پدر شوهرم اسم بچم رو تعیین کرده.ناراحتم.
ناراحتم شدید.
اوایل که خانواده ی شوهرم بهشون گفتیم که من باردارم همش منو مادر(اسم پسر )صدا میزدن.حالا که بچم دختر شده هم براش اسم انتخاب کردن ومیگن فلان.
اعصابمو خرد کردند.
بعد مادر شوهرم با تشر میگه که باید احترام پدر شوهرتو نگه داری و بذاری فلان.انگار زوره.اسمه هم از اونایی که من ازش متنفرم
وای.
خستم کردن.
من رو دیوونه کردن توی این دوران حاملگی.
RE: پدر شوهرم اسم بچم رو تعیین کرده.ناراحتم.
والا من از لحاظ دینی اش را نمیدانم ، ولی تا اونجا که یادمه توی فیلم ستایش پدر دختره گفت که حق انتخاب اسم قرزند برای جد پدری است حالا نمیدانم
با این حال اسم من را عمویم انتخاب کرده که از همه هم کوچیکتره و با دیگر عموهایم و پدم یه 20 سالی اختلاف ستی دارد و کوچیکتر است
به نظرتون اشکال نداره.?
اخه مشکل اینه که ما خودمون اسمشو انتخاب کردیم بعد پدر شوهرم هم یه اسم انتخاب کرده و حالا این وسط مادر شوهرم میگه هر چی پدر شوهرت میگه باید بزارین.مگه زحمتشو اونا میکشن.?
حالا اگر اسمی بود که من دوست داشتم مهم نبود ولی من از این اسمه بدم میاد
ملینا جان میشه بپرسم این اسمی که شما اینقدر ازش متنفرید چیست؟ و اسمی که شما انتخاب نمودید چیه؟؟
شما خیلی راحت از شوهرتون بخواهید که به پدرش بگه که این اسم را ما یا من (شوهرتون ) انتخاب کردیم اگر راضی هستید این اسم را بزاریم ببینید نظر پدرشوهرتون چیه ، یا میپذیرند و حله یا ایشون قصد دیکتاتوری دارن که اینو من نمیتونم جواب بدم و با کارشناسا است
سلام ملینا جان
به نظر من با شوهرت هماهنگ باش.ببین نظر شوهرت چیه؟هیچکس به جز شوهرت نمیتونه این قضیه رو مسالمت آمیز حل کنه!
به نظر من اگر شوهرت باهات همراه میشه بهشون بگید حالا روش داریم فکر میکنیم و خوشحال میشیم نظر همه رو بدونیم یا جوابهایی مثل حالا ببینیم چی میشه و ... بعد هم که به دنیا اومد شوهرت اسمی که میدونه مناسب هست رو براش شناسنامه بگیره و اگه اعتراض کردن بگید این اسم برای محیطهای اجتماعی و ... بهتره ولی اگه شما دوست دارید به این اسم صدا بزنید.(همه اینا رو شوهرت باید بگه)
من هم با این مسئله روبرو بودم و میتونم درک کنم که چه حسی داری خانواده شوهر من میخواستن اسم یکی از افرادی که قبلا تو خانوادشون مرده بود رو رو بچه من بذارن تا یاد اون رو زنده کنن و اون دقیقا اسمی بود که من اصلا دوست نداشتم و اصلا برای محیطهای اجتماعی خوب نبود همسر من خودش مدیریت این مشکل رو به عهده گرفت و نهایتا اسم انتخابی خودمون رو براش شناسنامه گرفتیم.
هنوز هم گاهی مادرشوهرم گله میکنه ولی مهم اینه که بچه من اسم مناسب داره.
اسم مورد نظر ما ثنا.
اسم مورد نظر اونا رو نمیتونم بگم چون ممکنه کسی ناراحت بشه.اون اسم از نظر من جالب نیست
اونا موافق نیستن میگن فقط اسم ایرانی.
اسم دو تا از دختر عموهام رو ,پدربزرگم انتخاب کرده بود و واقعا اسمهای جالبی نبودن ولی عموم رفته بود شناسنامه رو به اسمهایی که دوست داشت گرفته بود.همه اونا رو با اسم انتخابی پدربزرگم صدا می زدند تا زمان مدرسه.هیچکس نمیدونست اسم اونا تو شناسنامه چیه ,تا وقتی رفتن مدرسه الان ما اونا رو به اسم انتخابی پدرشون صدا میزنیم.
پدر شوهرم با اسم انتخابی ما موافق نیست.حالا مادر شوهرمم شده اتیش بیار معرکه
ملینا جان اول مادر شدنت رو بهت تبریک می گم و بعد به عنوان یه خواهر بهت توصیه می کنم که توی این دوران به این قشنگی فقط به فکر اون بچه باش و آرامش اون نعمت الهی که خدا بهتون داده.
بعد هم سعی کن با سیاست مشکلت رو حل کنی که کسی ناراحت نشه اصلا باهاشون بحث نکن بگو چشم بعد که بچه به دنیا اومد اون موقع تصمیم بگیر که چکار کنید به نظر من فعلا به خودت و اون نی نی گلی بیشتر از اسمش اهمیت بده تا بعد .
البته که اسم بچه خیلی مهمه مخصوصا که شما مادرش هستی و بعد که صداش می کنی از اسمی که براش گذاشتی باید لذت ببری منم اسم دختر کوچولوم رو با شوهرم انتخاب کردم و الان هم خیلی اسمش قشنگه امممممممممممما اول اینکه اصلا به کسی نگفتیم که چه اسمی انتخاب کردیم دوم این که هرکسی که از هر دو تا خانواده اسمی می گفتند به شدت استقبال می کردم و یادداشت می کردم که شوهرم آروم می گفت واقعا می خوای این اسم رو بگذاری می گفتم نه بابا ولی اونا هم گناه دارند بذار حالا فکر کنند که می خواهیم این اسم رو بذاریم بعد که به 9 ماه رسیدم چون تعداد اسم های پیشنهادی زیاد شده بود همه واقعا انتخاب رو گذاشتند به عهده خودمون و این شد که خودمون اسم بچه رو گذاشتیم ولی باید یه مقداری حوصله کنی و صبر و البته احترام بزرگترها رو هم نگه داری .:72:
راستی چند ماهه هستید؟؟
مواظب خودتون و نی نی گلی باشید اسم انتخابیتون هم زیباست.:72::72:
اوایل ماه هفتم
ممنون میشم اگر دوستان اسم پیشنهاد بدن واسه دختر.
عزیزم میتونی یه سرچ بزنی تو همین گوگل
اسامی دختران
کلی اسم برات میاد
به نظر من باید ببینین این موضوع چقدر واسه شما و خانواده تون حاده ؟!
اگه اسم رو خودتون انتخاب کنین برای این پدربزرگ چه اتفاقی می افته ؟ و چقدر بهش بر می خوره ؟
مثلا یه دلخوری پیش میاد یا اینکه یه جنگ تمام عیار پیش میاد ؟
اگه یه دلخوری ساده است که میشه به راحتی از کنارش رد شد ولی اگه یه جنگ حسابی در انتظار شما باشه ، اونوقته که باید یه فکری براش بکنین ، مثلا کاری که اون عموه انجام داد رو انجام بدین .