1 فایل پیوست
من نمی تونم به کسی که دوسش دارم ابراز علاقه کنم
سلام خدمت کسانی که منو تو این کار کمک کنن
من مدت 5 ساله عاشقه دختری شدم که واقعا علاقه شدیدی به او دارم ولی این علاقم رو نمی تونم به هش ابراز کنم می ترسم که جواب رد بده و این ترس از از دست دادن او داره منو دیوونه می کنه به نظر شما آیا من بیماری روانی دارم یا موضوع چیز دیگریست ؟
RE: من نمی تونم به کسی که دوسش دارم ابراز علاقه کنم
سلام
نه بابا... بیماری روانی کجا بود؟؟! http://qsmile.com/qsimages/81.gif
ببین اگر واقعا ً اون دختر رو دوست داری ، بدونِ هیچ ترسی قدم اول رو بردار... چون اگه بهش نگی که بیشتر ممکنه از دستش بدی! اول یه جوری خودتو توی دلش جا کن http://qsmile.com/qsimages/38.gif بعدش که اعتمادشو به دست آوردی ، بهش بگو که دوسش داری...
توکل کن به خدا... ان شاءالله به عشقت میرسی http://qsmile.com/qsimages/79.gif
سلام
لطفا بفرمائید، چند سالتونه...، شما و او چه معیارهایی را دارید، هدف از ابراز محبت شما چیه؟ یعنی می خواهید صرفا دوست باشید، یا به مسائلی مثل ازدواج می اندیشید، چقدر او را می شناسید، چه خصوصیاتی از او براتون جالب بوده... خودتون در رابطه با این خصوصیات چگونه اید، از فرهنگ و تحصیلات و .... خودتون بیشتر بگوئید. چون هر خرده فرهنگی ، به یه چیزایی احترام می گذاره....
در صورت تمایل لطفا بیشتر از خودتون بگوئید تا دوستان بهتر در جریان کار شما قرار بگیرند.
سلام دوست عزیز
شما اگه واقعا اون دخترخانم را دوست دارید باید یه جوری بهش بگین اگه سختتونه می تونید به مادرتون خواهرتون به یکی خلاصه فرق نمی کنه بگین که باهاش حرف بزنه... و موضوع خواستگاری رو پیش بکشه
وگرنه همین طور که رومینا جان گفتن ممکنه از دستش بدی اون موقع باید بشینی حسرت بخوری.
کارسختی نیست بگو بهش علاقه داری و قصدت چیه. تازه اگه از طرف خانواده مطرح بشه بهتره و همین طور به گفته مدیر محترم باید شرایطش رو نیز داشته باشید.
سخت نگیرید .
همه مشکل ها آسونن البته اگه سخت نگیریم
موفق باشید
:72::72::72::72:
منم باور کنید این مشکل شمارو دارم
من عاشق یکی از فامیلهای تقریبا نزدیکمون هستم که واقعا واقعا خجالتی هستم . نمیدونم چرا اگه سرم رو ببرن نمیتونم به یه دختر سرم رو بلند کنم و بگم سلام و در ضمن حتی نمیتونم ابراز علاقه بکنم. نمیدونم چرا نمیتونم با این مشکل کنار بیام. جالبترش اینه که من در فامیل شوخترین و باحالترین و جوکترین فرد هستم.شما هم مطمئنم که باورتون نمیشه. همه فک و فامیل منو دوست دارن ( تعریف از خود نباشه). وقتی جای نمیرم همه زنگ میزنن میگن اگه من نیام ما هم نمیریم.
ولی هیشکی از ته دل من خبر نداره همه میگن میخندن ولی من شدم مضحکه اونا. الان من یه مشکلی دارم که 3 ماهه منو داره کلافه میکنه تو امتحاناتن هم تاثیر منفی گذاشته . خونواده ما کمی حزب اللهی تشریف داره پدرم فرد با شخصیتی تو جامعه هست
من همیشه چوب این خجالتیمو خوردم.
salam..be hame .
bebakhshid manam mikham moshkelamo begam
manam nemitoonam be kasi ke doosesh daram harfamo begam chon fekr mikonam narahat mishe va man az in mitarsam ke oon narahat beshe va ya ghosse bekhore .
va man nemitonam harfe delamo bezanam
man allan yek sale ke daram tahammol mikonam vali faideii nadare ye lahze ham nemitoonam az fekresh biam biroon
lotfan mano rahnamaii konid dige nemitoonam tahammol konam man kheili doosesh daram va nemitoonam az dastesh bedam
نه تو فقط شايد يه خورده خجالتي هستي.
نكنه باهاش دوستي ؟
با هم هم دانگاهي هستيد يا بوديد؟
سلام،مرتضی جان اگه واقعا دوسش داری باتوکل برو جلو و جدی باش از چیزی نترس البته از راهش،همه چی به خودت بستگی داره بخاطرش بجنگ با چیزایی که مانع راهتن.
به: من نمی تونم به کسی که دوسش دارم ابراز علاقه کنم
فقط اينو بدون زنا از مرداي شجاع خوششون مياد
به: من نمی تونم به کسی که دوسش دارم ابراز علاقه کنم
سلام
مردای شجاع؟!
اگر منظورتون از مردان شجاع كسانی هست كه مسئولیت یك زندگی را می پذیرند، بدون ترس و با صبر مشكلات زندگی را تحمل می كنند و برای ازدواج بدون ترس رسما اقدام می كنند و تن به تعهد ازدواج می دهند و از بازی كردن با احساسات دیگران پرهیز می كنند، آن وقت جمله شما درست هست كه : زن ها ممكن است از این مردان شجاع خوششون بیاید.
اما اگر مرد شجاع منظور كسی هست كه هر وقت در خیابان كسی را دوست داشت به او ابراز محبت كند، او را وابسته كند و برای فرار از ازدواج هم همیشه بهانه های رزرو شده داشته باشد و روزها و ماهها و سالها دختری را بدنبال خود بكشد بدون اینكه آینده شفافی بر آن متصور باشد ، آن وقت جمله شما درست نیست كه: زنها از این مردان خوششان نخواهد آمد.