تو رو خدا منو راهنمایی کنید دارم دیونه میشم
ببینید من یه دوستی دارم که رابطه مون با هم خیلی خوب و صمیمیه و خانمش رو هم خیلی دوست دارم و راضی نیستم که کوچکترین ناراحتی براشون پیش بیاد اما خانم دوستم کمی بی مبالات و شاید بشه گفت بی حیاست اصلا مرد وزن حالیش نیست تازگیها شنیدم که حرفهای ناشایستی پشت سرش میگن حرفهایی که از وقتی شنیدم هر وقت دوباره یادم میافتند حالم بهم میخوره جدا میگم چنان رو اعصابم تاثیر گذاشته که استفراغ میکنم و در عرض یک هفته بیش از 15 کیلو وزن کم کردم با خانمش خصوصی صحبت کردم گفته بیجا میگن و من نمیتونم اخلاقم رو عوض کنم و... حالا موندم چه کار کنم اگه بهش بگم زندگیشون خراب میشه اگه نگم دارم به شایعات یا شاید به بی عفتی دامن میزنم اگه کسی معتقد که باید بهش بگم نحو گفتن رو هم از نظر خودش بگه
RE: تو رو خدا منو راهنمایی کنید دارم دیونه میشم
سلام دوست عزيز خوش امدي
از كجا مي دوني كه اين حرفها درسته ؟ شايد به قول خودت شايعاتي بيش نباشه . اگه شايعات باشه و بهش بگي اونوقت شوهرشو بد دل كردي به خصوص كه از يك دوست اون هم دوست صميمي اين مطالب و مي شنود . اگر درست هم باشد نبايد شما بهش بگيد چون ممكنه خيلي براش بد بشه و خجل زده . فكر مي كني اگر خدايي نكرده درست باشه شوهرش هيچي نمي دونه ؟ به نظر من بهتره خودش بفهمه و شما قاصد اين خبر بد نباشيد
سلام
خوش اومدی عزیزم
شما نباید با حرف مردم اینقدر به هم بریزی
اگه چنین چیزی بود مطمئنا" شوهرش زودتر از شما خبردار میشد
آقای محمود توجه شما به سلامت دوست و خانمش و جامعه تان قابل تقدیر است اما شما نباید به وجود خودتان اینهمه ظلم کنید 15 کیلو کم کردن وزن شوخی نیست .
پیش از هرکس این به عهده دوست شماست . شاید بهتر باشد از دوستتان فاصله بگیرید تا مسئولیتی هم از این بابت بر عهده شما نباشد و دوستتان هم بیشتر متوجه اطراف و حرف اطرافیان را بشود. و شما هم استراحتی بکنید و اینهمه سختی را متحمل نشوید .
سلام
به نظرمن بهتره که چندوقتی زیرنظرش بگیری اگه درست بود اون وقت اقدام کن
چون به هرحال دوست صمیمی شماست دچارعذاب وجدان نشی