احساس ميكنم ديكه هيج ارزشي واسه نامزدم ندارم
سلام الان خيلي دلم كرفته از نامزدم فردا تولدمه ولي هيجي واسم نكرفته تورو خدا فكر نكنين واسه كادو يا قضيه ماديش ناراحتم ها نه از اين ناراحتم كه اينقدر واسش بي ارزشم يعني ارزش يه شاخه كل نداشتم ,خسيس نيست ها اتفاقا از نظر مالي واسم كم نميزاره,من هميشه هر مناسبتي بوده سوربرايزش كردم به نزر شما ادم اكه كسي رو دوست داشته باشه اينجوريه به نظرتون بايد با اينجور ادمي ادامه بدم بهش كفتم خوب حداقل واسم يه كل ميخريدي كفت فكر كن خريدم واقعا قلبم شكسته :302:
RE: احساس ميكنم ديكه هيج ارزشي واسه نامزدم ندارم
niaz64 عزیز سلام
به تالار همدردی خوش آمدی
من چون میدونم فردا تولدته تولدت رو تبریک میگم امیدوارم در کنار عزیزانت همیشه خندان باشی:72:
ولی اگه نمیدونستم یا یادم نبود تبریک نمیگفتم حالا شاید نامزدت یادش رفته!!
احتمال بده از سر کم حافظگی نه از عمد فراموش کرده!!
خودت رو آزار نده این مورد موردی نیست که بخواهی سرش نامزدی رو بهم بزنی
موفق باشی:72:
اكه فراموش كرده بود ناراحت نميشدم ولي با اينكه بهش كفتم با اينكه ميدونست خانوادم واسم ميخوان تولد بكيرن به خودش زحمت نداد با اس ام اس بهم يه تبريك خالي بكه به نظر شما از عمد اين كارو نكوده شايد ميخواد يه جوري به من بفهمونه كه واسش مهم نيستم توروخدا راهنماييم كنيد دارم ديونه ميشم
:323:
سلام دوست عزیز
برای اینکه دوستان بیان اینجا و راهنماییت کنن باید بیشتر در مورد رابطه تون توضیح بدین.
همیشه بی توجهی میکنه ؟
ارزش انسان بیشتر از یک هدیه ساده ست. با یک هدیه نگرفتن باور کنید "بی ارزش" نمیشید. خیلیها حسرت یک جشن تولد ساده به دلشون مونده.
سلام دوست عزیز
به نظر من باید طرز تفکر و شرایط همسرت رو در نظر بگیری شاید توی خانواده اونها کادو دادن و اینها زیاد رسم نبوده و بنابراین بدون اینکه تعمدی در کار باشه یا اینکه دوست نداشتنی وسط باشه اینجوری رفتار میکنه شما که میگی برات کن نمیذاره پس چرا به یک همچین چیز بی اهمیتی حتی فکر میکنی.اگه برات خیلی مهم هست یک بار که روابطتون خوب هست بگو که به این قضیه اهمیت میدی و دوست داری همسرت در کنار تمام خوبیاش این رو هم رعایت کنه.
من و همسرم هم زیاد اهل مناسبت و کادو و ... نیستیم گاهی که پول داشته باشه بی مناسبت به بازار میریم و طلا میخریم بقیه وقتها هم نهایتا یک تبریک ساده.تا الان یادم نیست همسر من خودش با فکر خودش برام هدیه گرفته باشه اون معتقد هست که علاقه ای به اینکه چیزی رو در مناسبت خاصی بگیره نداره و در ضمن وقتی که میخواد چیزی بگیره دوست داره خودم انتخاب کنم
شاید جالب باشه برات که بدونی همسر من برای به دنیا آمدن بچه ام هم کادویی نگرفت اونوقت اگه شما بودی چه کار میکردی برای من مهم نبود همین که مخالفت نکرد که توی یک بیمارستان خصوصی پیش یک دکتر که پول زیادی ازمون گرفت بچه به دنیا بیاد (چون من به پزشک و بیمارستان خیلی اهمیت میدادم) علاقه اش رو به من و بچه نشان داد حالا کادو این وسط چه اهمیتی داشت
من همسرم رو با این طرز تفکر پذیرفتم و با اینکه گاهی دوستام ازم در این مورد میپرسن و سعی میکنن منو بدبین کنن هیچ اهمیتی نمیدم چون اون طرز تفکرش این مدلی هست تازگی ها که خیلی پیشرفت کرده (بعد 8 سال زندگی مشترک) برای تولدم کیک میخره
البته مشغله کاری زیاد هم در این مورد بی تاثیر نبوده.
به مسائل مهم زندگی مشغول شو و کاری نکن این مسائل حاشیه ای روی احساس و تفکرت تاثیر بذاره و همینطور اجازه نده کسی شما رو به این مسائل بی اهمیت بدبین کنه.