مشکل برادرم لطفا راهنماییم کنید
سلام
برادر من 31 سال سن داره کارمند بانک و دارای شرایط و موقعیت مالی خیلی خوبه که شامل خونه و ماشین و وسایل رفاه زندگی و حتی پس انداز خیلی خوب تحصیلاتش هم خب مهندس عمرانه از نظر ظاهر و قیافه هم خیلی خوبه
یه مدت خانواده بهش پیشنهاد کردن که هر چه زودتر ازدواج کنه و تشکیل خانواده بده و چند دختر خوب و خانواده دار هم بهش معرفی کردن اما برادرم زیر بار هیچ کدوم نرفت.
تا چند روز قبل که اومد پیش من و گفت که دختری رو برای ازدواج انتخاب کرده که دختر خیلی خوبی است مهندسی کشاورزی خونده و در جهاد کشاورزی کار می کنه منم یه سری اطلاعات ازش گرفتم که به خانوادم خبر بدم خلاصه بعد از یه یکی دو روز تحقیق فهمیدیم که پدر ایشون معتاد به مواد مخدر و همچنین فروشنده مواد مخدر است و یه مدت در زندان بوده بعد از آزادی مادر این دختر خانم به ایشون اعتراض می کنه که با این کارها زندگی سی ساله مارو به باد می دی و این آقا با چاقو مادر رو زخمی می کنه و دوباره به جرم چاقو کشی در زندان است این دختر خانم فقط یک برادر داره که اونم متاسفانه معتاد شده ولی الان در یکی از شهرستاها زندگی می کنه درحالی که فقط 23 سال سن داره . بعد از فهمیدن این شرایط خانواده من به این وصلت راضی نیستند اما برادرم اصرار داره که این دختر خانم خودش خانم خوب و تحصیل کرده و فهمیده ای است خواهش می کنم کمک کنید از چه راهی می تونیم برادرم رو راضی کنیم که اشتباه می کنه ؟ و یا اصلا این وصلت درست است یا نه؟
RE: مشکل برادرم لطفا راهنماییم کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
با سلام
پیشنهاد میکنم عنوان فعلی تاپیک خود را تغییر دهید(در همین تاپیک اعلام کنید تغییر میدهیم)زیرا عنوان فعلی کلی هست، و مورد توجه قرار نمیگیرد،
هیچ وقت نقش خانواده رو تو تربیت و اعتقادات فرد دست کم نگیر. حتی اگه الان چیزی رو نشون نده بالاخره یه روز تأثیرشون نشون می ده. تاپیک "روابط همسرم قبل از ازدواج" رو بخون
این درسته که تربیت خانوادگی خییل مهمه و روی منش و رفتار و ... اثر میزاره و حتی شخصیت ادم رو شکل میده درسته که اگه برادرتون با اون خانواده وصلت کنه با مشکلات جور واجور رو برو میشه و درسته که ..... ولی با همه ی ای درسته که ها باید بگم که به نظر من برادرتون به حدی عاقل و بالغ شدن که بتونن راه رو از چاه شخیص بدن(البته با راهنمایی های شما نه انتخاب محض شما) و فکر کنم که ایشون به حدی منطقی هستن که بتونن دور از احساسات انتخاب کنن
اما در مورد اون دختر خانوم:اون طور که شما توضیح دادین ایشون خانواده ی مناسبی برای وصلت کردن ندارن و خانوادشون کلی مشکل دارن و ... اما خود دختره چی ؟ اونم شخص مناسبی نیست؟ (اگه خود دختره رو بررسی کنی چیکار میکنی به برادرت چی میگی؟)شما که این همه در مورد خانواده ی ایشون تحقیق کردین فکر کنم که بهتر باشه که در مورد خود اون فرد هم تحقیق کنین و نباید ایشون رو صرفا به خاطر اینکه توی اون جور خانواده به دنیا اومده سرزنشش کنین و کلا این کزینه رو دیلتش کنین(به نظر من تو امر ازدواج خانواده ی شریک زندگی مهمه ولی نه به اندازه ی خود فرد)
بعضی وقتا ادمها تو شرایطی هستن که وقتی یکی دیگه از دور نگاه میکنه و زودی میخواد که قضاوت کنه خبر نداره که قضاوتش از بیخ و بن اشتباهه.
اما اگه من جای شما بودم بعد از کلی تحقیق در مورد ایشون شرایط خوب و بد اون دختر خانوم رو به برادرم میگفتم و از عاقبت این ازدواج ومشکلات احتمالی پیش رو هم براش حرف میزدم ولی در اخر حق انتخاب رو به خودش واگذار میکردم و با پدر و مادرم هم فقط درمورد نکات مثبتش حرف میزدم.و تا اخرش از برادرم و انتخابش حمات میکردم هر چند اکه ممکن باشه که بخواد با اون ازدواج کنه
با سلام
اعضا محترم لطفا تا پس از اعلام عنوان جدید از سوی ایجاد کننده تاپیک و تغییر آن هیچگونه پستی ارسال ننمایید
با تشکر از توجه شما:72: