تو اين سايت همدردي نميبينم
اولش كه عضو سايت شدم خيلي خوشم اومد گفتم حالا كه نميتونم مستقيم باكسي دردودل كنم ازين طريق ميتونم اما هرچقدر بيشتر ميگذره ميبينم اين سايت شباهتي به سايت همدردي نداره.خيلي از عضو هاي فعال فقط ميان يه حرفي زدن كه گفته باشن.جهت خالي نبودن عريضه!يه عده هم بانگاه فيلسوفانه ميان طرفو محكوم ميكنن فقط. درصورتيكه هركسي هر اشتباهيم كرده مياد اينجا بلكه يكم دلش اروم شه.همدردي بشنوه!!!نه اينكه بدتر اعصابش بهم بريزه.بنده خودم الان دارم دوره كارورزيمو تو بخش روانپزشكي يه بيمارستان ميگذرونم و ازين چيزام خوب سر در ميارم.بنظرم بچه هاي سايتتون خيلي ناشيانه رفتار ميكنن.بعضي وقتا حتي.طرفو ترور شخصيت ميكنن.اميدوارم عوض جبهه گيري روش كمي فكر كنيد
RE: تو اين سايت همدردي نميبينم
سلام،
به تالار همدردی خوش آمدید.
نقل قول:
خيلي از عضو هاي فعال فقط ميان يه حرفي زدن كه گفته باشن.جهت خالي نبودن عريضه!
این حرف شما وقتی می تواند صحیح باشد که وظیفه ای بر دوش اعضا باشد و یک عده فقط برای انجام وظیفه و از روی بی حوصلگی به مراجعین پاسخگو باشند. ولی اینجا اینطور نیست. هر کسی در این سایت فعالیت می کند، از خود مدیر همدردی گرفته تا عضوی که همین امروز به جمع ما اضافه می شود، همه داوطلبانه و به خواست خودشون در این سایت فعالیت می کنند. و مطمئن باشید عضوی که وقت می گذارد و یک پست می نویسد، به امید کمک و همدردی با مراجع این کار رو انجام می دهد.
نقل قول:
يه عده هم بانگاه فيلسوفانه ميان طرفو محكوم ميكنن فقط. درصورتيكه هركسي هر اشتباهيم كرده مياد اينجا بلكه يكم دلش اروم شه.همدردي بشنوه!!
این مسئله در بعضی از تاپیک ها که موضوع های خاص دارند گاهی پیش می آید. ولی در مجموع مدیران و اعضای با تجربه تر تالار سعی می کنند که این تاپیک ها رو کنترل کنند و از بدرفتاری با مراجع و انحراف تاپیک جلوگیری کنند.
با این حال هر گاه مورد خاصی دیدید که از نظر شما خلاف قوانین تالار همدردی بود، می توانید با استفاده از دکمه گزارش http://www.hamdardi.net/images/clean...bit_report.gif که در کنار همه پست ها هست، پست رو گزارش دهید تا مدیران بازبینی کنند.
این تاپیک به انجمن "پیشنهادات ،انتقادات و مشکلات تالار" منتقل خواهد شد.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
سلام،
نقل قول:
خيلي از عضو هاي فعال فقط ميان يه حرفي زدن كه گفته باشن.جهت خالي نبودن عريضه!
این حرف شما وقتی می تواند صحیح باشد که وظیفه ای بر دوش اعضا باشد و یک عده فقط برای انجام وظیفه و از روی بی حوصلگی به مراجعین پاسخگو باشند. ولی اینجا اینطور نیست. هر کسی در این سایت فعالیت می کند، از خود مدیر همدردی گرفته تا عضوی که همین امروز به جمع ما اضافه می شود، همه داوطلبانه و به خواست خودشون در این سایت فعالیت می کنند. و مطمئن باشید عضوی که وقت می گذارد و یک پست می نویسد، به امید کمک و همدردی با مراجع این کار رو انجام می دهد.
نقل قول:
يه عده هم بانگاه فيلسوفانه ميان طرفو محكوم ميكنن فقط. درصورتيكه هركسي هر اشتباهيم كرده مياد اينجا بلكه يكم دلش اروم شه.همدردي بشنوه!!
این مسئله در بعضی از تاپیک ها که موضوع های خاص دارند گاهی پیش می آید. ولی در مجموع مدیران و اعضای با تجربه تر تالار سعی می کنند که این تاپیک ها رو کنترل کنند و از بدرفتاری با مراجع و انحراف تاپیک جلوگیری کنند.
با این حال هر گاه مورد خاصی دیدید که از نظر شما خلاف قوانین تالار همدردی بود، می توانید با استفاده از دکمه گزارش
http://www.hamdardi.net/images/clean...bit_report.gif که در کنار همه پست ها هست، پست رو گزارش دهید تا مدیران بازبینی کنند.
با تشکر.
ميدونم وظيفه نيست درهرحال كه كمك كننده كه نيست چه بسا تخريب كننده است.منظور منم بدرفتاري نرست كه اون پست حذف. شه.منظورم دقيقا همون چيزي بود كه گفتم يا به عبارتي نصيحت كردن كه هيچكس ازينكار خوشش نمياد.و تو خيلي پستا ديدم اينو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
سلام،
نقل قول:
خيلي از عضو هاي ÙØ¹Ø§Ù„ Ùقط ميان يه ØØ±ÙÙŠ زدن كه Ú¯ÙØªÙ‡ باشن.جهت خالي نبودن عريضه!
این ØØ±Ù شما وقتی Ù…ÛŒ تواند صØÛŒØ باشد Ú©Ù‡ وظیÙÙ‡ ای بر دوش اعضا باشد Ùˆ یک عده Ùقط برای انجام وظیÙÙ‡ Ùˆ از روی بی ØÙˆØµÙ„Ú¯ÛŒ به مراجعین پاسخگو باشند. ولی اینجا اینطور نیست. هر کسی در این سایت ÙØ¹Ø§Ù„یت Ù…ÛŒ کند، از خود مدیر همدردی Ú¯Ø±ÙØªÙ‡ تا عضوی Ú©Ù‡ همین امروز به جمع ما اضاÙÙ‡ Ù…ÛŒ شود، همه داوطلبانه Ùˆ به خواست خودشون در این سایت ÙØ¹Ø§Ù„یت Ù…ÛŒ کنند. Ùˆ مطمئن باشید عضوی Ú©Ù‡ وقت Ù…ÛŒ گذارد Ùˆ یک پست Ù…ÛŒ نویسد، به امید Ú©Ù…Ú© Ùˆ همدردی با مراجع این کار رو انجام Ù…ÛŒ دهد.
نقل قول:
يه عده هم بانگاه ÙÙŠÙ„Ø³ÙˆÙØ§Ù†Ù‡ ميان طرÙÙˆ Ù…ØÙƒÙˆÙ… ميكنن Ùقط. درصورتيكه هركسي هر اشتباهيم كرده مياد اينجا بلكه يكم دلش اروم شه.همدردي بشنوه!!
این مسئله در بعضی از تاپیک ها Ú©Ù‡ موضوع های خاص دارند گاهی پیش Ù…ÛŒ آید. ولی در مجموع مدیران Ùˆ اعضای با تجربه تر تالار سعی Ù…ÛŒ کنند Ú©Ù‡ این تاپیک ها رو کنترل کنند Ùˆ از Ø¨Ø¯Ø±ÙØªØ§Ø±ÛŒ با مراجع Ùˆ Ø§Ù†ØØ±Ø§Ù تاپیک جلوگیری کنند.
با این ØØ§Ù„ هر گاه مورد خاصی دیدید Ú©Ù‡ از نظر شما خلا٠قوانین تالار همدردی بود، Ù…ÛŒ توانید با Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ از دکمه گزارش
http://www.hamdardi.net/images/clean...bit_report.gif که در کنار همه پست ها هست، پست رو گزارش دهید تا مدیران بازبینی کنند.
با تشکر.
ميدونم وظيÙÙ‡ نيست Ø¯Ø±Ù‡Ø±ØØ§Ù„ كه كمك كننده كه نيست Ú†Ù‡ بسا تخريب كننده است.منظور منم Ø¨Ø¯Ø±ÙØªØ§Ø±ÙŠ Ù†Ø±Ø³Øª كه اون پست ØØ°Ù. شه.منظورم دقيقا همون چيزي بود كه Ú¯ÙØªÙ… يا به عبارتي Ù†ØµÙŠØØª كردن كه هيچكس ازينكار خوشش نمياد.Ùˆ تو خيلي پستا ديدم اينو
اي بابا چرااينطوري ميشه؟
چی نوشتی داداش؟ فونتت رو نمیخونه سیستم من
سلام داداش wrecked
ببین داداش، کسی که میاد اینجا واسه مشاوره، یعنی داره جواز این رو صادر میکنه که مشکلش از دیدگاه های مختلف بررسی بشه
بعضی ها که میان اینجا، باور کن خودشون دلشون میخواد که یکی نصیحتشون کنه تا بلکه به خودشون بیان و از کار غلطشون دست بردارن.نمونه تو سئوالات مربوط به دوستی دختر و پسر فراوونه
بعضی ها احتیاج دارن که یکی راه درست رو نشونشون بده.حالا یکی میاد یه خورده تلخ حرف میزنه، یکی میاد خوب حرف میزنه که بنده اوایل که اینجا عضو شده بودم، نزدیک به 10 تا از پست هام به خاطر بیان تلخم حذف شد و بهم اخطار [b]داده شد!
و دلیل هر کدوم از اخطارها هم با دلیل و برهان از طرف آقایون مدیر همدردی و حامد65 برام فرستاده شد
این یعنی چی؟ یعنی اینکه نظارت سفت و سختی تو این سایت حاکمه
ضمنا همدردی فقط این نیست که بشینیم حرفای طرف رو گوش کنیم و اشک بریزیم باهاش! بعضی وقتا یه تلنگر لازمه تا طرف به خودش بیاد
سلام دوست عزيز
خيلي جاها حرفات درسته چون همه مون ادميم و خطا هم داريم و قرار نيست همه مون نظراي درست و اصولي بديم
براي همينه كه خودتي كه در نهايت بايد يه جمع بندي صحيح از حرفها و راهنماييها داشته باشي وگرنه كه هممون ادميم و پرخطا
ميدوني معني همدردي چيه؟ اينه كه مني كه خودم هزار و يك مشكل دارم و باور كن دوشبه درست نخوابيدم و يه بغض بزرگ تو گلومه ميام اينجا و درد خودم يادم ميره و نگاه ميكنم ببينم كجا ميتونم نظري بدم و كمكي كنم , حالا اون فرد خودشه كه ميدونه كدوم درسته و كدوم غلط
بقيه اعضا هم مثل من, كمتر يا بيشتر, همه اعضا هم مثل هميم و نه كارشناسيم نه خبره اينكار(بجز كارشناسا و مديرا كه جاهايي كه تاپيك داره به خطا ميره يا تو تاپيكهاي حساستر اكثرا وارد ميشن)
همه داريم تجربيات شخصيمونو ميگيم شايد كمكي كنه
تو هم با اين ديد نگاه كن كه در نهايت تويي كه راهتو بايد از بين حرفها ,درست انتخاب كني
موفق باشي
بعضی وقتا باید اشتباه های کار رو گفت.باور کن بعضی ها نمیدونن اشتباه کارشون کجاست! باید اینارو گوشزد کرد
نمیشه که صورت مسئله رو پاک کرد که داداش من
غرض از نصیحت هم همون راهنمایی دوستانه ست.هرکسی باتوجه به دانش و تجربه خودش میاد و مراجع رو راهنمایی میکنه. همین که دوستان میان و نظر میذارن، همین یعنی توجه، یعنی همدردی بدون چشمداشت
اگه هم کسی نظراتش آسیب زا باشه، دوستای باتجربه میان و تو همون تاپیک میگن که پست قبلی اشتباه بوده
یا اینکه کلا اون پست حذف میشه
فقط اینکه این سایت هرکی به هرکی نیست
اگه هم دارم این حرفارو میزنم، نه دارم چاپلوسی کسی رو میکنم، یعنی کسی رو نمیشناسم اینجا که بخوام جاپلوسیشو بکنم، نه میخوام امتیاز جمع کنم!
اینایی که گفتم تجربه های خودم تو این سایت بود. این سایت به من که خیلی کمک کرده تا الان. با وجود مشغله زیاد، اون وقتی که واسه این سایت و خوندن مطالبش میذارم،اصلا اتلاف وقت محسوب نمیشه برام.حتی صرفه جویی هم تو وقتم میشه! چون تجربیاتم زیاد میشه و از تجربه ها و نظرات دیگران تو زندگی شخصیم استفاده میکنم
یعنی واسه من نوعی، این سایت به هیچ عنوان تخریب کننده و آسیب زا نبوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wrecked
بنده خودم الان دارم دوره كارورزيمو تو بخش روانپزشكي يه بيمارستان ميگذرونم و ازين چيزام خوب سر در ميارم.بنظرم بچه هاي سايتتون خيلي ناشيانه رفتار ميكنن.بعضي وقتا حتي.طرفو ترور شخصيت ميكنن.اميدوارم عوض جبهه گيري روش كمي فكر كنيد
سلام خانم یا آقای wrecked
شما نظرت رو گفتی بگذارید ما هم نظرمون رو بگیم.
به نظر من با توجه به انتقاد شما و اینکه تازه 2 هفته هست که توی این سایت عضو شدین و البته به
عنوان یک دانشجوی روانشناسی خودتون رو معرفی کردین باید بهتون بگم خیلی زود و راحت قضاوت
کردین و کسی که جبهه گیری کرده شما هستین.
اول بگذارین معنی کلمه "همدردی" رو از دیدگاه خودم بهتون بگم.
همدردی یعنی هم حسی و همراهی! نه ارائه راه حل و حل کامل مشکلات در یک فضای مجازی!
باید اینم بدونین که هیچ چیز در این عالم مطلق نیست و
مسلما نواقصی هست! اما اینکه واژه "همه ناشین" رو بکار بردین معلومه که خیلی راحت حکم نهایی
میدین و مونده تا تجربه خوبی بدست میارین!
کسی که زود و راحت نظر کلی میده فرد منفی بینی به نظر میرسه.
این سایت به خیلی ها از جمله خود من خیلی کمک کرد و کلا نگرش من رو به زندگی عوض کرد.
حالا اگر شما فضای این سایت رو نمیپسندین چون مطابق سلایق صرفا شخصی شما نیست می تونید
به این سایت نیاید اما نمیتونین حکم کلی بدین راجع به جایی که هنوز 2 هفته توش عضو نیستین.
ضمنا گاهی اشتباهاتی رخ میده اما این لفظ همه اینجورند لفط خطرناکیه.
یادتون باشه آدمها خاکسترین نه سیاه و سفید!
ضمنا همه برای رضای خدا و هر کس در حد توانش کمک می کنه.
تصمیم نهاییی با خود مراجعه اما همین که اینجا می نویسه و سبک میشه بزرگتین حسنه!
بهتره کلا در دیدگاه هاتون تجدید نظر کنین.
شما که از این چیزا خوب سر در میارین و بقیه رو ناشی خطاب می کنین خودتون با این جملتون :
نقل قول:
بنظرم بچه هاي سايتتون خيلي ناشيانه رفتار ميكنن
سایت و همه اعضاش رو ترور شخصیتی کردین ...
ضمنا همه ما آفات احتمالی در کار مشاوره رو می دونیم و قبول داریم گاهی نواقصی هست اما مثل
شما خیلی راحت نظر نمیدیم راجع به انسانها.
در آخر بگم من یک عضو ساده این سایتم و کسی رو نمی شناسم و پولی هم نمیگیرم اما دانش و
محبت اعضا و تجربیات این سایت و مدیرانش من و 100 ها نفر مثل من رو اینجا ماندگار کرد.
موفق باشین