RE: لطفاًً راهنماییم کنید ؟
به نظر من کم توجهی شوهرخواهرتون باعث شده اون جذب کس دیگه ای بشه
چرا با همون آقا صحبت نکردید و ازش خواهش نکردید که پاشو از زندگی خواهرتون بیرون بکشه؟
البته خواهرتون هم بی تقصیر نیست ولی شما الآن باید کمک کنید این رابطه قطع بشه چون ممکنه عواقب بدی داشته باشه
آخه عزیز من اصلا شوکه شدم و جرات ندارم با اون حرف بزنم با خودم می گم شاید این رابطه به هم بخوره چون هنوز خواهرمو می بینم که داره تلاش می کنه تا شوهرش اخلاقش عوض بشه می گم ولی باز نمی دونم ؟
مثل اینکه کسی راهی جلوم نمی ذاره
سلام
به نظر من اگر يك زماني شوهر خواهرتون از اين مسئله با خبر بشه، اگر كوه مشكل و ايراد هم كه باشه، باز مي تونه از خواهرتون طلبكار باشه،چون اشتباه خواهرتون از اشتباه شوهرش به مراتب بزرگتره، پس به جاي اينكه خواهرتون زمينه اي رو فراهم كنه تا شوهرش شرمنده بشه و تغييري در رفتارش ايجاد كنه، داره پلهاي پشت سرش رو خراب مي كنه.
اگر خواهر شما از شما كمك خواسته اند، بهتر است شما هم به ايشان كمك كنيد، وارد وادي نصيحت نشويد، چون او در اين مشكلات لابد پناهي پيدا نكرده كه سراغ مرد غريبه رفته. پناه او باشيد و به او كمك كنيد تا به شوهر ايشان بفهمانيد كه كداميك از رفتارهايش خوب نيست و بد بودن رفتارشان چه عواقبي مي تواند براي زندگيش داشته باشد.
اول ازهمه بايد گوشزد كنم كه نبايد استرسها و نگرانيهاي مربوط به خواهرتو روي شوهرت خالي كني اون بنده خدا چي كار كرده كه بايد اين رفتار و از تو داشته باشه .
دوم اينكه از خواهرت بپرس كه مشكلات شوهرش چيه و بهش بگو كه بهش مشكوك شدي و روحياتش عوض شده و مدام با كي صحبت مي كنه / ببين بهت حقيقت و مي گه . از شوهرش بپرس بگو چي كار مي كنه و از جرو بحث ها و دعواهاشون بپرس ببين مشكل اصليشون سر چيه . شايد خواهرت داره بهونه گيري مي كنه و اصلا مشكل از خواهرت باشه تا شوهرش
سلام
امسال پسرم ميره كلاس اول خيلي باهوش و مهربونه فهميده و در عين حال خداي صداقته مي ترسم توي مدرسه براش مشكل بوجود بياد از مدارس پسرونه و اتفاقاتي كه توش مي افته اطلاعي ندارم ترسم از اينه كه مبادا فرزندم فريب بچه هاي نا اهل رو بخوره اخه اون به تمام معنا طفل معصومه
مثل اينكه مطلبم رو اشتباه فرستادم از اين بابت عذر خواهي مي كنم اما اگر كسي ميتونه كمكم كنه ممنون ميشم