RE: مشاوره راجع به انتخاب
کجای ایمانشون هست که شما رو عاشق خودش کرده ؟
دوست دختر داشته نشون ؟
اینکه اسم استخاره رو میاره ؟
به همدردی خوش اومدی خانومی:72:
نظر شخصی بنده و نه کارشناسی:
--23سالتونه یعنی فعلا تو فازهای عشقو عاشقی و احساس و اینجور چیزها بیشتر هستید و احتمالا منطق یکم کمرنگ تره
--3سال از آقا پسر بزرگتر هستید و ایشون هنوز 20سالشه پس دیگه ایشون خیلی الان بیشتر تو فاز احساسات و عشق و عاشقی و اینجور مسائل هست ضمن اینکه در این سن بیشتر هورمونها برای آدم تصمیم میگیرند تا خود آدم
-- آشناییتون با اینترنت بوده (نمیگم بده) ولی فقط در همین حد بوده فوقش اس ام اس و تماس تلفنی (که مطمئنن بیشتر متنها و صحبتها احساسی و عاشقانه بوده)
-- شما کرج اون آقا تبریز (کیلومترها فاصله)
-- مادراتون چون میدونن از هم خیلی دورین خیالشون راحته (پس خیالتون از اینکه مادراتون در جریانند خیلیم راحت نباشه) اگر یه زمانی احساس کنن شما بهم نزدیکین و همو حضوری میبینین مطمئن باشید عکس العمل نشون میدند
بازم میگم نظر شخصی بنده:
این ارتباط هیچ عاقبتی نداره
سلام عزيزم :72::72:
به نظر من اصلا روي اين رابطه حساب نكن... شايدم تو رو فعلا ميخواد تا جاي خاليه دوست دختر قبليش رو كمتر حس كنه ... مواظب باش نقش يه جايگزين عاطفي رو براش نداشته باشي!
يه پسره 20 ساله علايق و احساساتش با 5 ، 6 سال ديگه از زمين تا آسمون فرق داره...
در ضمن فكر نميكنم الانم شرايط ازدواج رو داشته باشه ... حتي اگه شرايط ازدواجم داشت بازم به نظر من كيس مناسبي براي شما نيست
منم با نظر اميد موافقم... شما از چه حركته اين آقا به ايمانشون پي بردين؟؟ ... ايمانشون نصفه نيمه اس كه ... اون چيزهايي كه از دين واسشون خوشايند بوده گلچين كردن و يه سري چيزها رو زير پا گذاشتن ... پس زياد دلت رو به اين خوش نكن عزيزم
كوچيكتر بودن مرد در صورتي تو يه رابطه مشكل ساز نيست كه لااقل آقا بيشتر از سنش رفتار كنه.... اما با اين اوصاف كه خودتونم ميگيد شما از نظره رفتاري هم 6 سال بزرگترين ديگه واويلاااااااااااااا....
من مطمئنم خودتم زياد دلت به اين رابطه نيست... بدون كه قطع كردن اين رابطه همه جاش واسه تو منفعته
بشين منطقي فكر كن، خودتم پي ميبري كه اين رابطه واست آينده ي خوشي نداره
عنوان مبهمه یک عنوان مرتبط با موضوع بذار تا عوض بشه.
خودتم می دونی اون پسر مناسبت نیست ولی چون وابسته شدی نمی تونی از رابطه بیرون بیای.