دعوت به گردهمایی اعضا برای بهبود روند تاپیک ها
اخیرا با موارد مشابه در تالار روبه رو شدم که برایم عامل علامت ؟ و ! شد .
بد نیست آن را طرح کنم تا نظر کلی شما دوستان رو بگیرم و کمی دقت رو به سمت رفتارها و هیجانات و اعمال خودمان جلب کنمو به این وسیله شما بتوانید به من کمک کنید تا برای علامت سئوال و تعجب جواب درستی پیدا کنم .
فرض بگیرید
امروز صبح ساعت 8 هشت کاربری تاپیکی باز کرده و مسئله اش رو مطرح کرده تا ساعت 2 و نیم بعد از ظهر این تاپیک به صفحه ی 4 رسیده ..................بعضا هم اکثر پست ها با این ادبیات
- وای قربونت برم ..............
- عزیز دلمی .............
- غصه نخور ..........
- چقدر شوهرت ( زنت ) بی رحمه ؟ ............
- جدی می گی ؟...........
- آفرین ...........
- الهی !!.........
- نازی !!............
- گریه نکن ............( بیشتر نظرم از این ادبیات حالت مثال دارد تا کسی به خودش نگیره اما توجه داشته باشید که به وزن و آهنگ و بار ادبیات راهنمایی کننده اشاره می کنم )
-به نظر شما علت این روند تند پیش رونده ی تاپیک ها چیست ؟
-برای آن چه کاری می توانیم انجام دهیم ؟
-این تاپیک چه نکته ای برای هر یک از ما و بعضا افرادی که با حالت چت گونه به روند و سرعت تاپیک کمک می کنند دارد ؟
-آیا نیاز به نقد داریم ؟
-موارد نقد از خود چیست ؟
-چه شباهتی بین این نوع حرج کردن احساسات و وزن گفتار و احساسات در فضای مجازی با زندگی واقعی وجود دارد ؟
-هر یک از اعضا تالار چه سهمی در روند سرعت تاپیک دارند و هر یک سهمی دارند که از این سرعت جلوگیری کنند و چگونه ؟!
خوشحال می شم که دوستان در بحث شرکت کنند و نظراتشان را بدهند شاید از نگاه من این علامت سئوال بزرگ به یک جواب ساده مرتبط باشه که من آن را نمی فهمم .