-
مشکلی به نام "جاری"
یه جاری دارم که خیلی متکبر است . اون عروس اول خانواده و دختر عموی آنهاست و من عروس چهارم و غریبه . این زن اینقدر بدجنس و بد اخلاق است که خیلی راحت به همه اعضای خانواده توهین می کند . طعنه می زند و غیبت می کند و تحقیر می کند . هیچکس هم هیچی نمیگوید .
شوهر من به شدت به او احترام می گذارد . قرار است که این هفته از شیراز به خانه ما بیایند . شاید توی ده سالی که من ازدواج کرده ام به اندازه یکبار سفر او به خانه ام ، مهمانشان نبوده ایم . وقتی ما به خانه انها می رویم نه به استقبال می اید و نه درست پذیرایی می کند؛ اما من باید سنگ تمام بگذارم . اگر هم نخواهم شوهرم دعوا و مرافعه راه می اندازد و حتی کنکم می زند. این دفعه تصمیم گرفته ام به خاطر مشکلات روانی که این زن براین پیش اورده طور دیگری رفتار کنم .:302: شما بگویید من چه کنم ؟ آیا درست است ؟
-
RE: مشکلی به نام "جاری"
زینب حسینی سلام
به تالار همدردی خوش آمدید
اگر بخواهید مثل خودش برخورد کنید وارد یک سلسله گله گزاریاهای سریالی میشید و نتیجش اعصاب خوردی و تنش هست
اما میتوانید با رفتار درست دامنه اختلاف را به حداقل برسونید
ازش خوب استقبال کنید با محبت و مهربانی سعی در ایجاد رابطه دوستانه نمایید به همین راحتی!!
سعی کن جوری رفتار کنی که شوهرت میپسنده
من فکر میکنم آرامش زندگی شما ارزش بخشش و مثل جاریت رفتار نکردن رو داره
موفق باشی:72:
-
ازت ممنونم ویدا - حرفهای اینجوری مثل یک اب بر اتش دلم است
-
شما کار خودتون رو بر حسب وظیفتون و میزبان بودن انجام بدین.
به این کار نداشته باشین که اون بد پذیرایی کرد شما هم همین کارو بکنین.
برادر شوهرتون داره میاد خونتون و شما هم میزبانید.
اگر قرار باشه که شما هم مثل خودش رفتار کنین چه فرقی با اون فرد به قول خودتون متکبر دارین؟
مگه هر کس بده ما هم باید بد بشیم؟
تو خانمی خودت رو ثابت کن.
-
مرسی گلنوش جون - چشم حتما - همین که می بیننم یکی مرا درک می کند خوشحال می شوم چون من مامان ندارم و از بچگی تا حالا خودم باید مشکلاتم را به سرانجام برسانم .انگار این سایت همدردی برای من "یک همدم " شده است . :323:
-
اگه اسم حقیقیتون هست با مدیریت صحبت کنید که اقدامات لازم رو انجام بدن
چون ممکن هست در آینده برای شما درد سر بشه