توقعات خاصی که از خواستگارم دارم رو تو دوره ی آشنایی مطرح بکنم؟(مسائل ظاهری)
سلام دوستای گلم
احتیاج مبرم به راهنمایی و مشورت باهاتون دارم
من 23 سالمه
مشکل من دو دلی و سرگردون بودن برای جواب دادن به یکی از خواستگارامه
ایشون به غیر از مسائل ظاهری همه ی معیارهای مورد نظر منو نه تنها داره که حتی بیشتر از توقعات منه
سوال من از شما دوستای خوبم اینه
آیا من که الان با ایشون تو دوره ی آشنایی هستم و هنوز به قول معروف با ایشون رودربایسی شدید دارم باید در مورد توقعاتی که از نظر ظاهری از ایشون دارم صحبت بکنم یا نه؟
آخه چیزایی هم که از نظر ظاهری من یه مقدار باهاشون مشکل دارم تو ایشون قابل رفعه مثل کاشتن مو. ولی نه اینکه بخوام به ایشون بخاطر این قضیه نه بگم ولی خوب اگه این مورد نبود یا میدونستم که بعدا رفع میشه خیلی با اطمینان بیشتری جواب بله رو میدادم.
منظورم اینه که به نظرتون اصلا الان مطرح بکنم این قضیه رو؟ که آیا ایشون بعدا دنبال رفع این مسئله میرن یا نه؟
RE: توقعات خاصی که از خواستگارم دارم رو تو دوره ی آشنایی مطرح بکنم؟(مسائل ظاهری)
نقل قول:
سلام دوستای گلم
احتیاج مبرم به راهنمایی و مشورت باهاتون دارم
من 23 سالمه
مشکل من دو دلی و سرگردون بودن برای جواب دادن به یکی از خواستگارامه
ایشون به غیر از مسائل ظاهری همه ی معیارهای مورد نظر منو نه تنها داره که حتی بیشتر از توقعات منه
سوال من از شما دوستای خوبم اینه
آیا من که الان با ایشون تو دوره ی آشنایی هستم و هنوز به قول معروف با ایشون رودربایسی شدید دارم باید در مورد توقعاتی که از نظر ظاهری از ایشون دارم صحبت بکنم یا نه؟
آخه چیزایی هم که از نظر ظاهری من یه مقدار باهاشون مشکل دارم تو ایشون قابل رفعه مثل کاشتن مو. ولی نه اینکه بخوام به ایشون بخاطر این قضیه نه بگم ولی خوب اگه این مورد نبود یا میدونستم که بعدا رفع میشه خیلی با اطمینان بیشتری جواب بله رو میدادم.
منظورم اینه که به نظرتون اصلا الان مطرح بکنم این قضیه رو؟ که آیا ایشون بعدا دنبال رفع این مسئله میرن یا نه؟
سلام دوست من
دوران شناخت بهترین دوره برای مطرح کردن انتظاراتتان هست. هر انتظاری که از طرف مقابل دارید را باید در این دوره مطرح نمایید. اینکه ایشان در آینده به دنبال اصلاح بروند یا خیر را خود ایشان باید پاسخ دهند. ولی اگر بعد از ازدواج این انتظارات را بیان کنید، ممکن است که غرور ایشان خدشه دار شود و یا اعتماد به نفسشان در ارتباط با شما کم شود که به ضرر هر دو طرف است.
موفق باشید
RE: توقعات خاصی که از خواستگارم دارم رو تو دوره ی آشنایی مطرح بکنم؟(مسائل ظاهری)
سلام به شما
خوش امدی به همدردی:72:
ممکنه مثالی بزنی در این باره؟
مشکل ظاهر ایشون چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
سلام به شما
خوش امدی به همدردی:72:
ممکنه مثالی بزنی در این باره؟
مشکل ظاهر ایشون چیه؟
سلام ممنونم مریم جان
همونطور که گفتم مشکلشون کم بودن موهاشون هست که احتمالا در آینده کمترم میشه.
سلام
اتفاقا من فکر میکنم خودش هم استقبال کنه ...
.
خب کچله دیگه ... با ایما و اشاره که نباید بهش بفهمونی من این مدلی دوست ندارم . به نظرم حتما باید بگی خودش هم مطمئنا به این مشکلش واقفه ... الان شاید تو دلش میگه که چطور شده تا حالا به کمبود موهام توجه نکرده .
.
ولی در کل به نشر من شما باید همینجوری که هستن قبولش کنین نه با اما و اگر ...
دوست عزیز
راستش یکی از آشناهای ما این کاشت مو رو انجام داد و میگفت خیلی درد داره و اگه برگرده به گذشته انجام نمیده.
