وابستگی همسرم به خوانواده اش
دختری 20 ساله ام.حدود یک ساله عقدم.نامزدم 23 سالش هس.مادر شوهرم زن با سیاستی است وخوب میداند چگونه رفتار کند تا همسرم بیشتر بوی وابسته باشد.خیلی ترس از تنهایی دارد وعلت کارش این است.میخواهد کاری کند ما با انها زندگی کنیم ولی من اصلا دوست ندارم.نامزدم 3برادر دیگر هم دارد که ازدواج کرده اند و از لحاض مالی خیلی بهتر از ما هستن اما همیشه زحمت های مادر و بدرشان روی دوش همسرم هس.بقیه هیچ کاری نمی کنند.ولی احترامشان بیشتر از ماس.اما شوهرم توجه نمی کند وحتی به انها هم مهربانی میکند.
RE: وابستگی همسرم به خوانواده اش
سلام reihaneh goli
خیر مقدم میگم ،به تالار همدردی خوش اومدی..
من فکر می کنم بهتره خوشحال باشی که نامزدت نسبت به پدر و مادرش و همین طور برادرانش احترامگذاره و بهشون احسان و نیکی میکنه.خیلیها عکس اینو مطرح میکنند که نامزدشون با خونوادشون درگیری داره و الان کل زندگیشون ریخته به هم پس بهتره خوشحال باشی و شاکر از اینکه خدا همچین همسری رو سر راهت گذاشته
مطمئنا همسرتون خیلی پیش خداوند عزیزه و این خیلی مهمتر از اونه که بخواد در نظر آدمها عزیز باشه.
اینکه مادر همسرتون سیاست داره که خوب مشکلی نیست و هنوز مشکلی پیش نیومده که شما از حالا نگرانی و روزهاتو داری خراب میکنی برای اتفاقی که هنوز نیفتاده.فقط شما سعی کنید حرمت ایشون رو حفظ کنید تا احساس کند دختر مهربانی داره و قصد ربایش پسرش رو نداره،تازه با این کار محبت نامزدت به شما هم بیشتر میشه و فکر می کنم این بهترین راهه که قلب همسرت رو تسخیر کنی.
موفق باشی
RE: وابستگی همسرم به خوانواده اش
reihaneh goli سلام
به تالار همدردی خوش آمدید
دوست عزیز احساس مسوولیت نسبت به خانواده به ویژه خویشاوندان درجه یک امری طبیعی و معقول و حتی در حد متعادل آن پسندیده و نیکو هست
شما میتوانید با درک رفتار نامزدتان و برخورد اصولی حتی به نفع خودتان شرایط را برگردانید
و ضمنا بهتون مژده میدم کسی که در برابر خانوادش متعهد و احترام گذار باشه نسبت به شما هم احساس مسوولیت داره
پس سعی کن با درک نامزدت و حل این گره ذهنی لحظات خوبی برایش فراهم کنی
موفق باشی دوست عزیز