سلام اگه یکیو واقعا دوست داشته باشی و نتونی بهش بگی چون گفته برام فرقی نداری اما هر شب خوا ب بینی دوستت داره چطوری باید فراموشش کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام اگه یکیو واقعا دوست داشته باشی و نتونی بهش بگی چون گفته برام فرقی نداری اما هر شب خوا ب بینی دوستت داره چطوری باید فراموشش کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
ضمن خوش آمد به شما عنوان تاپیک مبهم هست
لطفا ابتدا یک عنوان مناسب در پست بعدی ذکر کنید تا مدیران زحمت تغییرش را دهند
با تشکر از توجه شما
سلام خوش اومدید
شما پسرید؟
سنتون؟
فکر کنم سنتون کم باشه
چون دچار احساسات غلیظی شدین
که حتی خواب هم می بینید
لطفا بیشتر از خودتون بگید و این که طرفو کجا دیدید
ضمنا همون طور که مامور مخصوص حاکم بزرگ گفتند عنوان مناسبی برای تاپیکتون انتخاب کنید
با سلام
اعضا محترم لطفا تا پس از اعلام عنوان جدید از سوی ایجاد کننده تاپیک و تغییر آن هیچگونه پستی ارسال ننمایید
با تشکر از توجه شما
سلام من دیگه نمی تونیم عنوان تاپیکو عوض کنم وقت ویرایشش گذشته حالا شما فکر کن عنوانش کمکم کنین فراموشش کنم باشه :305:لطفا راه حل بدین من 22 سالمه ایشونم در دانشگاه دیدم و هم دانشگاهیم اما همکلاس نیستیم سر پروژه با هم کار کردیم!!!راستی من ادم کاملا منطقی هستم و اصلا احساساتی نیستم!
دوست عزیز
شما عنوانت رو بگو همینجا ، مدیرا خودشون برات تغییر میدن چون شما دسترسی نداری دیگه به عنوانت. دلیل اینکه
میگن بهت عنوان مناسب بگو واسه اینه که همه مشکلاتت رو بخونن و بفهمن مشکلت چیه بیان نظر بدن.
پس در ارسال بعدیت هم یک عنوان مناسب بگو که گویای مشکلت باشه هم کاملتر داستانت رو توضیح بده تا بدونیم
چی شده و بتونیم کمکت کنیم. ضمنا لازم نیست اسامی رو بیاری چون ممکنه بعدها شناحته بشی اسم نگو.
موفق باشی