نامزدم کارش عسلویه...برای زندگی بعداز ازدواج کجاباشم؟
[size=medium]سلام دوستان
من دختری 27 ساله از جنوب و نامزدم 30ساله لیسانس و چندماهی هست به صورت پیمانکاری عسلویه کارمیکنه23 روز و 7 روز مرخصی...از قبل دوست بودیم .اما خونوادم واسه شرایط کاری نامزدم زیاد راضی نیستن .خونواده خوبی داره.وپسرخوب با پشتکار و منطقی و مودبه....خوانوادم واسه اینکه من یا باید اونجا زندگی کنم که میگن درست نیست تو 23 روز تنها بمونی یا اونجا هم برم یه مشکلات دیگست.بدیه هوا ونبود امکانات و تفریح و ...خودشم زیاد راضی نیست که از هم دوربمونیم.
من که بهش گفتم می خوام همینجاباشم که بتونم برم سرکار.درحال حاضرهنوز شاغل نیستم.
می خواستم جشن نامزدی بگیرم که عقب افتادواسه همین موندم بزارم 5ماه دیگه عقدکنم که جشنمو بگیرم تو این مدتم احتمالش هست بیاد جنوب همینجاکه با این وضعیت اقتصادی صددرصد هم نیست!حالا موندم می تونم وضعیت عسلویه که یه شهرک جم داره تحمل کنم؟دختر صبوری هستم امامی ترسم .نوع زندگی اونا از نظر شغلی کمی فرق می کنه .اونم پدرش شغلش دوره از خونوادش سالهاست.درصورتی که ما همیشه شغل پدرم ثابت دولتی بوده.وجابه جایی از این شهر به اون شهر سختیهای خودشوداره.
کسی هست که عسلویه زندگی کنه؟از شرایط اونجا دقیقابا توجه به واقعیتها بهم بگه؟
تشکر از سایت خوبتون[/size]
RE: نامزدم کارش عسلویه...برای زندگی بعداز ازدواج کجاباشم؟
سلام دوست عزیز
شوهر شما در عسلوویه در پروژه پیمانکاری حضور دارند، یعنی دائم نیمیمونند و امکان داره بعد از اتمام کار جای دیگه بروند؟
امکانش هست شما هم در اون پروژه یا قسمت دیگر مشغول به کار شی؟
امکانش هست در اون 23 روز در عسلویه، 2 هفته پیش همسرت باشی و باقی را در شهر خودتان؟ یعنی فقط یه هفته بی همسر باشی، همسر یک هفته تعطیلی را با شما سپری کنه.
کار نشد نداره
اما تا میتونی زمان دوریتون را به حداقل برسون، ازدواج میخواین بکنین که با هم زندگی کنین! مخصوصا اول ازدواج، هنوز تا لذت با هم بودن را نچشیده باید از هم دور شین، و این در روابطتتون سردی میاره!
سلام دوست جنوبی به همدردی خوش اومدی:72:
من در بوشهر زندگی میکنم ولی نمیدونم همشهری هستیم یا نه :D
تا اونجایی که از دوستام شنیدم شهرک جم خیلی زیباست از لحاظ سبک ساختمان سازی فروشگاه ها و امکاناتی که داره چیزای جالبی شنیدم البته من ندیدم ولی میتونی یه روز با همسرت سر بزنی و از ساکنان اونجا شرایطشو جویا بشی
ولی از لحاظ مالی به نظر میرسه خیلی به صرفه هست
همه جا یه سری کم وکاستیهایی داره شرایط هر دو موردو بسنج و فکر کن کدوم مورد به نظرتون با صرفه تره
موفق باشی
سلام کاربر گرامی
خواهر من با همسرش در عسلویه زندگی می کنه. خوب مسلما براش سخت بود و اولش خیلی هم ناراحت بود اما خوب کم کم تونست خودش را بیشتر با شرایط تطبیق بده. به نظرم قبل از تصمیم به این ازدواج بیشتر از خودتون و این که تحمل این شرایط را دارید مطمئن بشین .
به نظر من سختی شرایط اونجا رو تحمل کنید بهتر از دوری از همسرته...