سوال جدی درمورد رابطه قبل ازدواج
سلام دوستان
یه جریانه که کمی ذهنم رو درگیر بذارید واستون توضیح
حدود یک هفته هست یه دختری رو دیدم که به دلم نشسته فکر نکنید می خوام بگم که عاشقش شدم و دارم می میرم نه اصلا این جریان ها نیست
بزارید واستون تعریف کنم
جمعه که ما مهمونی داشتیم و با فامیل رفته بودیم بیرون دختر داییم که تنها بود دخترداییش رو همراهش آورده بود من اولش اصلا بهش توجه نکردم و فقط بهش سلام کردم اما بعد سه چهارساعت که نهار خوردیم و کمی حرف زدیم ازش خوشم اومد خلاصه هر جور بود شمارش رو از تو گوشی دختر داییم برداشتم و از دختر داییم کلی در موردش تحقیق کردم و فهمیدم دختر خوبیه و اینکه بگم خونوادشم رو میشناسم و با هم فامیلیم حالا یه تصمیمی گرفتم می خوام دربارش دو سه ماه حتی یک سال تحقیق کنم ببینم دختر خوبیه یا نه بعدش باهاش تماس بگیرم و قضیه رو بهش بگم این رو بگم که من هدفم دوستی نیست اومدم ازتون مشورت بگیرم
در ضمن بگم که من 18 سالم و اون17 سالش نظر شما چیه ؟
به نظر شما اصلا رابطه قبل ازدواج خوب یا نه؟
RE: سوال جدی درمورد رابطه قبل ازدواج
سلام دوست عزیز.ببخشید که تلخ و رک میگم ولی مطمئن باش که اگه برادرم هم جای شما بود حتما همین حرفها رو میگفتم!
انجام هر کاری شرایط خاص خودش رو می طلبه.یعنی در اصل پیش نیازهایی داره.ازدواج هم همینطوره.
شما توی این سن هرگز نمیتونید شرایط لازم برای ازدواج رو داشته باشید.شروع این رابطه شما رو به مقصد ناکجا خواهد برد.
پس اصلا بهش فکر نکنید
شما شرایط ازدواج رو دارید؟ از لحاظ مالی مستقل هستید؟ توانایی اداره یک زندگی را در خود میبینید؟
آیا اگر به والدین خود این موضوع را بگویید حاضرند در این سن برای شما به خاستگاری دختر خانم بروند؟
متوسط سن ازدواج در شهر و فامیلتون چقدره؟ آیا نرمال هست که در این سن ازدواج کنید؟
لطفا به این سوالات جواب بدید تا ببینیم قدم بعدی چی هست.
esteghlaloscar سلام
به تالار همدردی خوش آمدی
با توجه و سن شما و نداشتن شرایط ازدواج راهت قابل تایید نیست
شما قبل از ازدواج با موانعی به نام سربازی درس و شغل رو به رو هستید
و معمولا در سن شما احساسات هنوز متعادل نشده
این که از مشاوره استفاده کردی معلوم میکنه پسر عاقل و فهمیده ای هستی
دوست عزیز لینک زیاد را مطالعه کن
اگر شرایط ازدواج ندارید.........(دمیدن در تنور احساسات ممنوع)
امیدوارم بهترین تصمیم را بگیری
موفق باشی:72:
دوستان ممنون از اینکه راهنمایی کردین
من سربازی معافم و سن ازدواج تو فامیل ما کم و تا سال آینده تمام شرایط ازدواج رو دارم اما هرگز حاضر نیستم تو این سن ازدواج کنم
اما سوال اصلی من این که اگه باهاش رابطه برقرار کنم اشکال داره؟ هدفم رابطه ی دوستی نیست هدف این که به شناختی ازش برسم و بعد برم خواستگاریش
اصلا کسی سوال من رو درست متوجه نشد من گفتم به نظر شما یه رابطه چند سال قبل ازدواج خوب یا بد؟
در ضمن در آخر بگم من به خاطر چشم و ابرو این خانوم نمی خوام باهاش ازدواج کنم چون هزارتا از اون خوشگل تر هم هست اما من مجذوب اخلاق و رفتارش شدم
esteghlaloscar عزیز سلام
یک رابطه قبل از ازدواج به دلایل عدیده روانشناسی منع شده و درست نیست
موفق باشی:72:
سلام دوست عزیز.
رابطه قبل از ازدواج معمولا باعث این میشه که شما بعد از 1 ماه 2ماه یا اصلا 1 سال بعد فکرای بدی به ذهنتون برسه مثلا فکرکنید این خانم که با من حرف زده شاید با کسی دیگه یا کسایی دیگه حرف میزده شاید از نظر گفتاری با هم راحت بشین و حرف ها و یا رفتارهایی بینتون پیش بیاد که بعدها موجب بدبینی و دودلی دوطرف و حتی جدایی میشه. به خانوادت بگو یا خودت از دور ایشونو زیر نظر بگیر. رابطه های زیادی بوده که صرفا به قصد ازدواج بود اما بعد به خواستگاری هم نرسید خیلی ها اینو تجربه کردن مثل خودم... اون موقع از نظر روحی ضربه میخوری و حرمت ها از بین میره و دوبرابر اون زمانی که گذاشتید زمان میبره که فراموش کنید چه بسا که خاطرش تو ذهنت می مونه...
مواظب خودت باش...
سلام دوست عزيز :72::72::72:
در جواب سوالت بايد بگم : (((((بله ه ه ه ه ه ، اشكال داره ))))) ....
اگه رابطه اي هم براي آشنايي قبل از ازدواج بخواد صورت بگيره بايد بعد از جلسه خواستگاري و زير نظر والدين باشه، نه الان !!!!!
يعني شما بايد اول حسن نيتتون رو به دختر خانم و خانواده خودتون و ايشون ثابت كنيد!!!
در ضمن خودتونم ميگين نميخواين تو اين سن ازدواج كنيد، پس حتما ميخوايد يه رابطه طولاني مدت با ايشون برقرار كنيد(( اونم به بهانه آشنايي)) كه اين هم باعث آسيب رسوندن به خودتون ميشه هم به دختر خانم
خواهش ميكنم تو اين سن به اين مسائل متمركز نشين... همه انرژي و تلاشتون رو بزارين روي درس و كار و بالا بردن تجربتون.... وقت واسه شما زياده
شما خیلی خیلی کم سن هستید که بخواین برای بزرگترین تصمیم زندگیتون برنامه ریزی کنین