یک موقعیت استثنایی رو از دست دادم
سلام
من لیسانس ادبیات فارسی از یک دانشگاه غیر انتفاعی دارم در دانشگاه رتبه اول شدم اما چون میخواستم تغییر رشته بدم از امتیاز رتبه اول برای ورود به کارشناسی ارشد استفاده نکردم . الان سال سومی هست که از لیسانسم میگذره و این امتیاز رو تا امسال میتونستم استفاده کنم چون دانشگاه غیر انتفاعی بودم اصلا فکرشو نمیکردم بتونم وارد دانشگاه روزانه بشم در صورتی که رتبه اول سال پایینی با این امتیازش دانشگاه نهران قبول شد . یعنی دیگه هیچ راهی برای من نیست.
RE: یک موقعیت استثنایی رو از دست دادم
سلام. خودت رو اصلا ناراحت نکن شما که رتبه 1 دانشگاه شدی حتما پتانسیلش رو داری که بدون استفاده از این امتیاز یک دانشگاه خوب قبول بشی. از طرفی شاید این قسمت بود که یه رشته ای که توش موفق تری قبول بشی
میدونم دانشگاه خوب خودش یک امتیاز هستش اما ان قدر که اهمیت داره یه رشته ای که بهش علاقه ی بیشتری داری و استعدادش رو هم داری بخونی چیزای دیگه مهم نیست
وقتی به رشتت علاقه داشته باشی هر جا هم که قبول شده باشی با اشتیاق تلاش میکنی که پیشرفت کنی
اما وقتی به رشته ای چندان علاقه نداشته باشی بهترین دانشگاه هم که باشی انگیزه ی لازم و نداری :72:
RE: یک موقعیت استثنایی رو از دست دادم
تا اونجا که من اطلاع دارم دیگه امکان استفاده از این سهمیه به این شکل که بدون کنکور وارد دانشگاه بشی رو نداری! ولی اگر بخواهی تو رشته ی خودت ادامه بدی تو کنکور ارشد هم میتونی از سهمیه ی شاگرد اولیت استفاده کنی و رتبه ی کلت حدود 20 درصد کم میشه مثلا یکی از دوستای من هم که شاگرد اول شده بود و مثله شما از امکان ادامه تحصیل بدون کنکور استفاده نکرده بود بعد از شرکت تو کنکور ارشد و انتخاب رشته با وجود اینکه رتبه اش در حدی بود که امکان قبولیش تو مهندسی برق سمنان بود با استفاده از این سهمیه شریف قبول شد
به هرحال هیچ وقت برای درس خوندن دیر نیست در ضمن به نظر من هر چه قدر برای ادامه تحصیل هزینه کنی ارزش داره و میتونی از نتیجه اش بعدا لذت ببری
کلاس های کنکور ارشد رو برو البته شهر و رشته تون رو نمی دونم ولی این کلاس ها دیگه همه جا برگزار میشه اگه نمی خوای سر کلاس بری می تونی از دوره های غیر حضوری آموزشگاه های کنکور ارشد هم استفاده کنی اگر رشته ای که می خواهید بخونی فنی مهندسیه الان کمی برای شروع دیره ولی بازم احتمال موفقیتت زیاده اگر هم رشته تون علوم پایه یا علوم انسانیه میتونی از مهر شروع کنی و بااراده و جدی بخونی به هر حال نشستن و حسرت خوردن درباره ی موقعیتی که از دست رفته هیچ کمکی بهتون نمیکنه و چون امکان جبرانش هم دارید پس سریعتر شروع کنید
من از آزمون های آزمایشی ارشد هم استفاده کردم چون برنامه ی مطالعاتی مشخصی داره و به خاطر جو رقابتیش نا خودآگاه آدم را به سمت مطالعه ی بیشتر سوق میده
موفق باشی:72: