RE: کدام شغل را انتخاب کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جاودان
سلام دوستان همدردی
سلام بر جاودان عزیز
به تازگی دو تا شرکت رو برای کار پیدا کردم. البته برای هر دو باید نمونه کار ببرم. هر کدوم مزیت ها و معایبی داره. از طرفی می خوام برای آزمون مخابرات شرکت کنم.
حالا سوالای زیر برام پیش اومده.
1- آیا فعلا صبر کنم تا آزمون مخابرات رو بدم و نتایج اون بیاد و به هیچ کدوم از دو شرکت مزبور نرم؟
آخه می ترسم اگر توی یکی از دو تا شرکت مزبور مشغول به کار شم نتونم به راحتی از اونها خارج بشم. بخصوص که گفته شده باید طولانی مدت اونجا باشم.
تحقیق کنید که آیا تعهد کاری میگیرن؟ قرارداد میبندد ؟ لغو قرارداد امکان دارد؟ سفته امضا میکنید؟
2- در صورت پذیرفته شدن در مخابرات چه مدت طول می کشه تا جذب مخابرات بشیم؟
معمولا استخدامی های دولتی زیاد طول میکشند تقربیا یک سال و بعضی مواقع هم بیشتر
3- و اینکه کدوم یکی از دو شرکت رو انتخاب کنم. آخه برای هر دو باید نمونه کار ببرم. هر کدوم مزایا و معایبی داره و پنجاه پنجاه شک دارم. حتی استخاره هم کردم. یکبار خودم استخاره کردم گفته شد اولی بهتر از دومیه. حتی دومی خیلی بده و استخاره ای در دفتر یکی از بزرگان کردم و گفته شد که دومی از اولی خیلی بهتره. موندم چیکار کنم.
معیار های انتخابتون رو اولویت بندی کنید معیارهای مثل میزان حقوق، ساعات کاری، فاصله با منزل، امکان پیشرفت کاری ، علاقه به پست احتمالی شما .و...
بعد در یک کاغذ بر اساس الویت معیارها به گزینه های انتخابیتون ، امتیاز بدید و ببیند کدام گزیته بالاترین امتیاز رو میگیره.
موفق باشید:72:
سلام دوست عزیز
به نظر من حالا که 2تا شرکت هست برین سرکار دیگه اینو خودتون باید بسنجین که کدوم به نفعتونه
اما در مورد اینکه منتظر باشین تا نتایج ازمون مخابرات بیاد خب این شاید ریسک باشه
به قولی شما نقدو میذاری نسیه رو میگیری
حالا اگرهم شما تو ازمون قبول شدید اون موقع هم یکاری میکنید دیگه البته باید از شرایط شرکت خبر بگیرین که اگه بخوایین بیاین بیرون چه شرایطی داره؟
استخدام دولتی تقریبا زیاد طول میکشه مال من که تقریبا 4 ماه طول کشید تا کار تموم بشه
اما زیاد تردید ودل دل نکنید این یجور وسواسه
استخاره هم یه بار باید باشه خب یعنی نیت کنی که یه بار هرچی اومد اونو عمل میکنم البته باید ببنی کدوم بهتره بنظرمن جای استخاره نبوده یه مساله ی عقلی بوده
امیدوارم کمکی کرده باشم نظر شخصیم بود
موفق باشی
ممنون دوستان
گفتم بهتره اول خودم با عقل خودم خوب بسنجم. بعدش با توکل به خدا راهو برم.
امروز رفتم برای مصاحبه توی یکی از شرکت ها. گفتن برای کار آزمایشی برم ولی دیدم حقوقش خیلی کمه. می خوام زنگ بزنم و حقوق مورد درخواستم رو مطرح کنم. آخه چون گفتن توی مصاحبه حرف از پول نزنید منم هیچی نپرسیدم و بعدش از منشیشون پرسیدم. اگه با حقوقی که من می گم موافقت نکنن همینجا یکی از گزینه ها حذف می شه.
اما یه سوالی داشتم. اینکه چطوری حقوق مورد درخواستم رو مطرح کنم؟ آخه وقتی منشی حداقل حقوق رو گفت سریع عکس العمل نشون دادم یعنی با تعجب گفتم خیلییییییییییییییییییی کمه. در حالیکه حقوق اونا همین بود و نباید اینطوری می گفتم و پشیمون شدم. فکر کنم ازم بدش اومد. :163:
جاودان عزیز
خب مساله حقوق یکی از معیارای اصلی برا استخدامه
این اصلا رودربایستی نداره با اعتماد بفس سوالاتو مطرح کن خب بعد بشین بسنج و انتخاب کن
موفق باشی:72: