منو وادار به ازدواج میکنند تورو خدا کمکم کنید(تا ساعت 6 وقت دارم)
سلام تورو خدا کمکم کنید21 سالمه پسر عموم که 24 سالشه برای چندمین بار اومده خواستگاریم و من از شخصیتش خوشم نمیاد اما پدرم با زور میگه قبول کن و پدربزرگم میگه اگه قبول نکنی سکته میکنم میوفته گردنت:302:
پسر عموم: تک پسر خانوادست و دیپلم داره و به شدت به خانوادش وابستست و خانوادش در حد مرگ دوسش دارن جوری که وقتی سرکار میره مادرش روزی چندبار بهش زنگ میزنه .عموم میگه باید طبقه بالای ما زندگی کنید چون نمیتونم از پسرم دل بکنم و پسر عموم اخلاقش جوریه که گوشه نشینه تو جمع و اصلا با کسی حرف نمیزنه.خانوادش با هر کسی زودی گرم نمیگیرن و با اکثر فامیل قهرن .
پدربزرگم زنگ زده گفت تا ساعت 6 فکراتونو کنین که جواب قطعیو بدم بهشون ولی پریسا یادش باشه اگه بگه نه یا سکته میکنم یا اگه نکنم فردا که با غریبه ازدواج کنه تو هیچیش شرکت نمیکنم.منم جز خاله دیگه کسیو ندارم دوستان:302: مادرم میگه توکه خواستگار نداری قبول کن اگرم فردا یه خواستگار برات پیدا شه شاید معتاد باشه یا دسته به زن داشته باشه
RE: منو وادار به ازدواج میکنند تورو خدا کمکم کنید(تا ساعت 6 وقت دارم)
سلام
خواهر گرامی، یک پایان تلخ ،بهتر از یک تلخی بی پایان است.
من سکته میکنم؛ تو باید قبول کنی و......
اینا همه حرف های بی اساس هستن، اگر به شما وقت دادن فکر کنید،یعنی حق انتخاب دارید، اگر قرار بر زور است ،خوب چرا از شما میپرسن!
در ازدواج طرفین باید همدیگر را بپسندند، بعد بر اساس معیارها بررسی کنند که آیا ایشان همان شخص است؟ در مرحله سوم، باید به مدت حداقل 3 ماه روی شناخت از هم توجه داشته باشند، در نهایت بعد از این صافی 3مرحله ای، شما میتوانید پاسخ محکم و مناسب بله را بگوید.
شما 21 سال سن دارید، اولا" از نظر بنده برای شما زود است؛ نمیدانم شما در چه شرایط محیطی هستید یا وضعیت زندگی شما چگونه است که مادرتان به شما میگوید اگر ازدواج نکنید شاید .....!
در 21 سالگی برای هیچ دختری دست و پا نمی شکنند،
به سوالات زیر هم پاسخ دهید:
تحصیلات شما؟
فرزند چندم خانواده هستید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
سلام
خواهر گرامی، یک پایان تلخ ،بهتر از یک تلخی بی پایان است.
من سکته میکنم؛ تو باید قبول کنی و......
اینا همه حرف های بی اساس هستن، اگر به شما وقت دادن فکر کنید،یعنی حق انتخاب دارید، اگر قرار بر زور است ،خوب چرا از شما میپرسن!
در ازدواج طرفین باید همدیگر را بپسندند، بعد بر اساس معیارها بررسی کنند که آیا ایشان همان شخص است؟ در مرحله سوم، باید به مدت حداقل 3 ماه روی شناخت از هم توجه داشته باشند، در نهایت بعد از این صافی 3مرحله ای، شما میتوانید پاسخ محکم و مناسب بله را بگوید.
شما 21 سال سن دارید، اولا" از نظر بنده برای شما زود است؛ نمیدانم شما در چه شرایط محیطی هستید یا وضعیت زندگی شما چگونه است که مادرتان به شما میگوید اگر ازدواج نکنید شاید .....!
در 21 سالگی برای هیچ دختری دست و پا نمی شکنند،
به سوالات زیر هم پاسخ دهید:
تحصیلات شما؟
فرزند چندم خانواده هستید؟
من برنامه نویسم و عاشق طراحی وب سایت.الان هم دارم تو رشته ی مهندسی نرم افزار درس میخونم (لیسانس)
من فرزند اول یه خانواده ی پنج نفره که دو خواهر دارم.
از خواستگارتون بیشتر بگید.
اگر ایشون رو نمی پسندید تحت هیچ شرایطی ازدواج نکنید. ازدواج اجباری اصلاً خلاف دین و شرع هم هست!
میتونید از علتهای به دل ننشستن خواستگارتون بگید؟
یکی بهم بگه با اینکه دوسش ندارم ولی چون پسر خوبیه قبول کنم؟
خوب بودن به تنهایی کافی نیست. خصوصیات مثبت و منفی ایشون چی هستند و علت نپسندیدن رو ذکر کنید.
تا شما نپسندید ازدواج به صلاح نیست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Serok
از خواستگارتون بیشتر بگید.
اگر ایشون رو نمی پسندید تحت هیچ شرایطی ازدواج نکنید. ازدواج اجباری اصلاً خلاف دین و شرع هم هست!
میتونید از علتهای به دل ننشستن خواستگارتون بگید؟
خواستگارم دیپلمست و الان داره تو یه کارخونه کار میکنه
اینکه میگم دوسش ندارم به این دلیله که من عاشق مردای شوخ و اجتماعی هستم.مردای محکمی که اجازه نمیدن کسی تو زندگیشون دخالت کنه و رمانتیکن و ..
اما پسرعموم مطمئنم بی اجازه خانوادش آب نمیخوره اصلا با کسی حرف نمیزنه اجتماعی نیست خجالتی هم هست .من یه دختر خجالتیم و دلم میخوامد همسرم اینجور نباشه.اما چیزی که مرذذم کرده ترس از اینه که تا آخر عمر تنها بمونم یا با کسی ازدواج کنم خوشبخت نشم هی بکوبن تو سرم که حقته ما که گفتیم این خوبه .یا اگه قبول نکنم نفرینم کنن:302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parisa-bahari
یکی بهم بگه با اینکه دوسش ندارم ولی چون پسر خوبیه قبول کنم؟
این نوع نظر شما بیانگر این است که شما هنوز برایتان حتی فکر کرد به ازدواج هم زود است، متأسفانه انگار به ارسال قبلی بنده توجه نکرده اید، شما رو چه حسابی میخواید با این آقا ازدواج کنید؟ چه معیاری؟ چه ملاکی؟ اصلا" معیارها و ملاک های شما برای ازدواج چیست؟
دوستان عزیز اگر همه اطرافیان دختری یا پسری را بعنوان فرشته تعریف کردند ولی در نظر شما خوب جلوه نمیکند و با معیارها و فاکتورهای شما همخوانی ندارد هرگز با آن فرشته ازدواج نکنید
یعنی از سکته ی پدربزرگمو نفرین عموم نترسم؟
یعنی بعده ها پسری حاظر میشه با منی که جز خاله دیگه فامیلی ندارم ازدواج کنه؟
چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟؟؟
فاکتورهای مهمی رو داری میگی
به نظر من قبول نکن....اول خودت....به حرفهای بقیه توجه نکن.....دارن میترسوننت......اگه واقعا علاقه ای نداری و ملا کهات با ایشون جور نیست با قاطعیت بگو نه
مثلا بگو میخوام درس بخونم که مشکلی هم پیش نیاد چون فامیل هستید ....
کلی وقت داری واسه ازدواج،این حرفا چیه؟؟؟