من خودم بعنوان نفر اول می خواستم از گلپر نازنینم به خاطر وقتی که اختصاص داد و بیشترین کمک رو با مشاوره هاش به من کرد تشکر ویژه ای بکنم .
:72: گلپرم ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودم بعنوان نفر اول می خواستم از گلپر نازنینم به خاطر وقتی که اختصاص داد و بیشترین کمک رو با مشاوره هاش به من کرد تشکر ویژه ای بکنم .
:72: گلپرم ممنون
واي ممنون مليكاي عزيزم
مي دوني من يه مشكل اساسي دارم كه وقتي يكي ازم تعريف مي كنه خجالت مي كشم و وقتي هم خجالت مي كشم نمي دونم بايد چي بگم الان هم نمي دونم بايد چي بگم.
خوشحالم مليكا جون اگه تونسته باشم واقعا بهت يه ذره هم كمك كنم.
باز هم متشكرم عزيزم تو واقعا لطف داري!
سلام
با اينكه مدتي است به تالار سر مي زنم اما هيچ پستي ارسال نمي كنم، بايد بگويم كه دوست دارم از خانم Honamand تشكر كنم. از آقاي مرادي، آقاي lord.hamed و خانمsahar و خانم همسفر كه مدت زيادي است ديگر به تالار نمي آيد.
خانم آتناي عزيز كه از تالار خداحافظي كرد و من واقعا از وجودايشان استفاده مي كردم.
ممنون دانه جان نظر لطفته خيلي خوشحال مي شم اگه واقعا توي اين تالار افراد از راهنماييهاي هم مشكلشون حل مي شه اين واقعا خوشاينده حالا فرقي نمي كنه توسط كي مهم اينه كه مشكلش حل شده
به نظر من يك تايپيك ايجاد مي كرديم تا افرادي كه مشكلشون حل شده توش بنويسند بد نبود اينجوري يك بازخورد هم دستمون مي اومد
جا داره همينجا از اقاي مدير هم تشكري داشته باشم به خاطر تغيير ساعت تالار فكر نمي كردم اينقدر زود عملي بشه واقعا خوشحال شدم وقتي متوجه شدم . خيلي ممنون از اينكه به نظر دوستان اهميت مي ديد و خيلي بيشترتر ممنون كه به نظر اين حقير توجه داشتيد
من هم از هنرمند عزیز و آهو جان متشکرم
همین طور از کیمیا جان
من هم از همه دوستان ممنونم
مخصوصا از گرد آفرید عزیز که من فکر کنم یه معذرت خواهی بهش بدهکارم
از هنرمند عزیز
و جناب آقای سنگتراشان مدیر محترم همدردی
از همتون ممنونم
سلام
خانم honarmand، اگرچه من ساعت کاربری شما را تنظیم کردم اما:
ساعت تالار تنظیم خصوصی داره، و هر کدام از دوستان می توانند برای خودشان تنظیم کنند، لینک آموزشش هم اینه:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=1578&pid=14614#pid14614
سلام
من هم با اینکه تازه وارد هستم واقعا از همه دوستان چه فعال و تازه وارد و همدرد و ... تشکر می کنم مخصوصا مدیر محترم آقای سنگتراشان به خاطرسایت همدردی خیلی خیلی خوبشون . دست همگی درد نکنه . امیدوارم من هم مثل بقیه به یه نصفه شهرتی دست پیدا کنم ...
با سلام امیدوارم از تالار دانش تجربه علم یاد بگیرد امیدوارم همیشه سلامت باشید موفق وشاد باشید