[/size]کدام خواننده موسیقی پاپ دوست دارید نام ببرید موفق وشاد باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
[/size]کدام خواننده موسیقی پاپ دوست دارید نام ببرید موفق وشاد باشید
سلام
محمد جان حالا چرا پاپ ؟!!!!!! كدوم پاپ رو ميگي (ژان پل اول - دوم - سوم و ......)
من خواننده هاي پاپ !!!!رو نمي شناسم اما از خواننده هايي كه دوست دارم برات اسم مي برم
افتخاري - اصفهاني - سراج - احسان خواجه اميري - امير كريمي - امير تاجيك - محسن چاوشي - سعيد شهروز - محسن يگانه - و يه صد نفر ديگه كه اسماشون رو الان تو ذهنم نيست در كل هر كي باب ميل من بخونه خوشم مياد از كاراش ولي
قرار نيست هر كدومشون كه خوشم بياد از صداش يا كاراش دوسش هم داشته باشم !!!
اما از لحاظ شخصيتي دكتر محمد اصفهاني رو بيشتر از بقيه قبول دارم .....
من توی خارجی ها انریکه و توی ایرانی ها فریدون فروغی و فرامرز اصلانی کوروش یغمایی
کدام خواننده خارجی ایرانی دوست دارید نام ببرید موفق وشاد باشید
من که فرزاد فرزین
خواننده خارجی کریس دبرگ خواننده ایرانی گروه اریان بنیامین حمید عسگری دوست دارم موفق وشاد باشید
به به محمد جان چشمم روشن خواننده خارجي هم كه بلدي خوش به حالت خب حالا چي مي خونن ؟!!!!
خب *حاج محمد * من مي خوام به ليست بلند بالاي خوانندگان مورد علاقم موارد ديگري اضافه كنم :
عليرضا عصار - محمدرضا عيوضي - حميد عسكري - رامين - محمد نوري - آرمان - بروبچه هاي استوديو صداي تازه و....
در مورد موسيقي سنتي هم مي تونم عزيزاني مثل :
استاد محمدرضا شجريان - استاد افتخاري و سراج رو كه قبلا گفتم و چند تا پيرمرد هستند كه صداشون و چهرشون رو مي شناسم اما به علت همون فراموشي كه عرض كردم الان اسمشون تو خاطرم نيست .....
محمد جان ببين چقدر هواتو دارم و به تاپيكات پاسخ مي دم پس ديگه اينقدر نگو ..........
البته اگه مي خواي بدوني به كدوم بازيگر هم علاقه دارم چون ديگه زحمت نشه و يه تاپيك باز بشه همينجا واست ميگم "
جمشيد هاشم پور - ابوالفضل پورعرب - امين حيايي - محمدرضا فروتن - و بعضي ديگه كه بازم چهرشون يادمه اما اسمشون خير ...
خوانندگان هم زبان:شجریان،هایده،گوگوش و ابی.
خوانندگان بیگانه:کریس دیبرگ،مارک ناپفلر و پاواروتیِ خدابیامرز.
ایرانی: شهرام ناظری، افتخاری، اصفهانی، شادمهر، یگانه، چاووشی، امید عامری
خارجی:::::::::::::::::::: زیاد خوشم نمیاد
اگه قرار باشه چیزی گوش بدم اول سنتی رو انتخاب میکنم!افتخاری،سراج،شجریان
بعدشم پاپ خودمون!اصفهانی،خواجه امیری،زمان،لهراسبی(حس غریب ستاره)و...(همه اونایی که دوپس دوپس زیادی ندارن!!!!)
محلی هام که نگو!اولش مال خودمون،بعدشم بختیاری
ولی کلا زیاد اهل ... نیستم!
حاج محمد!هوای عرفات از سرت نره!!!
موفق و مومن باشید.