افتخارات و پیروزیهای من...
سلام به همه ی دوستان خوب همدرد...
اگر سری به جای جای این تالار بزنید میبینید که چقدر تاپیک و مطلب در مورد مشکلات، معضلات ،نداشته ها و ....در تالار داریم!اما دریغ و صد دریغ از جایی که بیایم و از پیروزیها و داشته هامون بگیم،از تلاشهایی که به ثمر نشسته،از چیزهایی که در زندگیمون با دستهای خودمون به دستشون آوردیم و باعث افتخارمونن،و یا چیزهایی که برای حفظشون جنگیدیم و امروز جز پیروزیهامون محسوب میشن!
دقت کنید که منظور من صرفا زندگی مشترک یا مسائل مالی نیست، برای مثال من در برهه ای از زمان تونستم 7 کیلو وزن کم کنم و برای همیشه به اندام ایده آلم برسم و این موضوع همیشه باعث افتخارم بوده!
شاید این تاپیک تلنگری هم باشه برای اونهایی که احساس میکنن در زندگی هیچ چیزی برای ادامه و تلاش براشون نمونده...
پس بشتابید، تا همدیگر رو در این احساس خوب و افتخار شریک کنیم...
RE: افتخارات و پیروزیهای من...
سلام زن امیدوار عزیز
آخه مشکل اینه که وقتی از موفقیتهات بخوای بگی متهم می شی به مغرور بودن
اون وقت میگن غرورش رو بشکنیم تا به هیچ چیزش افتخار نکنه
همه چیز رو ازش بگیریم، خوب بهتره داشته هامون رو قایم کنیم تا از دست حسودها در امان باشه و کسی ازمون نگیره :163:
بلو اسکای عزیز...
اینجا یک جمع دوستانه است،البته موافقم که گاهی دردنیای واقعی اگر بدونن به چیزی افتخار میکنی به شدت باعث حسادت و ناراحتی شون میشه،اما این جا یک دنیای مجازیه..جایی که همه اومدیم تا از هم یاد بگیریم،به هم نیرو بدیم و مسبب تلاش در وجودهمدیگه بشیم...
هر چند با قایم کردن داشته ها چندان موافق نیستم،اما حداقل با یادآوری داشته هامون به خودمون که میتونیم نیرو بدیم؟
اگر من اینجا میام و میگم تونستم وزن کم کنم،یکی دیگه میاد و میگه تونسته مثلا یه شغل ایجاد کنه،یکی از قبولی در دکتری میگه،یکی حتی از عادت خوب ورزش کردنی که در خودش ایجاد کرده...اینها هم و همه دو مزیت بزرگ داره:1.برای خود فرد که میتونه یاد آور احساسات خوبی باشه که در اثر اون پیروزی براش حاصل شده، و کمی فوکوسش رو از مشکلات برداره. 2.کسان دیگه ای که اون مطلبو میخونن،شاید با همون مشکل دست و پنجه نرم کنن و وقتی ببینن که دیگران تونستن به نتیجه برسن براشون ایجاد انگیزه میکنه.
پ.ن:دوستان خوبی که میان و به این تاپیک سر میزنن و لطف میکنن دکمه ی تشکر رو فشار میدن، اگر زحمت بکشن و حداقل از یکی از موفقیتهاشون هر چند کوتاه هم بگن مطمئن باشن که از هر دو مزیت فوق برخودار خواهند شد(هم برای خودشون و هم برای دیگران:72:)
یک زن امیدوار عزیز سلام
دوست خوبم ممنون از این تاپیک جالب!!!
من خیلی موفقیت و پیروزی بدست آوردم که اگه لیست کاملش بخواهم بگم خودستایی میشه!!!
ولی یکی از پیروزی های اخیر من این بوده که احساسم را نسبت به عزیزانم شروع به بروز دادن نمودم...
شاید پیروزی کوچکی قلمداد بشه اما برای من که ابراز احساسات کار مشکلی بوده یک افتخار محسوب میشه
امتحانش کنید و ببینید چقدر تو روحیه طرف مقابل و خودتون اثر داره
مثه دو جفت بال هست که باهاش میشه رفت اوج آسمون....:310:
یک زن امیدوار بازم ممنون از تاپیکت:46:
مرسی زن امید وار عزیز بابت این تاپیک:43:
من از اون دست انسان های شب کار بودم!!!
