RE: اضطراب و احساس ناتوانی
سلام
منم بعد از دو ترم وقتی میرم سر کلاس دکترا همین احساسو دارم.ترم پیش فکر می کردم ازپسش برنمیام ولی دست آخر نمراتم مثل بقیه شد.خیلی به خودتون سخت نگیرید.
با سلام...
بهتون پيشنهاد ميكنم اگر در شرايط مختلف بيش از اندازه دچار استرس ميشيد وعلائم ظاهري استرس مثل تعرق زياد،يخ كردن كف دست،دلهره وتپش قلب هم داريد حتما به يك روانشناس باليني مراحعه كنيد تا با قرصهاي خيلي ساده سطح استرس شما رو پايين بياره...
درادامه بايد بگم كه علاوه بر درمان دارويي(كه تشخيصش از طريق يك متخصص امكان پذيره) نوع طرز فكر،برنامه زندگي،راهكارهاي افزايش اعتماد به نفس،ورزش و خواب مناسب هم ميتونه در كاهش سطح استرستون ياري كننده باشه.
نوع طرز فكر:خودتون روچطور ميبينيد،وقتي اين جا هم خودتون رو با عنوان stress عضو كرديد يعني پذيرفتيد واين باور رو در خودتون نهادينه كردين كه استرس بخشي ازوجودشماست،بايد اين باور در شما تغيير كنه،از كارهاي كوچيك بايد شروع كنيد،با تلقين،فكر مثبت و يادآوري موفقيتها وتوانمنديهاتون.در ضمن پيش بيني منفي از آينده(اين كه باسطح كلاس نميخونم)،و حذف صورت مساله(اين كه دكتري رو رها كنم) نه تنها استرس شما رو درمان نميكنه بلكه در طولاني مدت موجبات ناراحتي بيشتر شما رو فراهم ميكنه.
برنامه زندگي:اين كه بايد در هر كاري خودتون روبا خودتون مقايسه كنيد،تا اينجا شما تونستيد تا مقطع دكتري ادامه تحصيل بديد و اين خودش موفقيت بزرگيه،با توجه به طولاني بودن اين دوره نگران عقب افتادن از هم كلاسيهاتون نباشيد،با يك برنامه ريزي مدون وكمك اساتيدتون(و صد البته پشتكار وتلاش خودتون )ميتونيد چندين مقاله ISI داشته باشين،براي نوشتن كتابهاي تخصصي به اساتيدتون كمك كنيد ورزومه ي خوبي براي خودتون فراهم كنيد،اما لازمه اش همون طور كه گفتم اينه كه اول خودتونو قبول داشته باشيد.
افزايش اعتماد به نفس:در همين سايت دهها مقاله يكاربردي در اين مورد هست،جستجو كنيد وحتما بخونيدشون...
ورزش وخواب مناسب:و صد البته تغذيه درست، به طور محسوسي روي كاهش سطح استرستون تاثير گذاره.
در نهايت اين كه:استرس بخشي از زندگي مدرن ماست،گاهي ممكنه بسيار سطحي باشه،و گاهي ممكنه علت ثانويه،چرا كه علائم برخي از اختلالات ضعيف روحي مثل افسردگي،نبود اعتماد به نفس و حتي گاهي اختلالات فيزيكي وهورموني با استرس همراهه،اگر واقعا اين موضوع در زندگيتون تبديل به يك معضل شده چكاپ كلي ومراجعه به يك روانشناس رودر اولويت قرار بديد،و در ادامه اش ميتونيد از كمكهاي مشاوره اي هم استفاده ببريد.
پ.ن:نگران نباشيد،اين فقط شما نيستيد كه با اين مشكل دست وپنجه نرم ميكنيد،يادم مياد در برهه اي از زمان اون قدر دچار استرس بودم كه جرات نميكردم پيش استاد راهنمام برم،اما با ريشه يابي علت اصلي استرسم وتلاش خودم امروز ميتونم بگم در كمترين حد از استرس به سر ميبرم.
موفق باشيد
مگه شما در ازمون دکتری شرکت نکردین و مصاحبه دکتری ندادین؟ خوب شما در دکتری قبول شدین دیگه. پس حتما سطحتون در سطح دکتری بوده که قبول شدین. وگرنه اینهمه ادم امتحان می دن قبول نمیشن. شما حتما در سطح دکتری بودین که قبول شدین. پس نباید نگران باشید. بهتره تمرکزتونو بذارین سر درس خوندن.
ممنون از لطف همه
با وجود اینکه در آزمون سنجش پذیرفته شدم با سهمیه مربی و پرداخت هزینه شروع کردم و نسبت به اتمام تحصیل تعهد دارم وگرنه باید خسارت هم بپردازم همه اینها بیشتر من دچار اضطراب می کنه به دلیل حوزه کاریم این مدت مطالعات محض نداشتم و وقتی در یک جلسه کلاس درس دکتری حدود 10 کتاب صحبت بشه که نخوندم واقعا استرس زا هست و از طرفی کار همزمان تحصیل مشکل پیچیده تر می کنه همه این مسایل موضوع بغرنج می کنه
شما خودتون خواستین که برین دکتری. الان هم دارین سر کلاسای دکتری می رین. حالا به هر دلیلی و با هر سهمیه ای یا بورسی یا هرچی. اگه خواسته اتون گرفتن دکتری بوده پس اینکارو بکنید. خوب توی یه جلسه 10 تا کتاب معرفی کردن. جای ترسیدن برید ببینید توی کتابخانه اون ده تا کتاب رو می تونین پیدا کنین یا نه. بعد هم هر ده تا رو بررسی کنین و تصمیم بگیرین کدوم یکی از این ده کتاب برای خوندن در اولویت هستن. و اونو بخونین. یا اینکه سریع کتابارو نگاه کنین. یا از خود استاد راهنمایی بگیرین که سر کدوم مطلب و کتاب وقت بذارین. به هر حال ترسیدن درست نیست. شما جایی هستین که خواستین و به جای اینکه انرژیتونو سر استرس و ترس بذارین خوبه که سر خوندن مطالب لازم بذارین.
سلام stress
لینک زیر را مطالعه بفرمایید امیدوارم کمی کمکت کنه
چگونه آرامش را به زندگی پر اضطراب امروزی بازگردانیم؟
موفق باشی:72:
stress گرامی
شبیه این تاپیک رو قبلا هم باز کرده بودید.الا ایحال اینطور مواقع مشکل اصلی اعتماد به نفس شماست.
من ضمن توصیه به راهکارهای دوستان و مقالات تالار، کتاب خانم باربارا دی آنجلیس رو درباره اعتماد به نفس به شما پیشنهاد می کنم.بخونید و به کار ببرید.
ابتدای شروع هر مقطع دانشگاهی این مسئله ممکنه پیش بیاد.برای من هم پیش اومد و روزای اولی که ارشد قبول شده بودم نگران بودم اما این مرحله رو طی کردم و الان شرایطم خوبه خدا رو شکر.
درست میشه.
این نام کاربریتو خدا وکیلی عوض کن.:P