RE: امکان ازدواج در 35 سالگی
سلام لاله جان
بنظرم بهترین راه برای پیدا کردن همسر، بودن در محیطهایی است که دلت می خواد همسرت در اون محیطها باشه. با توجه به مدرک تحصیلیت مثلا سعی کن در اماکن علمی فعالیت داشته باشی.
اما مهمتر از اینکه چکار کنی که همسر پیدا کنی، بنظرم این باشه که صرف همسر پیدا کردن، راضی نشو که زن هر کسی بشی.
بخدا بدون همسر زندگی کردن هزار برابر ارجحیت داره به زندگی با یه همسر یا خانواده همسر نامتناسب.
من خودم 31 سالم بود ازدواج کردم که کاش هرگز نمی کردم. من سنم کمتر که بود معیارهام سخت تر بود، یکیش این بود که نه تنها همسرم بلکه خواهر و برادرهاش هم تحصیلاتشون کمتر از لیسانس نباشه. اما چون یافت نشد تو سن 31 سالگی از این فاکتور گذشتم و الان نصف بیشتر بدبختی هام از این موضوعه.
بنظرم در کنار اینکه روی این موضوع نیرو می ذاری که در معرض دیده شدن و انتخاب شدن باشی، روی این موضوع هم که چنانچه همسر مناسبت پیدا نشد، خودت به تنهایی زندگی کنی هم برنامه ریزی کن.
سلام
اگه شما با شیوه ای که زندگی کردید نتونستید مرد دلخواهتون را پیدا کنید حتما طرز زندگیتون اشتباه بوده و باید شیوه برخورد و معاشرت در جامعه و جنش مخالف را عوض کنید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط laleh101
حتی یه مرد 38 ساله هم دنبال دختر 25 ساله است
دوست عزیز:72:
وقتی یک مرد با مشخصات فوق را دیدی مطمئن باش عقل اون به اندازه همون دختر 25 ساله است
و به درد دختر با کمالاتی مثل شما نمیخوره. خوشحال باش که جلو نمیاد چون بعدا از دست بچه بازیش
و رفتارهای ناپخته اش خیلی آزار میبینی. خودش هم می دونه که در مقابل شما کم میاره برای همین قدم پیش نمیزاره.:163:
خودت باش و سعی کن بیشتر مشغول کار و فعالیت باشی تا هم سرگرم باشی و افکار مزاحم سراغت نیاد و هم دیده بشی.
مجرد بودن خیلی مزایای بیشتری داره نسبت به زندگی با کسی که باهاش نقاط مشترک زیادی نداشته باشی و صرفا بخواهی فقط ازدواج کنی.
ان شاالله به لطف خداوند کسی در مسیر زندگیت قرار میگیره که شما رو همانطور که هستی میخواد نه با تغییر دادن مسیر زندگیت:72:
:72::72::72::72:
گاهی گمان نمی کنی ولی نیک می شود
گاهی نمی شود و دوباره نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت نیست
گاهی تمام شهر گدای تو می شود
گاهی بساط عشق خودش جور می شود
گاهی به صد مقدمه ناجور می شود
:72::72::72:
سلام لاله عزیز
توصیه می کنم سایت زیر رو ببینی می تونه خیلی کمکت کنه.
http://www.gisgolabetoon.com/
سلام
به نظر من خیلی فاکتور ها برای ازدواج وجود داره سن یکی از اونها ست نگران نباشید امیدوارم همسر مورد علاقه تون را پیدا کنید
یکی از اقوام مابا زنی ازدواج کرد که هیچ کدوم از فاکتور های شما مثل زیبایی وتحصیلات رو نداشت وسنش هم دوسال از مرد بزرگتر بودچون اون زن کارمند ودرامد بالایی داشت ازدواج کردند والان هم خیلی خوش بخت هستند پس همه تمام فاکتور ها را ندارند