-
صیغه
سلام تو یه تایپیک خوندم خانمی گفت مدت 8سال صیغه بوده در صورتی که تا حالا ازدواج نکرده بود حالا سوال من اینه از نظر شرعی ایا دختری میتونه بدون اذن پدرش صیغه بشه واقعا برام سوال شده خواهشا جواب بدین تا حالا به من گفته بودن غیر ممکنه اما با حرف این خانم :72:
-
RE: صیغه
سلام
خب اين يه بحث شرعي هست و حقوقي
اما من تا جايي كه اطلاع دارم واستون توضيح مي دم .
از لحاظ شرع دختر بدون اذن ولي نمي تونه تحت صيغه موقت يا دائم فردي قرار بگيره ولي عبارت است از يكي از اينها(پدر- جدپدري - يا كفيل )
اما اگر دختري واقعا در شرايطي باشه كه احتياج به اين امر باشه يعني مي خواد بدون اجازه والدينش ازدواج كنه مي تونه در صورتي كه به سن قانوني رسيده باشه از طريق دادگاه حكم رشد بگيره ( كه خودش توانايي خرج و مخارج خودش رو داره و....) و بعد از احراض حكم رشد مي تونه به عقد دائم يا موقت شخصي بدون اذن ولي در بياد ....
-
سلام
مرسی اقای مرادی اینارو میدونم من منظورم تایپیک خانم gazal-1 که گفته 7 سال صیغه بوده بدون اینکه کسی بفهمه حتی خونوادش لطفا یه سری به تایپیکش بزنید
-
بله خانم مينا22
از لحاظ قوانين كشور ايران حتماً بايد مواردي كه آقاي مرادي گفتند را انجام دهيد ولي از لحاظ شرعي و ديني مي توانيد بدون اذن پدر و ولي به صورت موقت و با شرايطي كه براي همديگر قرار مي دهيد صيغه كنيد كه البته از لحاظ قوانين اساسي ايران مورد قبول نيست ولي از لحاظ رضايت خداوندي مورد قبول است
-
براي اين كار كافيست شما مدت صيغه و شرايطتون را به اقا بگوئيد و زماني كه ايشان پذيرفت جمله زير را بخوانيد
زوجتك نفسي في المدت معلومه علي المهر المعلوم
و سريعا آقا مي گويند: قبلت
در قسمت مهر معلوم و مدت معلوم آنچيزي كه طي كرديد را بگوئيد و آقا سريعا بعد از جمله شما بدون وقفه جواب دهند
-
سلام دانه
بحث قانونی را نمی دانم، اما از نظر شرعی صیغه بدون اجازه پدر جایز نیست. شما اگر منبعی دارید که چنین مجوزی را می دهد ، لطفا بفرمایئد!
-
الان هر كاري مي شه كرد فقط بايد پول خرج كني هر كاري كه فكرشو بكني چه قانوني چه غير قانوني فقط پول باشه همه چيز حله طرف هم مي توني بخري
منبع هم نمي خواد بريد دفاتر ازدواج ببينيد چه خبره
بريد دكتر زنان ببينيد چه خبره
بريد سطق جنين ببينيد چه خبره
بريد جعل اسناد ببينيد چه خبره
و
.....
و...
همه اينها هم غير قانونيه
-
هنرمند جان!اینها همه درست و واقعیتهایی انکارناپذیرند؛ولی مخاطب ما دارد پرسشی را می پرسد و ما مسئولیم که راه بهتر را به او بنمایانیم.
آیا اگر ایشان بدون اذن اب یا کفیل به ازدواج موقت دیگری با رشوه در بیایند،آن وقت تکلیف رابطه پدر و مادر و خانواده ایشان با او(مینا) چگونه خواهد شد؟
-
توضيح اضافه :
از لحاظ اسلام كساني كه به سن تكليف مي رسن بايد مرجع تقليدي براي خود انتخاب كنند و تمام مسائل عبادي و تقليدي رو از ايشون استعلام كنند خب در مورد صيغه (متعه) هم در رساله عمليه هر مرجع تقليد توضيحات وافي و كافي رو داده اند البته اكثر فقها همون بحث رضايت پدر يا ولي رو براي شرط قبول صيغه اعلام كردند به جز يك مرجع تقليد كه تنها شرط را رسيدن به سن بلوغ و عاقل و بالغ بودن مي دونه ، كه در اينجا از ذكر نام اون خودداري مي كنم اما هر كسي با توجه به مرجع تقليد خودش مي تونه در اين مورد استنتاج كنه
-
گردافريد عزيز
فكر كنم ايشون فقط در حد سوال اين مسئله را پرسيده اند و تصميم به انجام ندارند در هر صورت من به صورت كلي گفتم چون ايشون از تايپيك يكي ديگر از دوستان اين سوال براشون پيش امده بود كه انجا هم پرسيدند ولي جواب نگرفتند
دل كل مينا جان اگه براي خودت مي پرسي قضيه فرق مي كنه و انوقت جنبه شخصي پيدا مي كنه لطف كن مشخص كن كه جنبه عمومي و معلوماتي داره يا شخصي و خاص