بد قولی و فرق گذاشتن پدرم
سلام،من عضو جدید هستم،من پسری 15 ساله ام.
راستش،پدرم به من قول داده بود در صورت قبولی در مدرسه خوب هدیه مشخصی به من بدهد،من در مدرسه استعداد های درخشان با رتبه خوب پذیرفته شدم.الان 1 ماه از اعلام نتایج می گذرد وهنوز هدیه را برایم نخریده است،ولی برای خواهرم که در هیچ مدرسه ی خوبی قبول نشده چیزی خریده
وبه من می گوید 1 ماه دیگه هم صبر کن!!!! این عدالت است؟این قول است؟
خیلی وقته قراره این هدیه را برای من بخرد ولی برای خواهرم در عرض 2 روز خریده!
لطفا مرا راهنمایی کنید
بد قولی و فرق گذاشتن پدرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکور
آقای کوهپیما
خوب هدیه پدرتون چی هست که نمایندگی و این چیزا داره؟
آیا پدر شما برای خواهرتون همون هدیه رو خریده یا هدیه اون نمایندگی خاصی نداره؟
کلا زیاد سخت نگیرید پدر مادرها همه بچه هاشون رو یه اندازه دوست دارن.وقتی بزرگتر بشید اینقدر مشکلات رنگارنگ جلو راهتون قرار میگیره که باید با درایت حل بشه که این حس شما توش خیلی کم اهمیت هست.به هرحال بهتون تبریک میگم که توی این سن دارید تلاشتون رو برای آینده میکنید برعکس خیلی از هم سن و سالهاتون
هدیه نوت بوک یا همان لپ تاپه. ولی هدیه خواهرم یک ششم مال من پول لازم داشت:موبایل
من باید 1 سال درس بخونم و 2 ماه صبر کنم ولی خواهرم بدون هیچ زحمتی یک گوشی می گیره و وقتی هم اعتراض میکنم می گه اصلا برات نمی خرم یا می گه اخلاقت بده.ضمن این که برای خواهرم
1 ماه زود تر خریده.
RE: بد قولی و فرق گذاشتن پدرم
دلیل پدرتون قابل قبوله.
شما که نمی تونید وقت و پول هزینه کنید و برای مشکلات لپ تاپتون برید یه شهر دیگه. بهتره که از شهر محل زندگیتون بخرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
دلیل پدرتون قابل قبوله.
شما که نمی تونید وقت و پول هزینه کنید و برای مشکلات لپ تاپتون برید یه شهر دیگه. بهتره که از شهر محل زندگیتون بخرید.
از کسانی که جواب منو دادن ممنونم،واقعا سایت خوبیه با جواب هاتون آرومم کردین
سلام دوست عزیز،
کمی صبور باش.
همانطور که پیدا گفت، دلیل پدرت قابل قبول هست.
و همانطور این که هدیه ای که برای شما در نظر گرفتند، ارزشش 6 برابر هدیه خواهرت هست!
چرا این مسئله رو نمی بینی! در اصل اگر هدیه رو دلیل عدالت پدرت می بینی، باید به این هم دقت کنی که پدرت چه کادوی بهتری برای شما در نظر گرفته!
ولی مطمئن باش در نظر پدر بچه ها همه یکسان هستند. ما که نوجوان هستیم، گاهی فکر می کنیم پدر مادرها بینمون فرق می گذارند. البته این اشکال نداره و در سن تو شاید حتی طبیعی باشه. این دوران هم شیرینی خودش رو دارد. همه ما هم همسن تو بودیم و شرایطی مثل تو رو تجربه کردیم.
صبور باش. ممکن است پدرت حتی الآن یکم شرایط مالیش مناسب نباشه. به خصوص چون دارید تغییر مکان می دهید. صبر کن، ان شا الله پدر هر چه زودتر هدیه تو رو هم تهیه می کنه.
قدر پدر مادر خوبت رو بدان.
امیدوارم در درس و زندگی ات موفق باشی!
سلام كوهپيما:72:
چقدر خوشم اومد ازين تاپيك:310:
پدرت حق داره چون خريدن هديه تو نياز به دقت بيشتري داره, گوشي رو خيلي راحت ميشه خريد و يا تعويض كرد اما تو خريدن لپ تاپ بايد دقت كرد و امكاناتش و ماركش و كلا همه چيز رو در نظر گرفت
پس بهش حق بده كه تو اين شرايط حتا اگه خريد هم بكنه شايد عجولانه باشه
هديه تو با ارزشتره و چون سالها ميخواي ازش استفاده كني به پدرت فرصت بده كه تو خريدش دقت كنه, در مورد خدمات پس از فروشش هم باز حق با پدرته و خودتم بعدها راحتتري
بازم دست پدرت دردنكنه من زمانيكه 15 سالم بود و مدرسه نمونه قبول شدم جايزه ام يه افرين بود و يه بوس اما بابت همونم كلي ذوق كردم :43: