چطور باعث ارامش عزیزم تو شرایط سخت باشم؟
سلام دوستان
من 27 سالمه و یه اقایی رو واقعا دوست دارم.قرار بود 2 هفته دیگه بله برونمون باشه که امروز متاسفانه عموی ایشون فوت کرد :-(
از عقب افتادن مراسمم ناراحت نیستم زیاد.تنها ناراحتیم اینه که امروز که زنگ زدم بهش احساس کردم یکم گریه کرده دلم پاره شد:302:
میدونم که الان شرایطش طوریه که بهتره بهش زنگ نزنم هم سزش شلوغه هم ناراحته و ... .
از طرفی هم دلم نمیخواد احساس کنه تو این شرایط جویای حالش نبودم. میشه راهنماییم کنین؟
میدونم مشکلم ارزش تاپیک زدن نداشت ولی انگار اینجا که مینویسم یکم خالی میشم.
RE: چطور باعث ارامش عزیزم تو شرایط سخت باشم؟
سلام. زیبا خانوم.
من خوب میدونم که مرد ها معمولا این جور موقع ها دوست دارن تنها باشن کسی دور و برشون نباشه و معمولا میگن که میخوام تنها باشم(البته فکر کنم این موضوع درمورد شریک زندگیشون صدق نمیکنه). ولی خصلت زنا چی اونا معمولا میخوان تو جمع باشن و به نظر من شما نباید کاری کنید که مثلا بخوایید مثل یه مرد با ایشون برخورد کنید و شما نباید ایشون رو تنها بزارین و باید ثابت کنین که همیشه در هر شرایطی کنارشون میمونید. البته توصیه میکنم که بزارید یه چندروزی از این قضیه بگذره بعد با ایشون تماس بگرید و دلداریشون بدید.
خوب باید اعتراف کنم که من در این مورد مطمئن نیستم و فقط چیزی رو گفتم که بهترینه (به نظر من )
موفق باشید
سلام
من فکر میکنم شخصیت مردها هم در این جور مواقع متفاوت هست
به نظرم اگه روزی یکبار زنگ بزنید و هر چند در یک مکالمه کوتاه جویای حالش بشید بهتر هست
تماس بگیرید ، مراسم رو ازشون جویا بشید ، به اتفاق پدر و مادر در برخی از مراسم های عمو شرکت کنید ،
مثل یه دوست ،
انتظار داشتید اگر برای شما (خدای ناکرده) همچین اتفاقی می افتاد ، دوستتون براتون چه می کرد
سلام دوستای خوبم
ممنونم ازتون.همین کارو کردم.خیلی ممنونم:72::72::72: