یکی که ادعا میکنه غریبست بهم فحش میده!!
سلام بچه ها
من الان خودمم نمیدونم چرا دارم این پست رو میذارم ، شاید فقط برای در دل باشه ، من یه مدتی با یه آقایی دوست بودم که جریانش رو توی پست قبلیم نوشتم، به خاطر رفتارهای مشکوکی که داشت باهاش بهم زدم و بعد از یک هفته که بهم زنگ زد من جوابش رو خیلی سرد دادم و بهش گفتم که دیگه نمیخوام ببینمش اونم یکم عصبانی شد ولی بدون اینکه توهینی کنه یا حرف خاصی بزنه فقط خداحافظی کرد و تلفن رو قطع کرد ، یک بارهم اتفاقی توی دانشگاه دیدمش و خیلی عادی باهاش برخورد کردم اما طوری که بدونه همه چی تمومه و نمیتونه با مسخره بازی و اینا رابطه رو دوباره شروع کنه، از اون روزم دیگه خبری ازش نداشتم تا اینکه حالا دیروز بعد از حدود 10-12 روز که از اون موضوع میگذره من فیس بوکم رو چک کردم و دیدم که یک نفر با یک پروفایل ناآشنا، بهم یه حرف خیلی رکیک زده، تاریخش مربوط به همون روزی بود که تلفنی با دوست سابقم حرف زده بودم، خیلی شوکه شدم چون تا حالا همچین چیزی نه دیده بودم و نه شنیده بودم که یکی بیاد یک پروفایلی درست کنه و به ادمی که نمیشناسه فحش بده و بره!! به خاطر همین یکم شک کردم که شاید آشنا باشه و چون قبلا خواستگار سمجی داشتم که میدونستم آدم بددهنی هست، شک کردم شاید اون باشه به همین دلیل جواب اون مسیج رو دادم ( میدونم که کار احمقانه ای بود ولی خوب خواستم از روی حرف زدنش مطمئن بشم که اون خواستگارم هست یا نه) ولی وقتی اومد و جواب داد و باهاش یکم کل کل کردم دیدم چقدر مدل حرف زدنش و کلماتی که استفاده میکنه شبیه این دوستم هست و چون تاریخ مسیج با تاریخ اون تلفن یکی بود الان یه چیزی مثل خوره افتاده تو جونم که این ناشناس همون دوستمه و این خیلی عذابم میده!! اینکه فکر میکنم اون آدم انقدر به من بی احترامی میکنه و انقدر براش بی ارزشم داره له میکنه منو!! دو روزه که کارم شده گریه !! هیچ راهیم ندارم که بفهمم این آدم اون هست یا نه؟؟؟ سرتون رو درد آوردم بچه ها فقط اومدم بگم برام دعا کنید که خدا کمکم کنه آرامشم رو به دست بیارم
RE: یکی که ادعا میکنه غریبست بهم فحش میده!!
ولش کن !
مثه آدمی شدی که میگی دست توی کندوی زنبور می کنم ولی آخه چرا نیشم می زنن ؟ !
خب معلومه کسی که اینقدر بد دهنه باید Block بشه .
بلوکش کن و خیال خودتو راحت کن ، اینقدر هم خودت رو ناراحت نکن ، از کوزه آن تراوشد (!) که در اوست !
یک راهش اینه که بلاکش کنی که اگر آدم لجباز و مضخرفی باشه یه آی دی دیگه می سازه و یا از در دیگه ای وارد می شه.
یک راهش هم اینه که اصلا پیغامها را نخونی. اینققددددددددددددد حرصش می گیره که هر کاری می کنه شما بی توجهی و اصلا محل نمی ذاری.
یعنی این راه عالیه.
پیغامهاش را نخون که ناراحت بشی. جواب هم اصلا نده. جواب ندادن از صدتا بد و بیراه گفتن، بدتره.
اگه پسر باشه ، به نظر من از اینکه داره عکس العملی از شما می گیره ، لذت می بره .
بی محلی بهترین کاره و بلوک کردن .
شهرزاد عزیز من کاملا درکت میکنم
میدونم احتمال زیاد از این ناراحتی که کسی که یه روزگاری قلبتو بهش دادی انقدر بی ارزش بوده
اینم درس مهمیه عزیزم آدم که از اولش نمیدونه جای قلبش کجاست!!
تازه اون کار خوبی کرده که ذات خودشو نشون داده چون الان خیلی راحت میتونی فراموشش کنی عزیزم و یه عمر تو ذهنت تکرارش نکنی
درست نیست با این آدم بیشتر از اینا کل کل کنی جدای از اینکه باعث آزار روحیت میشه ممکنه که باعث دردسر هم بشه.
سلام شهرزاد جان
تو نباید ناراحت باشی کسی که این حرفا رو میزنه شخصیت خودشو نشون میده و در واقع خودشو خورد کرده نه شمارو.
مطمئن باش خیلیم براش ارزش داشتی و کات کردنت براش گرون تموم شده که اینجوری اومده تلافی کنه.بعدشم با اسم خودش نیومده که یه راه برگشت داشته باشه که اگه به خیال خودش شما برگشتید شخصیتش خراب نشده باشه.
عزیزم یه درصد هم احتمال بده که کس دیگه ای باشه.
از این آدمای عقده ای تو فضای مجازی زیاده که با فحش دادن میخوان عقده های درونیشونو خالی کنن.
ممنون بچه ها
منم دو سه بار جواب دادم و دیگه ادامه ندادم
اما خوب خیلی حس بدی دارم، کلا این یک سال اخیر خیلی به آدمهای عجیب و غریبی برخورد کردم
و عکس العملهای عجیبی از آدمها توی موقعیتهای مختلف دیدم، جالبش اینکه همه اونها ( این الان چهارمین مورد توی سال گذشته است) تحصیل کرده و خانواده دار بودن و حتی از نظر مالی هم همشون از سطح متوسط بالاتر بودند یه وقتایی فکر میکنم خدا به داد برسه اگه یه روز بخوام با یه آدمی که توی خانواده سطح پایین تر و تحصیلات کمتر و ایناست مواجه بشم(لطفا نگید که اینا ملاک نیست چون خانواده خیلی مهمه و همینطور تحصیلات) کلا به این نتیجه رسیدم که دیگه دوست ندارم
به هیچکسی فکر کنم و کلا قید ازدواج رو زدم، اصلا فکر کنم تنهایی بهتره تا اینکه بخوام وقتمو برای آدمهایی بذارم که
از آزار رسوندن به دیگران هیچ ترسی ندارن ، از کجا معلوم با کسی ازدواج کنم و بعد از یکی دوسال زندگی این رفتارها رو از خودش نشون نده؟؟