آستیاژ عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
عزیزم ، درکت می کنم و می فهمم چقد اذیت میشی . اما اینطوری که فهمیدم تو اراده ای قوی داری و می توانی شخصیتی محکم ارائه بدهی .
از مادرت بدل نگیر ، این رفتارها به واقع از ضعف هست . به نظر میرسه مادرت شما را با شخصیتی قوی می بینه و به نوعی کمالات مورد علاقه اش را در تو می بینه اما عزت نفس ضعیفش باعث میشه احساس ضعف و ناتوانی کنه .
در این شرایط تو بهترین فرصت را برای رشد هرچه بیشتر داری اگر خوب دقت کنی و به راهنمائیهایی که اینجا بهت می دهیم خوب توجه کرده به کار ببندی .
1 - تصمیم بگیر نست به رفتارهای مادرت روش خاموشی توجه و تمرکز زدایی و حساسیت زدایی را در پیش بگیری . یعنی کمترین توجه را به رفتارهاش داشته باش و روی کار و رفتارهاش تمرکز نکن . هررفتار نامناسبی که می بینی و حتی ناراحت می شوی سریع توجهت را دور کن و به چیز دیگری بخصوص یک چیز مثبت و خوشایند ذهنت را مشغول کن و حتی الامکان از موقعیت خارج شو .
2 - اعتماد به نفست و خودباوریت را چنان تقویت کن که حتی اگر همه دنیا انکارت کنند آسیب روحی نبینی و مستأصل و درمانده یا عصبی و پرخاشگر یا ناامید نشوی .
3 - سعی کن بدون انتظار و چشمداشت و یک طرفه به مادرت محبت کنی . هرموفقیتی که کسب می کنی از پدر و مادرت وقتی همه خانواده جمعند تشکر کن و بگو همش بخاطر زحمات شما ، بخصوص شما مامان هست ( قبلش با پدر هماهنگ باش که هدفت چیست و بخواه که بین شما محرمانه بمانه ) . براش بی مناسبت هدیه بگیر گاهی شده یک شاخه گل ، اگر عکس العمل بد هم دیدی خم به ابرو نیار ، بگو نمیدونم چرا از من خوشت نمیاد ولی من دوستت دارم و یک تار مویت را با هیچ مادری عوض نمی کنم .
4 - سعی کن از این فرصت استفاده کنی تا مقاومت روحی و مهارتهایت در شرایط نامطلوب را تقویت کنی که در زندگی بسیار به تو کمک خواهد کرد .
میگن سقراط همسری بسیار بد اخلاق داشت ، فرزندانش از مادر نزد پدر گله می کردند ، سقراط آنها را دلداری داده به صبر دعوت می کرد و می گفت اگر شما بتوانید در مقابل مادرتان صبور باشید و سازگاری بالایی داشته باشید مطمئناً در اجتماع و روابط اجتماعی افرادی بسیار قوی خواهید بود .
از این رو از این شرایط که به نظرت تلخ هست یک فرصت بساز برای رشد خودت .
5 - روابطتت با خواهر و پدرت را مستحکم نگه دار اما جلوه گری آنرا نزد مادر نداشته باش . درحضور مادر بیشتر به مادر توجه کن .
6 - به نظر میرسه پدرت رابطه خوبی با شما دارد و اینرا نشان می دهد و شما نیز همچنین . اگر اینگونه باشد شاید در مادرتان به نوعی حسادت زنانه را برانگیخته که رقیبش شمایی . سعی کنید احساس او را درک کرده و از پدر بخواهی در دید مادر زیاد به شما توجه نشان ندهد و بیشتر به مادر توجه کند . به نوعی پیوستگی عاطفی بین پدر و مادر را تقویت کنید بخصوص پدر را بیشتر تشویق به محبت به مادر و برجسته دانستن او در خانواده کنید .
موفق باشی
.