چون این کار زیاد آسون نیست من فکر میکنم انتظار نابجایی باشه.
زیاد سر این قضیه حساس نباش چون مردا بیشترشون اگه هم کم مو نباشن دیر یا زود میشن
اگه با یه ادم پر مو هم ازدواج کنی رو چند سال دیگش ننوشته که همونجوری بمونه
همونطور که هست قبولش کن
ممنونم دوستای خوبم از جواباتون
البته قبول دارم مو داشتن یا نداشتن به شخصیت آدم چیزی اضافه نمیکنه .
فقط من یه خورده با احساسات متناقض خودم نمیتونم کنار بیام
واقعا احساسم نسبت به ایشون نوسان داره یه موقعهایی خیلی ازش خوشم میاد تا جاییکه میترسم از دستش بدم
یه موقعهاییم احساس میکنم بیشتر ازش دفع میشم تا جذبش بشم.
برای همینم پیش خودم استنباط کردم شاید بخاطر کم موییشه. واقعا نمیدونم. شاید احساسات من غیر طبیعیه
چون ایشون میشه گفت تقریبا همه معیارای منو داره دوس ندارم بخاطر حساسیتای بیجام این موقعیتو از دست بدم
وقتایی که با هم بیرون میریمو در مورد خودمون حرف میزنیم و ایشون به من اعتماد به نفس میده جذبش میشم
وقتاییم که نمیبینمش چند روز بعد مثلا عکسشو تو فیسبوک میبینم احساس دافعه دارم
به نظرتون این احساس بعد از ازدواج ثابت میشه ممکنه بهش علاقمند بشم و علاقمند باقی بمونم؟ یا اینکه بازم همینجوری نوسانی میمونه و من ممکنه ازش دفع بشم و نتونم باهاش ارتباط خوبی برقرار کنم؟ واقعا میترسم از همچین روزی....
سلام
میخواستم دوتا مطلب بگم نتیجه گیریش با خودت
1- چند وقت پیش برام ایمیلی با این مضمون اومده بود
اگر فردی به خاستگاریتون اومد
اگر اخلاق خوبی داشت بهش 1 بدید اگر ظاهر خوبی داشت یه صفر بذارید جلوی 1 اگر پول داشت یه صفر دیگه بذارید جلوش اگه خونه داشت باز یه صفر دیگه بذارید جلوش و همینطور الی آخر
حالا اگه همه اینهارو داشت و اخلاق نداشت به نظر شما نمرش چند میشه میشه0
عزیزکم درسته قیافه مهمه اما اگه اخلاق هست که به آدم قیافه میده میگن همسر شهید چمران از آدم کچل فوق العلاده بدش میاومد وقتی با شهید چمران ازدواج میکنه دوستاش بهش میگن شما چطور با یه کچل ازدواج کردید میگه مگه همسر من کچله
میبینید آدمی که قیافه داره و اخلاق نداره به نظر همه آدما آدم زشتیه حتما تو دوستاتون به این نتیجه رسیدید
بعدش یکی از اساتید دانشگاه ما از اول ترم مو کاشت تا آخرترم موهاش در اومد جالب بود برام....
قیافه معیاره ولی اصل نیست
نگار خانم....
نمیدونم چرا از کلیات نوشته هاتون؛احساس کردم معیاراتون درست نیست.در حقیقت معیار هایی که انتخاب کردید،فقط جهت رفع تکلیف انتخاب معیار بوده...میتونید معیار هاتون رو با دسته بندی و اولویتی که داشته براتون رو اینجا بنویسید.شاید احتیاج باشه تجدید نظر کنید.
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayrex
نگار خانم....
نمیدونم چرا از کلیات نوشته هاتون؛احساس کردم معیاراتون درست نیست.در حقیقت معیار هایی که انتخاب کردید،فقط جهت رفع تکلیف انتخاب معیار بوده...میتونید معیار هاتون رو با دسته بندی و اولویتی که داشته براتون رو اینجا بنویسید.شاید احتیاج باشه تجدید نظر کنید.
:72:
معیارای خود من بدون هیچ تعارفی
1- به دلم بشینه ، بهم حس حمایت و پشتیبانی بده
2- از نظر جایگاه اجتماعی تو سطح خوبی باشه
3- شخصیت و شعور کافی رو داشته باشه
4- خودش با اطمینان کامل منو انتخاب کرده باشه
5- توان مالی لازم رو داشته باشه
6- از نظر اعتقادی - دینی ، سیاسی و...- کفویت داشته باشیم
7- خانواده البته مهمه و هم سطح بودن با خانواده خودم