من حساسم و نامزدم ساعت 2 شب زد بیرون چیکااااار کنن؟ دیگه دوستم نداره؟؟؟؟؟
سلام دوستای خوبم
من 2 سال با نامزدم دوست بودیم الان 4 ماهه نامزد کردیم
دیشب بعد از کلی بگو بخند من یک کاری داشتم بعد از اینکه کارم تموم شد به نامزدم اس ام اس دادم اما نامزدم عصبانی بود و جوابمو با ناراحتی میداد ازش پرسیدم چی شده اما دلیلشو نگفت تا اینکه گفت فعلا اعصاب نداره و می خواد تنها باشهو ساعت 2 شب رفت بیرون
من از اونجایی که خیلی حساسم تصمیم گرفتم باهاش قهر کنم
به نظر شما درسته نامزدم به دلیل یه مسائل دیگه با من این برخورد رو بکنه و سر من خالی کنه؟
چرا وقتی ناراحته ازش میپرسم جوابمو درست نمی ده؟ اما وقتی هم نسبت به این مسئله بی تفاوت می شم میگه چرا بی تفاوتی؟
من چطور برخوردی باید داشته باشم؟
RE: من حساسم و نامزدم ساعت 2 شب زد بیرون چیکااااار کنن؟ دیگه دوستم نداره؟؟؟؟؟
مونیکای عزیزم
مطمینم ایشون اصلا قصد ناراحت کردن شما رو نداشته.اقایون وقتی از موضوعی ناراحتن اولین چیزی که ارومشون میکنه تنهاییشونه.وقتی از موضوعی ناراحتن به پروپاشون نباید پیچید.صبر کن یکم اروم بشه خودش برات تعریف میکنه.دایم هم ازش نپرس چی شده چی شده بود...
این با بی تفاوتی فرق داره.مثلا میتونستی چند ساعت بعد اس ام اس بدی بهش که مثلا بهتری عزیزم؟ ( حالش رو بپرس نه اینکه چی شده و چته و .... ):72:
سلام مونیکا جان
قبل از هرچیزی در نوشته هات دیدم و فهمیدم که به شدت لازمه که مهارتهای همسرداری رو مطالعه کنی و یاد بگیری و به کار ببندی
با این دید و روحیه (برات توضیح خواهم داد) در هیچ زندگی موفق نخواهی شد.
اولین اشکالت که میشه گفت خطرناک ترینش هم هست:
عدم درک همسر و موقیعتش.(عدم همدلی)
در زندگی آیننده ممکنه همسرت به خاطر مسائل مالی...کاری...و هزاران مسائل دیگه با روی گرفته بیاد منزل.
دلخور باشه و مثل همیشه با شما بگو بخند نکنه.
اون موقع شما چیکار میخوای بکنی؟!!!!
به جای رفتار خام بهتره یاد بگیری که تو همدم همسرت هستی.یعنی با ناراحتیش ناراحت میشی و با خوشحالیش خوشحال.
این رفتار شما یعنی به من ربطی نداره که تو سر فلان مسئله رنجیده شدی.باید با من بازم بگو بخند کنی !!
شما خیلی زیرکانه میتونستی در زمانی که نامزدت دلخور و رنجیده خاطره خودت رو ناراحت نشون بدی(هرچند که این ناراحتی باید خود جوش باشه) و باهاش ابراز همدلی کنی.
دومین رفتار اشتباهت قهر کردنته.
این نشون میده اصلا آمادگی لازم برای شروع زندگی مشترک نداری.
مگه کودکی؟
مگه ضعفی داری؟
مگه قدرت تکلم و دفاع و بحث نداری؟
به جای اینکه مثل یک خانم رفتار کنی و بگی عزیزم ناراحتی اون شبت واقعا منو بهم ریختومن نمیتونم ناراحتی تورو ببینم ...قهر کردی؟!
یادت باشه قهر آفت زندگی مشترکه.
سومین رفتار اشتباهت حساسیتته
مطمئن باش این حساسیت شدیدا برات مشکل ساز خواهد بود.
اگر طالب یک زندگی اروم و پر از ارامش هستی بهتره تعامل و تحملت رو ببری بالا.ضمن اینکه حتما حتما مقالات و کتابهای متعددی رو در ارتباط با همسرداری بخون
موفق باشی
بله حق با شماست
امروز بهم گفت حالم خوبه نگران نباش
اما ناراحتم که چا دلیل عصبانیتش رو نمیگه!!
نگران نباش عزیزم
اونم بهت میگه.(علت ناراحتیشو)
صبور باش
عزیزم مونیکا :46:
واقعا همه ما خانومها یه سری روحیات مشابه داریم:163: سوالاتی که میپرسی خیلی وقتها تو ذهن خودمم میاد.نکنه دیگه دوستم نداره.نکنه فلان و ......
اقایون فکر نکنم هیچ وقت هنچین دقدقه هایی داشته باشن.واقعیت اینه که واقعا هم شاید جای هیچ نگرانی نیست ولی ما احساساتی هستیم و اینقدر دوست داریم طرفمون رو که همش نگران اینیم که از دستش بدیم و نا خوداگاه زودرنج میشیم و نگران!! غافل از اینکه این حساسیت و نگرانیهامون بیشتر دافعه ایجاد میکنه و میشیم یه زن اخمو لوس حساس قهرو و ... از دید مردمون.
تمرینی که من دارم انجام میدم رو تو هم شروع کن.اینها رو تکرار کن هر روز با خودت:
اون خودش مرده بالغه احتیاج نیست نگران باشم خودش از پس مشکلش بر میاد.اگه کمک من رو بخواد بهم میگه.شاید اون دوست داره خیلی مشکلات رو خودش حل کنه که مردانگیش رو به من نشون بده.نشون بده من میتونم بهش تکیه کنم.چون من براش خیلی مهم هستم.بهترین کاری که ازم بر میاد اینه که همراهش باشم.به این صورت که تا میتونم باعث شم شاد بشه.اگه زنگ زد با روی گشاده و سر حال جواب بدم.از هر چیزی ناراحت نشم و باعث ناراحتی بیشترش نشم.طوری باشم که احساس ارامش کنه با من .انرری مثبت:46:
دوست عزیز
هیچ وقت برای فهمیدن علت ناراحتی همسرتون اصرار مداوم نکنید. اصرار ایشون رو کلافه مینه. صبر کنید اگر صلاح بدونن در موردش با شما صحبت میکنن.
این نگفتن دلیل بی اعتمادی ایشون به شما نیست . هنوزز شما در دوران شناخت هستید.
موفق باشید
مرسی دوستای گلم :43:
اما مشکل اینجاست زنگ زد گفتم خب مشکلت جی بود؟ گفت هیچی منم دیگه اصرار نکردم اما لحنم معلوم بود ناراحت شدم
میگه من که می دونم چرا ناراحتی! بازم باید اصرار میکردی تا بگم!!! آخرشم باز نگفت!!! :D
اخلاقش یه جوریه!! :101: