RE: عشق قدیمی رهایم نمی کند
مشکلت از دوجا نشات می گیره.1.ذهن خوانی می کنی.2.هنوز اون پسر رو فراموش نکردی.
ممنون از اینکه پاسخ دادی
اما راه حل چیه؟!
ذهن خوانی نکن.هر وقت اون پسر خواست بیاد تو فکرت،تو فکرتو رو موضوع دیگه متمرکز کن.
سلام عزيز دلم :72::72::72:
به نظر من در مورد عشق همسرتون به خواهرتون 100 درصد دارين اشتباه ميكنين... تا اينجاي صحبت هاتون من هييييچ نشانه اي از عشق نديدم
ميشه مثلا 5 تا نشانه و دليل قانع كننده از رفتارهاي مشكوكشون بزني؟؟؟؟؟
خيلي ها ميگن: خواهر زن نون زير كبابه... خيلي از شوهر خواهر ها و خواهر زن ها رابطه خوبي باهم دارن، اما هيچ كس اين رابطه رو عشق معني نميكنه ... لااقل ميتونم بگم 98% مواقع اين طوره... پس فكرتون رو باز كنين و تمام حسن رفتارها رو سوء رفتار تعبير نكنين:305:
مثلا من با شوهر خواهرم رابطه خيليييييييييي خوبي دارم... من اون رو خيلي دوست دارم و واسش احترام قائلم... اونم همين حس رو نسبت به من داره....هميشه ازش كمك ميگيرم تو كارام.... هميشه من رو تشويق ميكرد به ادامه تحصيل... ساعت ها ميشينه باهام صحبت ميكنه و در زمينه انتخاب همسر راهنماييم ميكنه.... ميگه يه وقت كسي اغفالت نكنه.... بهم سنتور ياد ميده و كلي كاراي ديگه.... اما هميشه اون واسه من شوهر بهترين كسمه و اونم منو به چشم خواهر عزيز ترين كسش ميبينه.... نه بيشتر نه كمتر... و خواهرم خيلي از اين بابت احساس رضايت ميكنه....(((البته ما هميشه حدود رو رعايت ميكنيم.... و احساس ميكنم خواهر و همسر شما هم حدود رو رعايت كردن)))
اين رو ميگم، تا هر دوست داشتن و هر احترام گذاشتني رو عشق معني نكني
گاهي اوقات توي ضمير ناخود آگاه ما چيزهايي شكل ميگيره كه باعث ميشه ما كوچيك ترين رفتارها رو به بدترين حالت تعبير كنيم.... اين تفكر ماست كه روي بينش ما تاثير ميزاره و رفتار ما رو شكل ميده و اجازه ميده هر طور كه دوست داريم در مورد ديگران قضاوت كنيم...
اگه مرتب اين افكار پليد رو تو ذهنت پرورش بدي، مسلمه كه توي دنياي واقعي هم با همين پيش فرض به تمام رفتارها نگاه ميكني
در زمينه عشق قديميتم كه صحبت كردي خيلييييييييي دلگير شدم ازت:163:
به نظرم توي سست شدن رابطه شما و همسرتون، بيشتر از اينكه همسرتون مقصر باشن، شما تقصير داشتين
چرا الان اين وظيفه رو فقط به دوش همسرتون انداختين كه عشق رو در زندگيتون جاري كنه!!!!!!!!
از يه سري رفتارها واسه خودتون يه معضل بزرگ ساختين، بعد همه چيز رو انداختين تقصير شوهرتون، بعد هم با خودتون ميگين: حالا كه نتونست عشق رو در من پديدار كنه پس منم افكارم رو ميبرم به سمت عشق قديميم
اين كار شما هم خيانت محسوب ميشه.... خيانت هميشه همبستر شدن با يه نفر سوم نيست... همين درگيري ذهن شما به يه مرد ديگه خيانت محضه
مطمئن باشين اون عشق قديميتونم تو يه كشور ديگه داره با همسرش خوش ميگذرونه و يادي هم از شما نميكنه... و شما به خاطر اون شخص دارين زندگي و افكار خودتون رو خراب ميكنين
دست بجنبونين... و پا به پاي همسرتون واسه نجات زندگيتون تلاش كنين.... كاري نكنين كه كم كم رفتار شما باعث بشه بازخور هاي بدي از طرف همسرتون دريافت كنين
ببخشيد اگه بعضي جاها لحنم تند شد.... فقط قصد كمك به شما رو داشتم :72::72::72::72:
سلام دوست عزیز
به خاطر فراموش نکردن اون پسر بی اعتماد شدی به خواهرت و همسرت !
بهتر است این افکار را از خودت دور کنی و با این افکار شرمساری را برای خودت نخری ..
مطمئن باش خواهرت قصد به هم ریختن زندگیه تو را ندارد و فقط خوشبختی شما را دوست دارد ..
ولی مطمئن باش همسرت هم فقط دوست دارد شما همسرش باشی نه کسی دیگری !
[size=large]فقط حساس شدی و با حساسیتت داری زندگیت رو خراب می کنی ..بهترین کار این است که به جای فکر کردن به این مسائل مشکل آفرین ذهنت را به سمت مثبت اندیشی سوق بدهی و از این افکار فرار کنی ..
ودوباره شادی و نشاط را به خانه ات برگردان ..
فکر کردن به اون پسر هم فقط آتش زدن به زندگیت را دربردارد ...
به فکر فرزندت هم باش که این نعمت نصیب هر کسی نمی شود و فقط شما مسئول روح و روان این بچه هستی ..[/size]