حسابی درمانده ام! لطفا راهنمایی ام کنید.
من به همراه همسر و دختر 4 ساله ام جهت ادامه تحصیل ایران را ترک و به مالزی آمده ایم. مجبور شده ایم که دخترم را در مهدکودک ثبت نام کنیم. اما 2 هفته است که به مهد می رود، اما هر روز با دلخوری. مشکلات عمده ای که مطرح می کند:
1) می گوید که حرفهای آنها را نمی فهمد.( دخترم انگلیسی بلد نیست و آنجا انگلیسی و مالایی و چینی حرف می زنند)
2) غذاهای آنجا را دوست ندارد و هر روز می گوید که غذاهایشان را به زور می خورد.
3) دوست ندارد که در مهد کودک بخوابد
حتی خیلی از شبها کابوس می بیند و از خواب بیدار می شود و گریه می کند و می گوید اونا حرف منو نمی فهمند.
در حال حاصر هیچ چاره ای نداریم جز اینکه او را به مهد بفرستیم. حسابی درمانده شده ام. لطفا راهنمایی ام کنید که با دخترم چگونه برخورد کنم.
RE: حسابی درمانده ام! لطفا راهنمایی ام کنید.
سلام
من فکر کنم تو چنین کشور هایی مدرسه های مخصوص ایرانیهای مقیم پیدا میشه چون ایرانیها تو مالزی زیادن شاید مهد کودک هم باشه ، به نظر من شما می تونین یه مربی ایرانی بصورت نیمه وقت تو خونتون استخدام کنین یا اینکه برای شروع از ایرانیهای دیگه کمک بگیرید .
سلام
بنظر من hsh درست می فرمایند شما می تونید از ایرانیهای مقیم اونجا بیشتر کمک می گیرید.
احساس لطیف کودکتون را بیشتر از این خدشه دار نکنید. عجله کنید حتماً راه بهتری هست فقط یه کم تلاش لازم است.
من هم با نظر دوستان موافقم
بهتره يا يه پرستار براش بگيرين يا يه مهد ايراني پيدا كنين
مي تونيد خودتون براي كودكتان غذا آماده كنيد و به عنوان تغذيه با خودش به مهد ببره
كم كم توي خونه با كودكتان به زبان خارجي صحبت كنيد
بيشتر در رابطه با محيط و كشوري كه توي اون زندگي مي كنيد به زبان خيلي ساده براي كودكتان صحبت كنيد و براي بودن در اينچنين محيطي آماده اش كنيد
شايد كابوسهاي شبانه فرزندتان به خاطر ترس از محيط و نداشتن همزبون و نبودن شما در كنارشه بيشتر به روحيات كودكتان توجه كنيد