-
عدم دوستی !
سلام به همه ( مخصوصا اصفهانیای گل ) :43:
خسته نباشید .
تشکر میکنم بابت زحماتتون . من 16 سال دارم . با وجود موقعیت های دوستی زیاد ولی کمرویی اومده سراغم .تا حدودی هم شرم ! آخه پیش خودم میگم به شخصیت ما میخوره شماره بدیم به یک دختر ؟:( میدونم که با این افکار تا اخر عمرم هم دوست نمیشم !
ولی یک سوال خیلی ذهنم رو مشغول کرده . برای دوستی بچه نیستم یکم ؟ سؤال دیگه اینکه من خیلی کمرو هستم . این خوبه یا نه ؟
-
RE: عدم دوستی !
ببین میثم وقتی انسان می خواد یه کاری رو انجام بده میاد بررسی و تحقیق می کنه ، ببینه آیا این کار چه عواقبی رو داره .
اگه تو هم کنجکاو شدی که بدونی عواقبش چیه ، این لینک رو بخون ، http://www.hamdardi.net/thread-17296-post-162407.html
-
امید عزیز ممنونم از پاسخت .
ولی خب اینا مشکلشون خیلی بد بود . چون همه ی اون پسرا فکر برقراری رابطه ی جنسی بودن . من که با این فکر نمیخوام دوست شم که ! مشکل هم از پسرا بود .
-
حالا من از شما کمک میخوام یکی جواب نمیده . فردا که خدایی نکرده اتفاقی افتاد و اومدم نوشتم 5 صفحه جواب داده میشه !
-
سلام آقا میثم عزیز
به قول خودت به شخصیتت میخوره شماره بدی و اهل دوستی های بی سرانجام بشی؟
درسته شما اصلا اهل سوءاستفاده و این حرفها نیستید ولی مگه آسیب دیدن فقط مال دخترهاست؟
دوستی با جنس مخالف وقت و انرژی و زمان شما رو میگره از چیزهای اصلی این زمان که درس خوندن هست دور میکنه
شخصیت شما در بین اطرافیان صدمه میبینه
در بزرگسالی با انواع و اقسام عقده های دوستی رها شده و بی سرانجام دست به گریبان میشی
اینکه هنوز نه شرایط سنی مناسب داری و نه جایگاه تحصیلی و اجتماعی و با یکی به قول خودت از این دوستها وابسته بشی بدون شناخت بدون مهیا بودن امکان ازدواج ! در آخر فقط چیزی که برات می مونه ضربه عمیق عاطفی هست که شما رو از مسیر اصلی زندگیت برای مدت ها دور میکنه
پس بهتره هر چیزی رو به موقعش انجام بدی یعنی الان تمام تلاشت تحصیلات باشه و شغل خوب و بعد از اون تشکیل خانواده و انتخاب یک همسر شایسته برای خودتان.
در مورد کمرویی چون بعضی جاها باعث میشه حرف حق رو نتونی بزنی و بریزی درون خودت بهتره اعتماد به نفست رو بیشتر کنی و در مواقع لزوم با احترام و صلابت بدون بی ادبی حرف خودت رو بزنی با تمرین میتونی به این خواسته ات برسی.
موفقی باشی دوست عزیز.