سلام من وقتی دلم میگیره گریه می کنم . شما چکار می کنید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من وقتی دلم میگیره گریه می کنم . شما چکار می کنید؟
منم وقتي دلم مي گيره مي رم يه جايي كه كسي نباشه و از ته دل گريه مي كنم تا آروم بشم وقت غروب كه مي شه به غروب خورشيد نگاه مي كنمو بيشتر دلم مي گيره اينجور مواقع دوست ندارم كسي كنارم باشه فقط مي خوام تنها باشم و توي تنهايي خودم اشك بريزم ...
سلام
من وقتی دلم می گیره میرم تو اتاقم و دفترمو بر میدارم وشروع میکنم به نوشتن و هرچی همون موقع تو دلم هست رو می نویسم..اینجوری خیلی آروم میشم و احساس سبکی وآرامش میکنم و انگار که دارم با یکی حرف میزنم و از این بابت احساس خیلی خوبی دارم.
من وقتی دلم می گیره تلفن رو دست می گیرم و شماره اونی که دوستش دارم رو می گیرم و باهاش صحبت می کنم اینقدر بهم امیدواری می ده که نمی دونین اینقدر بهم دلداری می ده که تا یه مدتی اصلا دلم نمی گیره
ولی حیف که همیشه نمی تونه پیشم باشه
من وقتی دلم میگیره شعر میگم وگریه میکنم هم پای اون
وقتی دلم میگیره گریه می کنم و برای خدا درد و دل می کنم http://qsmile.com/qsimages/72.gif
وقتی که دلتنگ می شمو
همراه تنهایی میرم
داغ دلم تازه میشه
وسوسه هاس خوندنم
با تو هم اندازه میشه
قد هزارتا پنجره تنهایی آواز میخونم
دارم با کی حرف میزنم
نمی دونم نمی دونم . . . .
منم دقيقا همون كاري كه هوشيار مي كنه انجام مي دم ( يعني درد ودل با خداي خودم و ريختن قطره اشكي براي سبكي آلام )
من که خیلی کارا میکنم!بستگی به نوعش داره!
گریه؛
نوشتن؛
smsبازی؛
نماز؛
قرآن؛
.
.
.
من وقتی دلم می گیره دوست دارم تنهای تنها باشم و یه آهنگ خیلی غمگین گوش کنم و گریه کنم از اونایی که آدم رو سکته میده و از خدا می خوام که یا بهم صبر بده یا اصلا نباشم تا این درد رو تحمل نکنم ولی خدا جونم تا حالابهم صبرداده تا زود فراموش کنم...