دودلی به علت محل كار، خساست، ازدواج قبلی و آشنایی اینترنتی
با سلام و درود
من دختری 29 ساله هستم و چند ماه پیش تو نت با پسری که 31 سالشه آشنا شدم، وقتی میگم آشنایی نت، یعنی فقط در حد 10 دقیقه صحبت کردیم که کار و رشته و سن و.. چی هست و بلافاصله روز بعدش همو دیدیم و دیگه ارتباط نتی نداشتیم.. ایشون اول رابطه گفتند قصد ازدواج ندارند ولی بعد از چند هفته ابراز علاقه کردند و گفتند به دلیل خوب بودن من قصد ازدواج دارند و مدتی را برای آشنایی باهم دوست باشیم.. و همون روز هم گفتند که قبلا عقد کرده و پس از شش ماه طلاق گرفتند و دلیل آن را عصبی بودن همسرشون و ازدواج قبلیش می دونستند( ناگفته نماند که با تمام این حرفا ایشون بازهم خواستار ادامه زندگی با اون بودند ولی دختره نمیخواد و طلاق می گیره.) و خیلی ناراحت طلاقشون هستند.
تو این مدت که با هم بودیم، متوجه شدم که از نظر فرهنگی، مذهبی، مادی هم سطح هستیم. و اکثر فامیل های ایشون در شهرستان هستند. نکته منفی ایشون که منو آزار میده محل کارشون هست که خارج از تهران هستند و گاهی شبا اونجا میمونه ولی گفتند بعد از ازدواج هر شب به تهران می آیند.
و نکته دیگر این هست که حس می کنم خسیس هستند، مثلا گاهی به من می گویند با ماشین تو بیرون بریم و وقتی پول پارکبانو میدم فقط نگاه می کنه و تعارف نمیکنه و کلی هم به من تشر می زنه که چرا پول دادی.. و یا گاهی به من اس میدن که به من زنگ بزن
همینطور چند وقت پیش تولد من بود و ایشون روز قبلش گفتند که به تهران می آیند تولد بگیریم. ولی وقتی بعدازظهرش زنگ زم گفتند نمیتونند بیاند.
و بعد از چند روز عصبانیت من یه شب با هم بیرون رفتیم و شام خوردیم و گفت این هدیه تولدت.. راستش ازش انتظار داشتم
گاهی حس می کنم مشکل از منه..نمیدونم چکار کنم.. ایشون اصرار دارند که خانواده ها را در جریان بزاریم و تمام نکات منفی ایشون را بهش گفتم ولی قبول ندارند و می گویند کارمم درست میشه... موضوع دیگه این هست که ما نمیخوایم به خانواده ها بگیم تو نت آشنا شدیم و قراره بگیم توسط یه واسطه ای و توضیح ندیم... و نکته مثبتش اینه که عصبانی نمیشه حتی وقتی من باهاش بد حرف می زنم..این کارشو دوست دارم که همیشه گذشت داره.
لطفا باهام همفکری کنین، راستش از ازدواج و همینطور مجردی می ترسم
RE: دودلی به علت محل كار، خساست، ازدواج قبلی و آشنایی اینترنتی
سلام عزیزم
به نظرم مهم نیست کجا آشنا شده باشین، بلکه پروسه آشنایی مهم هست
در مورد انتخاب قبلیش مطمئن شو که علاقه و حسی نسبت به همسر سابق نداشته باشند و با کمک مشاور دلایل طلاقشون را بیشتر بررسی کن، اتفاقا در افرادی که سابقه جدایی دارند، راحت تر میشه نقاط ضعفشان را در زندگی مشترک کشف کرد.
کار جوهر مرد هست، خودشون که گفتند بعد از ازدواج می یان تهران، حالا فقط رفت آم خودشون سخت تر میشه
خساست هم میتونی تو خرج بندازینش، باهاش خرید برین، رستوران برین، خساست قبل بررسی هست، واقعا فاجعه هست اگر مردی خسیس باشه