همیشه صبح ها برام سخت بود که از خواب بیدار شم تا اینکه دوستی از عادت ورزش صبح گاهیش گفت بهم. خیلی عادیا ولی واقعا بهش غبطه خوردم!!!
فردای اون روز بود که به زحمت ساعت7 بیدار شدم و با مادرم رفتیم بیرون برای پیاده روی .
الآن مدت هاست که هر روز صبح من و مامانم ساعت 6 پارکیم! من اضافه وزن نداشتم ولی هوای سحر عالیه!! مامانم هم وزن کم کرده و بیاد ندارم روزی بخاطر اینکه این عادت رو در هر دومون بناگذاشتم برام دعای خیر نکرده باشه:227:!
مرسی زن امید وار عزیز بابت این تاپیک
موفقیت من این بوده که تونستم با غم و غصه طلاق و جدایی از پسرم کنار بیام و خودمو قوی و محکم نگه دارم واسه روزیکه پسرم رو در آغوش میکشم و میبوسمش و اون روز روزیه که به داشتن مادری مثل من افتخار کنه
نیما جونم
مامانی عاشقته
آفرین چه تاپیک خوبی.....
خدایی منم پیروزی و افتخارات زیاد داشتم.....جدا از همه اونا، هر روز که پا میشم، کلی برنامه میچینم تا شب. اگه موفق به انجام اونا بشم، اون روز خیلی خوشحالم و برام لذت پیروزی داره.......
اما چند تا پیروزی های موفق:
1- کم کردن وزن: 4 کیلو تو 1 ماه ، از 82 اومدم 78. واسه مردا خیلی پیروزیه بزرگیه!! از بس که شکمو هستیم ما مردا........:311:
2- راضی کردن همسرم واسه بچه دار شدن:227: این از شاهکارهام بود!
3- موفقیت شغلی و رسیدن به درجه مدیریت:82:
4- خرید خونه و ماشین:163:
5-قبولی دکترا:303:
6-رفتن دنبال موسیقی (سه تار) :72:
دیگه نمیدونم باید روی چی سرمایه گذاری کنم!! به قول بچه ها، تو دیگه وقت مردنته! به آرزوهات رسیدی دیگه!! :305:
خیلی تاپیک خوبیه
باعث شد تا من یکم به خودم و کارهای مثبتم فکر کنم.
یکی از کارهایی که همیشه بهش افتخار می کنم و امیدوارم بتونم همیشه انجامش بدهم اینه که هیچ وقت هیچ وقت مشکلات زندگی مشترکمون رو به کسی، حتی مادرم و خواهرم بروز ندادم.حتما کسانی که تاپیک های قبلی من و خوندن در جریان مشکل اخیرم بودن و میدونند که چقدر کنار اومدن باهاش برایم سخت بوده.اما حتی توی این مورد هم هیچ کس چه خانواده ام و چه نزدیک ترین دوستانم چیزی نمی دونند.این ویژگی ام رو از مادرم به ارث بردم. اون هم همیشه طوری مشکلات زندگی و عیب های پدرم رو از بقیه مخفی می کند که همه فکر می کنند بهتر از اون دیگه وجود نداره. الانم هم همسرم طوری نزد همه احترام و ارزش داره که حتی اگه روزی از مشکلاتم برای یکی از نزدیکانم حرف بزنم مطمئنم کسی باور نمی کنه و همه حق رو به همسرم میدهند.
خوشحالم که تا الان توانستم توی زندگیم قوی باشم و برای حل مشکلاتم روی پای خودم بایستم.هر چند که بعضی اوقات انقدر دلم پر بود که دوست داشتم برای در و دیوار درد و دل کنم!
یکی از دلایل عضو شدن توی این سایت خوب هم همین بود.این که بدون ترس از آبرو و تغییر نگاه های دیگران به زندگیم توانستم مشکلاتم رو بازگو کنم.الان هم از داشتن دوستای خوبی مثل شما خوشحالم.