با ولخرجی شوهرم چیکار کنم؟
سلام من از طریق سرچ این سایتو پیدا کردمو عضو شدم.
امیدوارم بتونم از طریق این سایت مشکلمو حل کنم.
همیشه مردا از ولخرجیه زناشون کلافه میشن ولی مورد ما برعکسه!
ما الان 3 ساله که ازدواج کردیم.مشکلمون از جایی شروع که بعد از گذشت یه سال از نامزدیمون به خاطر بی ملاحظه گی مالی همسرم پول واسه اجاره کردن خونه نداشتیم.البته تو این یه سال من مدام بهش گوشزد میکردم که یکم رعایت کنه وگرنه به مشکل میخوریم که همینطورم شد.خودشم بیخیال نیستا داشت سکته میکرد که پول از کجا بیاریم که خونواده ها به دادمون رسیدن.
اصلا نمیفهمه پس انداز یعنی چی و چه معنیی میده.هرچی پول دستمون میاد خرج میکنه.بیشترم خرج لباس پوشیدنش میشه.اصلیترین مشکلم اینه که همیشه دوستاشو خیلی رده بالا و پولدار انتخاب میکنه.تاجر,فوتبالیست حرفه ای,....
به همه دید کاذبی از زندگیمون داده.دوستاش فکر میکنن ما میلیاردریم!در حالیکه زندگیمون کارمندیه,بخور و نمیر.گرونترین کفشا,پیرهنا,...همه چی!مثلا اون زمون که تازه داشتیم میرفتیم سر خونه زندگیمون واسه خرید تی وی رفته بودیم.اقا یه تی وی 51 اینچی خرید.بهش گفتم چرا اخه؟؟!!!جوابش این بود که نخواستم پیش صاحب مغازه کم بیارم!
واقعا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.این غرور بی حد و حصرش خیلی جاهایه دیگه هم اذیتم میکنه.اما فعلا این مساله مهمتره.با این وضع میترسم بچه دار بشیم.
اگه اینجا بتونم راهکارایه مفیدی پیدا کنم واقعا ممنون میشم.
RE: با ولخرجی شوهرم چیکار کنم؟
چه جالبه، یکی مثله من از بی مسولیتی و خسیسی شوهرش میناله یکی هم مسله شما از ولخرجی افرااتی شوهرش شاکیه
نمیدونم اخه چرا بعضیا نمیتونن تعادل داشته باشن.افراط و تفریط هر دوتاش بده اخه:302:
سلام نیلوی عاشق
ولخرجی زیاد، تهدیدی هست برای زندگی زناشویی شما چون ممکنه در آینده با انواع و اقسام وام ها و بدهکاری ها مواجه بشید که واقعا" کمر شکن هستن و دیگه نمی تونید اونطور که باید از زندگی لذت ببرید
بنظرم اگه بتونید برای حقوق شوهرتون برنامه ریزی کنید و یه جورایی این پول رو بگیرید و شما مدیریت کنید بهتر باشه
:305: جمله معروف ثروتمندان این هست : اول پس انداز کنید بعد خرج کنید.
من خودم اوایل که سر کار میرفتم حقوق ماهیانه ام رو تا ریال آخرش خرج می کردم و با این که چندین سال از کار کردنم میگذشت هیچ پس انداز و کالای با ارزشی نداشتم تا اینکه یه روز خواستم به همون جمله فوق عمل کنم و واقعا" نتیجه هم دیدم البته نه اینکه یکدفعه پولدار بشم ولی تا حدی تونستم رضایت خودم رو جلب کنم وخیالم راحت باشه
اینکه شوهرتون همش میخواد جلو دوست و آشنا خودش رو خیلی پولدار نشون بده و حتی پیش آدم غریبه ای مثل همون مغازه دار فکر میکنم اعتماد به نفس پایینی داشته باشه ، با این روش شما همیشه استرس اینو دارین که برای حفظ ظاهر باید کلی پول خرج کنید و اونی نشون بدید که نیستید و اینطوری به جای پس انداز کردن و روش صحیح خرج کردن و داشتن یک آینده مطمئن همیشه در اضطراب و کم آوردن پول بسر می برید
دوست عزیز شما باید اول رو اعتماد به نفس شوهرتون کار کنید و قدم بعدی خودتون بر درآمدتون مدیریت کنید
سارا جان ممنون که جواب دادین.مشکل من اینه که نمیدونم چطوری باهاش برخورد کنم و بهش بفهمونم.هروقت میخوام اعتراض کنم فورا ننه من غریبم بازی در میاره و میگه تو به من اعتماد نداری و این حرفا.هیچوقت نمیشه سر یه موضوع با ارامش بحث کنیم همیشه به دعوا میکشونه که اگه هربار کوتاه نیام خدا عالمه چی میشه.
سلام خانومی
تجربه ای در این زمینه دارم که امیدوارم به دردت بخوره
هرگز و هرگز در مسائل مالی و خرج و مخارج خونه دخالت نکن.
بذار همسرت احساس مرد بودن کنه و بدونه که زنی داره که بهش تکیه کرده و مسئولیتش با اونه.
