فهمیدن نظر طرف مقابل برای ازدواج
سلام.بعد از کلی گشتن تو وب بالاخره جایی رو پیدا کردم که مشکلم مطرح کنم.خواهش میکنم راهنماییم کنید چکار کنم. دختری22 ساله هستم.از 18 سالگی هم مث هر دختر دیگه ای تک و توک خواستگار داشتم ولی چون فقط هدفم درس خوندن بود هیچکدوم جدی نمی گرفتم.مشکلم از سال دوم دانشگاه شروع شد با چند تا از دوستام عضو یه سایت همسریابی شدیم به صورت سوری اولش قرار بود به هیچ پیامی جواب ندیم ولی یه نفر یه پیام بهمون داد که من خودم بعد از اینکه مشخصاتشو دیدم متوجه شدم یکی از همکاسی های خودمونه،اون هم متوجه این موضوع شد از بخت بد من منو شناخت منم براش توضیح دادم که برای چی عضو سایت شدیم اونم خواهش کرد به بقیه دوستام چیزی نگم منم بهشون چیزی نگفتم ولی بعد از این موضوع ارتباطمون به عنوان دو تا همکلاسی شروع شد ،منی که با هیچکدوم از پسرای کلاسمون ارتباطی نداشتم ولی با ایشون تو سه تا پروژه مشترک همکاری کردم ولی توی این همکاری ارتباطمون خیلی رسمی بود،تو این مدت من با رفتار ایشون اشنا شدم هم ایشون با رفتار من،بعد از یه مدتی من حس کردم که به ایشون (برای ازدواج)علاقمندم ولی موضوع رو تا به الان به کسی نگفتم ولی حس میکنم ایشون هم به من علاقه داره، چون حس میکردم علاقه باید از روی شناخت باشه از ایشون اطلاعاتی رو بدست اوردم که همه با شرایط خانوادگی ،فرهنگی،اجتماعی خانواده ما سازگاره،ایشون یک سال از من بزرگتره،سربازیش هم معاف شده،کار مناسبم داره اینا رو گفتم که شرایط ازدواجو داره ،منم چون دختر فعالی بودم بعد از فارغ التحصیلی سر کار رفتم الانم منتظر جواب ارشدم ،ارتباطم با این اقا روز اخرین امتحان یعنی 31 خرداد قطع شد که من به ایشون گفتم ممکنه همدیگه رو دیگه نبینیم اگه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ایشون هم جواب دادن من هیچ بدی از شما ندیدم،براتون ارزوی موفقیت میکنم ولی من هنوز به ایشون علاقمندم، هر کاری میکنم به فکرش هستم دنبال یه راه حل هستم که نظر ایشون در رابطه ازدواج با خودم بدونم؟از طریق واسطه هم کسی رو ندارم که اقدام کنه خواهش میکنم راهنماییم کنید چکار کنم؟..............ایشون یه بار با پیام نظر من در رابطه با خودشون پرسید منم بهشون بیشتر خصوصیات اخلاقی که تو این مدت ازش دستگیرم شده بود رو گفتم بعد هم تشکر کرد و گفت هیچ کسم جز شما رو شایسته نظر دادن در رابطه با خودم نمیدونستم.در ضمن ایشون خیلی ادم درون گرا و توداری هستن.ممنون از کمکتون ..............
RE: فهمیدن نظر طرف مقابل برای ازدواج
سالومه جان تا جایی که من دیدم و تجربه ارم اگه پسری شرایط ازدواج داشته باشهو طرف مقابلش رو واسه ازدواج بخواد خودش یه جورایی زمینه سازی میکنه و حتما پا پیش میذاره (البته اگه شما خودت رو فرد خیلی مغرور و دور از دسترسی بهش معرفی نکردی باشی) پس اگه فکر میکنی رفتارت کاملا متین و عدی بوده بهنظر من این متانت حفظ کن و صبورتر باش! اگه ایشون شما رو بخواد حتما اقدام میکنه.زیاد به این مسئله هم فکر نکن چون با خیال بافی علاقت رو بهش بیشتر میکنی و موقع ملاقات حضوری نمیتونی رفتار عادی مثل همیشه داشته باشی