین عقد و عروسی هم بستگی داره، اگه خیلی طولانی خب دیگه اینجا آقا حق داره از همسر شرعی و قانونیش بهره ی کامل ببره؛ اینایی که گفتم برای وقتیه که این فاصله نهایتا کم تر از یه ساله!
سلام و ممنونم از راهنمایهای همتون
راستش من دختر اصلا خجالتی نیستم و اصول همسر داری و برخورد با خانواده همسر رو هم فکر میکنم به اندازه کافی میدونم.ولی نمی دونم چرا احساس کردم یهو پشتم خالی شده.نه دختر این خونم و نه زن یه خونه دیگه.انگار از یه درخت اویزونم که نمی دونم برم بالا یا بپرم پایین:302: شاید واسه اینه که سختمه برم زیاد پیش شوهرم.البته از بابام هم یکم خجالت میکشم هنوز. نمیدونم چمه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سینان
مبارکه:227:
عرفش بستگی داره به رسم و رسوم خانوادگیتون
اگه حساس نیستن دلیلی نداره محدود کنی خودتو
درسته عقد کردین ولی بازم شناخت همدیکه تو دوران عقد بهتر از بعد عروسیه
مثلا تو شهر ما عرفش اینه که عروس داماد بعد عقد همیشه با هم اند هیچ مانعی نیست شب و روز باهم زندگی میکنن از نظر هیچکس هم این چیز بدی نیست حتی اگه عروس باردار بشه
ضمن تبریک و ارزوی خوشبختی برای استارتر
.................................................. ......
جناب شهرتون کجاست؟
آدرس بده بیایم از اونجا همسر اختیار کنیم:rolleyes:
سلام دریاآرام جان:72:من باتوجه به تجربه ی شخصی خودم بهت توصیه میکنم برای رفت وآمدت توی این دوران حدومرزی قایل بشی وافراط نکنی چون خودت ضررمی بینی:305:هفته ای یه روزتوبروویکی دوروزهم نامزدتون بیان اگه میتونین بقیه روزهاباهم برین بیرون پارک مغازه گردی سینما...البته فرهنگ دوخانواده هم درتعیین میزان رفت وآمدتون خیلی موثره من اوایل نامزدیم به اصرارنامزدم زیادمیرفتم خونشون وهمین باعث شدبیشترین آسیب روحی روتوی همون دوران ببینم ودوران عقدم که به شیرینترین دوران مشهوره به تلخترین دوران زندگیم تبدیل شد:302::160:حتی بایادآوری اون روزهاوحرفاوتوقعات وکارهای خانواده شوهرم اعصابم داغون میشه:163:
درضمن حتمادوستمون سینان خارج ازکشورزندگی میکنند:311: