یک اظهار نظر در مورد سایت و کاربرانش
سلام خدمت مدیران محترم سایت و کاربران همراه و فعالش
غرض از ارسال این تاپیک بیان مطالبی بود تا شاید جواب دوستان من رو روشن کنه.
من که این مطلب رومینویسم، مدیر یک فروم با بیش از 10 هزار عضو هستم( تقریبا نصف این سایت)
بنابراین با مشکلات سایت داری آشنا هستم و خوب میدونم که هر سایتی برای خودش قوانین و مقرراتی داره که باید توسط کاربران به خوبی رعایت بشه و الا نه تنها در فروم باعث بی نظمی خواهد شد، چه بسا در موارد سختتر کار به نهاد های حکومتی هم بکشه.
اولین چیزی که هر کاربری موقع سرچ میبینه عنوان سایت هست که معرف محتوی و مسیر فعالیت سایت هست.
اگر نام اینجا همدردی هست یعنی هر کسی می تواند بیاید و دردل کند، شاید هم واقعا نیازی به مشاوره و راهنمایی نداشته باشه، همین که حرفش رو بزنه و بار سنگین عاطفیش رو تخلیه کنه و احساس کنه حرفاش خونده شده و باهاش " همدردی " شده براش کافیه.
در بعضی موارد میبینیم( البته اذعان می کنم که مواردی خیلی کم) وقتی کاربری دردل می کنه دوستان می پرسند : خب، اینا رو گفتی، حالا مشکلت چیه؟ ، ما باید چی کار کنیم؟ یا ما که متوجه نشدیم مشکل اصلیت کجاست؟
این مثل نمک روی زخم میمونه.
چه اشکالی داره وقتی کاربری با دیدن عنوان سایت وارد شد و به امید فقط "همدردی" از مشکلاتش گفت، فقط باهاش همدردی بشه؟
یا مثلا گفته میشه تا عنوانش عوض نشده هیچ کس جوابش رو نده.
خب دوستان معمولا همکاری میکنن و جواب نمیدن، اما تکلیف اون بنده خدا که به امید یافتن سنگ صبوری وقت گذاشته ، عضو شده، اعتماد کرده و مسائلش رو مطرح کرده، چی میشه؟
فکر میکنم باید قدری در برخورد با تاپیک ها منعطف تر بود، به خصوص که اینجا یک فروم تفریحی و آموزشی نیست، فرومی هست که اغلب مراجعینش مشکلاتی داشتند که به اینجا پناه اوردند و نیاز به همدردی و درک شدن دارند،
پیشنهاد من اینه که بدون اینکه در همان بدو ورود جواب دادن رو ممنوع کنیم به کاربر 24 ساعت مهلت داده بشه تا عنوان رو عوض کنه و تاکید بشه که در غیر این صورت مدیریت سایت خودش اقدام به تغییر خواهد کرد.
اجازه بدید کاربری که درد داره در همان بدو ورود با یک مانع جدید برخورد نکنه.
همچنین بهتره کاربر رو مجبور نکنیم حتما باید به جای درد دل کردن، مشاوره بخواد.
با احترام
__________________________________________________ ______________
من که مطالب بالا رو گفتم شخصا به این سایت مدیونم چون باعث شد خیلی با خودم کنار بیام و باعث شد طوفان درونیم تا حدی بخوابه و بتونم با آرامش بیشتری برای حل مشکلم تصمیم گیری کنم.
RE: یک اظهار نظر در مورد سایت و کاربرانش
سلام آقا آرش
من با حرف شما تا حد زیادی موافقم
خود من هم اولش که وارد این سایت شدم تو یکی از تاپیک هام به همین صورت دوست داشتم در و دل کنم و اتفاقا تاپیکم هم قفل شد .
چون حرفایی رو اینجا میشه گفت که به نزدیک ترین کسانت نمی گی و نخواهی گفت.تنها جاییه که احساس می کنی بدون نقاب بدون ترس از قضاوت شدن ،بدون ترس از مسخره شدن و بدون ترس از شناخته شدن میشه مشکلت رو بیان کنی به همون شدتی که هست نه سانسورش کنی و نه بی اهمیت جلوش بدی.
ولی تو اون شرایط که به مراجع میگن در دل نکن!چند هدف دارن از این موضوع
ویکیش اینکه از نظر احساسی اون فرد رو کنترل کنند.
دومیش اینکه مسیر تاپیک از سمت مشاوره به صحبت های دردلی وروزانه پیش نره
فکر می کنم دلایل زیادی داره که کسانیکه با علم مشاوره آشنا هستن می تونن اون دلایل رو توضیح بدن.............
یعنی قبل از اینکه به اسم سایت نگاه کنید به هدف سایت نگاه کنیدکه مشاوره هست.
البته منم قبول دارم گاهی به اون مراجع خیلی سخت می گذره چون به قوانین اشنا نیست.
ولی خوب معمولا هم باهاش همدردی می کنند مدیران و هم قوانین رو تذکر می دند.
و به نظرم اگر همیشه اینجوری باشه خیلی بهتر هست.:72:
با سلام و احترام
من نه سر پیازم نه ته پیاز! ولی از اونجایی که نزدیک به دو ساله اینجا عضو بودم و خودم رو دارای حق آب و گل و سرقفلی:300: می دونم نظرم رو می گم.
اینکه تاکید می شه عنوان های نامناسب تصحیح بشن، به نظرم بسیار منطقی و راهبردیه. یه نگاه بندازید به تالار هایی که چنین قوانینی ندارند. معمولا عنوان های اول ایناس:
کمکم کنییییییید!
به دادمم برسید!
مشکل من!
من چیکار کنم؟
تو هچل افتادم!
کممممممممک!
مشکل!
و و و ...
من یکی که اعصابم خورد می شه وقتی به همچین تاپیکی بر می خورم. خیلی بهتره که با یه نگاه بشه فهمید موضوع تاپیک با دانسته های شما همخوانی داره یا نه و سریع تر هم می شه پاسخ داد براش. در ضمن ممکنه تا الان تو تالار سرچ نکردید. خواهید دید که عنوان مناسب تاپیک های قبل، چه قدر شما رو در پیدا کردن موضوع مورد نظرتون یاری می کنه و کارتون راحت میشه.
البته قبول دارم که گاهی ممکنه استثناهایی هم وجود داشته باشه. اما روند کلی به این شکل، به نفع همه و از جمله خود اون کاربره.
در مورد درد دل البته با شما موافقم، اما اینجا از آقای مدیر، یاد گرفتم که مرثیه سرایی احساسی راهکار خوبی برای آرام شدن آدم نیست. فقط یه مسکن موقته. پس بهتره راه بهتری پیدا کرد برای آرام شدن ...
هر چند هستند بخش هایی که شما می تونید دلنوشته هاتون رو قاچاقی تحت عنوان: تجربه های فردی" و ... بنویسیدو صد البته نیازه قبلش دست به جیب مبارک بشید. :D
نقطه.
سلام اقا ارش..
منم با نظر اویژه عزیز موافقم..یعنی دلایل مسائل رو درست گفت.
نقل قول:
ا مثلا گفته میشه تا عنوانش عوض نشده هیچ کس جوابش رو نده.
خب دوستان معمولا همکاری میکنن و جواب نمیدن، اما تکلیف اون بنده خدا که به امید یافتن سنگ صبوری وقت گذاشته ، عضو شده، اعتماد کرده و مسائلش رو مطرح کرده، چی میشه؟
تکلیفش چیزی نمیشه:)
اون مراجع گاها ده تا پست هم بعدش میزنه اما یه عنوان جدید نمیگه..خوب به نظرتون اینجا کوتاهی از مراجع نیست؟؟
اما پیشنهاد من اینه که دوستای عزیزی که میخوان قوانین رو یاداوری کنن کمی با ملایمت تر باشن..بله سخته برای یه تازه وارد که در بدو ورود با یه نوشته خشک قانون روبرو بشه..
خیلی خوبه اولش یه خوش امدی بگیم و بعد با لحن خوب بهش بگیم عنوان تاپیکش رو تغییر بده و عنوان جدید چه جوری باید باشه.
..فکر کنم اینجوری مراجع کمتر ناراحت بشه و گارد بگیره.
و گاهی مراجع عنوان جدید رو مینویسه اما طول میکشه تا مدیران ببینن و عوض کن..اینجا بقیه اعضا خصوصا کسایی که شارژ دارن میتونن با پیغام خصوصی یا دکمه گزارش این ارسال از مدیرا بخوان بیان عنوانو درست کنن.
موفق باشید
من با نظر آرش خیلی موافقم گرچه دغدغه های مدیران را هم درک می کنم. اما یه پیشنهاد داشتم.
در همان بدو ورود کاربر به همدردی یه پیغام خصوصی از مدیر میاد که خوش آمد می گه توی همون پیغام خصوصی به کاربر تاکید بشه که برای تاپیک هاش عنوان مناسب بگذاره تا هم زودتر به جواب برسه و هم قوانین رعایت شده باشند.
سلام
ضمن تشکر از پیشنهاد و انتقاد شما
در سنوات گذشته، تاپیکهای مختلفی پیرو نظم و قوانین تالار از سوی مدیران و اعضاء پیشکسوت ایجاد شده.در این تاپیکها ودر قوانین آنچه که لازمه فعالیت در تالار باشد توضیح داده شده است، لینک این تاپیکها نیز در هنگام عضویت به کاربر جدید ارسال میشود، اما متأسفانه کاربر این تاپیکها را مطالعه نمیکند، و مایه دردسر میشود، همین های که شما به آن اشاره کرده اید.
وقتی ما قوانین وضع شده را در تالار اجرا میکنیم، چنانچه در تاپیکی کوتاهی کنیم ،اجتناب ناپذیر است انتقاد سایرین در خصوص این کوتاهی ،که چرا مثلا" برای من تاپیک به دلیل تعداد پست بالا قفل شد ولی فلان تاپیک نشد!
درست است که ما مدیران تالار در پاره ای موارد به دلیل مشغله توان رسیدگی به تالار را نداریم، و این حق ماست که به دنیای حقیقی خود نیز برسیم، اما ما این حق را مطلق نمیدانم، چون بنابر رسالتی که داریم خود را مؤظف میدانیم تا به تعهد خود جامه عمل بپوشانیم.
ما قوانین را ایجاد کرده ایم ،در پیام خصوصی نیز ارسال میشود،و بارها تذکر داده ایم، بیشتر از این کاری میتوان کرد؟ خوب به یاد دارم، در گذشته چه بی نظمی در تالار بود، و ما چقدر زمان گذاشتیم تا این تالار را به لحاظ نظم به ثبات برسانیم.
ما آنقدر خشک و بدون انعطاف نیستیم که مانع درددل کردن کاربری شویم، اما اگر به این مسائل دامن زده شود، روند اصلی تالار و هدف آن به طور کل فراموش خواهد شد.
کاربری که صرفا" به خاطر درددل کردن تاپیک میزند، بدون شک مشکل دارد، در این موارد ما سعی میکنیم، مشکل را ریشه یابی کنیم، و با پست های که میفرستیم او را وادار به این کار میکنیم.
دوستان عزیز؛اعضاء محترم، ما مدیران اگر مسائلی را که عرض کردم و قوانین را اعمال نکنیم، تالار از مسیر اصلی خود منحرف خواهد شد.
سلام،
فکر می کنم همه خوب توضیح دادند. یک چیزی رو هم من اضافه کنم:
نقل قول:
پیشنهاد من اینه که بدون اینکه در همان بدو ورود جواب دادن رو ممنوع کنیم به کاربر 24 ساعت مهلت داده بشه تا عنوان رو عوض کنه و تاکید بشه که در غیر این صورت مدیریت سایت خودش اقدام به تغییر خواهد کرد.
خیلی مواقع مشکل اینجاست که اون کاربر اصلاً توجهی به پست های مدیریتی جهت تغییر عنوان نمی کند. و حتی احساس می کنم مراجع نمی خواهد وقتی بگذارد و عنوانی مناسب پیدا کند. پیدا کردن عنوان مناسب خیلی هم کار راحتی نیست. نیاز هست که مراجع روی مشکلش فکر کند و اول با خودش این مسئله رو حل کند که من از آمدنم به همدردی چه هدفی دارم و چه سوالی از اعضای اینجا دارم.
برای همین تاکید ما بر این است که خود مراجع یک عنوان مناسب پیدا کند. چون این اولین قدم در راه حل مشکلش هست.
اینکه مدیران بخواهند عنوان پیدا کنند معنیش این هست که مدیران تمام تاپیک های جدید که بدون عنوان هستند رو با دقت مطالعه کنند و حدس بزنند که مشکل و سوال مراجع چه می تواند باشد و این عنوان رو برای تاپیکش انتخاب کنند. اینطوری خیلی از وقت مدیران گرفته می شود. شما دقت کنید که روزانه چند پست جدید ارسال می شوند که تا حد ممکن اینها باید توسط مدیران نظارت بشوند.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arash1348
من پيشنهادم اينه كه خود مديرا عنوانو تغيير بدن و بعد طي پيغام خصوصي به مراجع توشيح بدن براي واضح بودن مشكلتون عنوانو از فلان به بهمان تغيير داديم اين هم لينكش.
در مورد نمك رو زخم پاشيدن و .... هم كه هميشه تذكر داده شده و مديران خواستن با مراجع ملايم برخورد بشه و در صورت تخلف، بقيه گزارش بدن پستو.
کیوان عزیز می دونم که لینک قوانین برای کاربران فرستاده می شه اما خوب کدوم کاربری همون اولی که می خواد وارد یه سایت بشه می ره قوانینش را بخونه؟
اما وقتی که همین موضوع به صورت خلاصه و مفید توی متن پیغام خصوصی بیاد موضوع فرق می کنه و به شکل یه پیغام از مدیر دیده می شه.
با سپاس از دوستانی که جواب دادند و توضیحات خوبی هم دادند،
و با سپاس از آقای کیوان مدیر کل فروم که محکم و قاطعانه و دشمن شکن جواب رو گوشزد کردند و البته امیدوارم با توجه به اینکه قوانین رو در همان زمان ثبت نام خوندم و سعی کردم در دو تاپیکی که باز کردم و در پست هایی که ارسال میکنم رعایت کرده باشم، جزو کاربران تاسف برانگیزی که ایشان اشاره کردند نباشم.
همچنین از آقای حامد که از پشت همین مونیتور ارادت خاصی بهشون پیدا کردم تشکر میکنم که نکته آخر رو بیان کردند.
اما بعد:
1- یکی از نقاط قوت این تالار اصرار مدیرانش به اجرای قانون هست، آن هم بدون تبعیض، من به عنوان یک کاربر عادی ، به مدیران تبریک میگم.
فکر نمیکنم جایی در این تاپیک بابت اجرای قانون انتقادی کرده باشم. از جواب بعضی دوستان احساس کردم متوجه اصل نکته ایی که اشاره کردم نشدند.
2- همین الان دیدم که خانم ویدای گرامی ، در تاپیک " من و شوهر ساده لوحم" خیلی میتن و محترمانه درخواست تغییر عنوان رو مطرح کردند، منظور من هم همین بود که چه اشکالی داره بدون اینکه ارسال کننده ی پست همون قدم اول بایکوت بشه، از این طریق وارد شد.اگر توجه نکرد میشه با پیام خصوصی و در آخر منع ارسال پاسخ، بر خواسته ی قانونی مدیران تاکید کرد.
3- در مورد "درد دل کردن" کاربران هم نظر خودم رو با توجه به اسم تالار گفتم، به هر حال طبیعی هستش که مدیران صاحب اختیار هستند راهبرد های مشخص شده ی خودشون رو عملی کنند.
موفق باشید