به نام خدا
من درس ها را نمی شینم بخونم
الان هم امتحان دارم ولی از صبح وقت تلف کردم
اگه میشه راهنماییم کنید
دنبال شور و شوق می گردم
نمایش نسخه قابل چاپ
به نام خدا
من درس ها را نمی شینم بخونم
الان هم امتحان دارم ولی از صبح وقت تلف کردم
اگه میشه راهنماییم کنید
دنبال شور و شوق می گردم
سلام sadi
برو درست رو بخون ، شور و شوقت رو هم بزار واسه درس خوندن ، براي وقت تلف كردن و زمان رو صرف سرگرميها كردن هميشه وقت هست ، اما اين عمر ماست كه مي گزره و اگه خداي ناكرده تو يه درس نمره كم بگيري يك ترم عقب مي افتي اونوقت به جز پشيموني و ناراحتي از دست خودت هيچي واست به ارمغان نمياره اين وقت تلف كردن.....
برو بشين درست رو بخون تمام فكر و ذهنت رو معطوف اين بكن كه اين امتحانها هم انشاءالله با موفقيت تموم ميشه و بعدش وقتت آزاد ميشه كه بتوني به علاقه منديهات برسي ، توكلاسهاي هنري و ... شركت كني ، وقت داري كه بيشتر به تالار سر بزني و قت داري كه بيشتر خوش باشي و......
بهترين راه هم واسه درس خوندن به نظر من خلاصه نويسي هست ، اولش يه دور درس رو به صورت تند خواني بخون بعدش شروع كن مطالب مهم رو خلاصه نويسي كن من هميشه از اين روش استفاده مي كردم و هميشه موفق بودم اميدوارم شما هم موفق و پرتلاش باشي
سلام دوست عزیز سعدی جان
من هم مثل شمام اصلا دیگه دل به درس نمی دم واسه یه امتحان شاید یه هفته وقت دارم ولی اصلا نگاه به کتاب نمی کنم تا شب امتحان اونم ساعت 12 شروع می کنم ساعت 2 هم خوابم می گیره و می خوابم فرداش هم ساعت 8 امتحان دارم ولی نمی دونم چه جوری نمره میارم
شما هم بشین درست رو بخون منم با نظر عرفان جان موافقم هیچی بهتر از درس تو این دوره زمونه به درد آدم نمی خوره
امیدوارم توی امتحاناتت موفق باشی
عرفان جان ممنونم که این روش رو پیشنهاد کردی روش خوبی باید باشه
سلام
فکر میکنم اگه بیشتر توضیح بدی بتونم کمکت کنم .
1) چقدر رو درسایی که می خوای بخونی مسلطی ؟ (آیا برای اولین باره که با مطالب کتاب برخورد میکنی )
2)خواب خیلی چیز مهمی ، آیا برای درس خوندن ساعت خوابتو عوض کردی؟
3)هر وقت نمی خونی وبقول خودت وقتتو تلف می کنی سرتو با چی گرم میکنی؟
4) چه قدر تا امتحانت فرصت داری ؟
سلام
هنوز داغی صدی جونم!بذار مثل من 4 ماه بیکار بشی؛تازه می فهمی درس خوندن چه نعمت بزرگی بود که قدرشو ندونستی!تازه من بچه درس خون بودم و کارم به اینجاها کشیده!تو دیگه...!
یه خواهش!درستو بخون؛نذار پشیمون بشی!!!باور کن حسرت درس نخوندن آدمو دیوونه میکنه...
بخون بخون بخون بخون بخون ----> انگیزه خودش میاد.
دعا میکنم شیرینی درس خوندن رو با تمام وجودت حس کنی؛تو هم دعا کن این شیرینی از من گرفته نشه!!!
منتظرم بیای نمره هاتو بگیا!
موفق باشی آبجی شیطون من...!