دخالت شما در این امر ایشون رو بی مسئولیت میکنه.هرچقدر شما دخالت کنی ایشون بی مسئولیت تر برخورد میکنه .چون همیشه خیالش راحته که زنم در مواقع بحرانی به من هشدار میده.
بنابراین خودت رو کاملا بکش بیرون از این مسئله و اجازه بده همسرت رشد کنه.
بهش بگو تو مردی و مسئولیت خرج و مخارج با توست.بهش بگو بهت اعتماد کامل دارم و میدونم انقدر قشنگ مدیریت میکنی که آخر ماه به هیچ مشکلی بر نمیخوریم.
بگو من انقدر به تو اعتماد دارم که اصلا کاری با مسائل مالی ندارم. و واقعا هم همینطور باش.
اگر همسرت یکی دوبار بخوره زمین دیگه یاد میگیره که چطور مخارج رو مدیریت کنه.
رهاش کن و به وظایف خودت در زندگی برس
احساس میکنم همسرت از عدم اعتماد به نفس کافی داره رنج میبره.شما با گفتن جملاتی که برات مثال زدم کمکش کن تا اعتماد به نفسش رو ببره بالا.
من فکر نمیکنم گرفتن مدیریت خرج و مخارج خونه از همسرت پیشنهاد درستی باشه.
چون با این کار دقیقا فقط صورت مسئله رو پاک میکنی و به همسرت اجازه رشد فکر و بالا بردن اعتماد به نفس رو نمیدی
چون شما میخواهی مشکلت ریشه ای حل بشه و نه مقطعی
از توجه و جوابتون ممنونم مریم جان
رو پیشنهادتون فکر کردم.راستش تا حالا همچین چیزی رو امتحان نکردم امیدوارم این شکلی مشکلم حل بشه.چون من بیشتر راههارو رفتم و نتیجه ای نگرفتم.همیشه برعکسش عمل کردم یعنی خواستم که مدیریت مسایل مالی رو خودم به دست بگیرم و این به شوهرم خیلی بر میخوره.
در مورد زود از کوره در رفتن ایشون باید چیکار کنم؟چیکار کنم بتونه با ارامش باهام صحبت کنه و نظرات مخالفش رو هم تحمل کنه؟
نیلوی عزیز
برای طرح مشکل جدیدت باید تاپیک جدیدی بزنی.چون این تاپیک عنوانش در مورد ولخرجی همسرته.
اگر تاپیک جدیدی زنی و عنوانش رو همین مشکلاتی که میگی بذاری اعضا بهتر میتونن بیان و راهنماییت کنن..
موفق باشی:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
سلام خانومی
تجربه ای در این زمینه دارم که امیدوارم به دردت بخوره
هرگز و هرگز در مسائل مالی و خرج و مخارج خونه دخالت نکن.
بذار همسرت احساس مرد بودن کنه و بدونه که زنی داره که بهش تکیه کرده و مسئولیتش با اونه.
دخالت شما در این امر ایشون رو بی مسئولیت میکنه.هرچقدر شما دخالت کنی ایشون بی مسئولیت تر برخورد میکنه .چون همیشه خیالش راحته که زنم در مواقع بحرانی به من هشدار میده.
بنابراین خودت رو کاملا بکش بیرون از این مسئله و اجازه بده همسرت رشد کنه.
بهش بگو تو مردی و مسئولیت خرج و مخارج با توست.بهش بگو بهت اعتماد کامل دارم و میدونم انقدر قشنگ مدیریت میکنی که آخر ماه به هیچ مشکلی بر نمیخوریم.
بگو من انقدر به تو اعتماد دارم که اصلا کاری با مسائل مالی ندارم. و واقعا هم همینطور باش.
اگر همسرت یکی دوبار بخوره زمین دیگه یاد میگیره که چطور مخارج رو مدیریت کنه.
رهاش کن و به وظایف خودت در زندگی برس
احساس میکنم همسرت از عدم اعتماد به نفس کافی داره رنج میبره.شما با گفتن جملاتی که برات مثال زدم کمکش کن تا اعتماد به نفسش رو ببره بالا.
من فکر نمیکنم گرفتن مدیریت خرج و مخارج خونه از همسرت پیشنهاد درستی باشه.
چون با این کار دقیقا فقط صورت مسئله رو پاک میکنی و به همسرت اجازه رشد فکر و بالا بردن اعتماد به نفس رو نمیدی
چون شما میخواهی مشکلت ریشه ای حل بشه و نه مقطعی
:104::104::104::104::104::104::104:
:104::104::104::104::104:
:104::104::104:
:104:
احسنت، راهکار شما دقیقا همین هست. و اینکه خودتون را از مشکل مالی و خرجهای او عقب بکشید. تا او دقیقا متوجه عواقب تصمیماتش بشود.
(30 روز شارژ رایگان هدیه به 'maryam123 برای پاسخ دقیق و کارشناسانه ایشون به مراجع)
با سلام و احترام خدمت مدير همدردي
اين راهكار رو چند ماه پيش در تاپيك بحران بیکاری من و همسرم و پیامد هاش كه تقريبا مشابه اين تاپيك هست
به مراجع توصيه شده .
ايشون هم بعد از مدتها اومدن و گفتن هنوز اوضاع فرقي نكرده.
دليلش چي ميتونه باشه؟