دختر مورد علاقم تو انتخاب من دودله. کمکم کنید؟
با سلام و خسته نباشید.
راستش من حدود چهار ساله که با یه دختر آشنا شدم و خیلی زیادم دوسش دارم و بد جوریم بهش وابستم و آشناییمونم به خاطر ازدواجه . اولش اونم بهم می گفت که منو دوست داره ولی بعدا خودش گفت که الکی گفته چون دوست داشته با هم بیشتر آشنا بشیم. مشکل ما این وسط اینه که دختر مورد علاقم بعد از گذشت چهار سال ارتباط محدود به صورت پیامک و ... میگه که نمی تونه دوسم داشته باشه ولی میگه که چون من واقعا دوسش دارم و از لحاظ اخلاق و موقعیت و تحصیلاتم تو سطح خوبیم خیلی دلش می خواد که اونم منو دوست داشته باشه و حتی بهم گفت که از خدا می خواد منو دوست داشته باشه ولی نمیشه .
من بهش گفتم که ما هنوز ارتباط کاملی نداشتیم و زیادم همدیگرو ندیدیم و کنار هم نبودیم و همین که تو دوست داری منو دوست داشته باشی واسه ازدواج کافیه و همه چیز با ازدواج درست میشه ولی اون خیلی میترسه و یه جورایی دودله از شما می خوام راهنماییم کنین؟ ممنون
RE: دختر مورد علاقم تو انتخاب من دودله. کمکم کنید؟
يعني شما باهن بيرون نرفتيد؟چرا دودله؟دلايلشو بپرسيد.پاي كس ديگه اي در ميونه؟
kamandm سلام به همدردی خوش آمدی
چرا در این چهار سال یک قدم رسمی برنداشتی؟
خانواده ها در جریان هستن؟
دلیل منطقی و عقلانی شما برای این انتخاب چیه؟
حقیقت اینه راه را اشتباه رفتی نباید چهار سال سرمایه گذاری عاطفی برای یک رابطه غیر رسمی انجام میدادی
دوست عزیز الان بهترین راه اینه یک فرصت به خانوم بدهی تا اجازه برای رسمی شدن ارتباط بده و از طریق خانواده و زیر نظر اونا ادامه بدهی
اگر این فرصت را به شما نداد ارتباط را قطع کنید
موفق باشی
سلام
شما و دختر مورد علاقتون چند سالتونه ؟
چی شد که به این نتیجه رسیدید که این دختر خانم برای ازدواج مناسب هستند؟ چه ویژگی هایی داشتند؟
خودتان شرایط تشکیل زندگی مشترک رو دارید یا همچنان می خواهید به این ارتباط ادامه بدید؟
البته شما توضیح کاملی ندادین..درباره سناتون هم بگید
1 نکته رو به پسرا عزیز گوشزد میکنم و اونم اینکه:
دخترا ممکنه عاشق یک پسر بمونند ولی وقتی ببینند اون پسر به صورت رسمی اقدام نمیکنه و یا حتی اصراری هم به رسمی کردن رابطه نداره کم کم سرد میشن و در این موقعیت اگه کس دیگری پیدا بشه که اصرار به رسمی کردن رابطه داره ناخودآگاه به اون علاقه مند میشن.
البته من نمیدونم رابطه شما چجوری هست ولی طرز فکر اکثر دختران رو گفتم ( که البته فکر میکنم درست هم هست)
به هر حال دختران از پنهانی بودن رابطه اصلا خوششون نمیاد و دوست دارند همه بدوند رابطشونو و رسمی باشند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
البته شما توضیح کاملی ندادین..درباره سناتون هم بگید
1 نکته رو به پسرا عزیز گوشزد میکنم و اونم اینکه:
دخترا ممکنه عاشق یک پسر بمونند ولی وقتی ببینند اون پسر به صورت رسمی اقدام نمیکنه و یا حتی اصراری هم به رسمی کردن رابطه نداره کم کم سرد میشن و در این موقعیت اگه کس دیگری پیدا بشه که اصرار به رسمی کردن رابطه داره ناخودآگاه به اون علاقه مند میشن.
البته من نمیدونم رابطه شما چجوری هست ولی طرز فکر اکثر دختران رو گفتم ( که البته فکر میکنم درست هم هست)
به هر حال دختران از پنهانی بودن رابطه اصلا خوششون نمیاد و دوست دارند همه بدوند رابطشونو و رسمی باشند.
قرار گذاشتیم که یه سال دیگه برم خواستگاریش چون الان موقعیت جور نیست.
من 22 اون 18 سالشه . خودش میگه هنوز زوده وگرنه من از خدامه همین فردا برم خواستگاریش چتد بارم بهش گفتم . (البته یه خواهر بزرگتر داره بیشتر بخاط اون منتظره که اول اون بره بعد خودش).
بعدشم چند بار ارتباطمونو بیشتر کردیم ولی بهم گفته چون هنوز زیاد دوستم نداره نمی خواد که ارتباطمون زیاد بشه یا میگه که میترسم اگه ارتباطمون زیاد بشه من از چشمش بیفتم و میگه که دوست نداره که من از چشمش بیفتم.
الانم ارتباطمون به صورت پیامه یعنی هر چند روز یه بار حال همو می پرسیم .
اینم بگم شرایط منم همه چیزش جوره فقط درسام سال آینده تموم میشه خلاصه اونطور که گفتم اونم از خداشه که منو دوست داشته باشه اینو خودشم گفته.
به نظر شماها اون اشتباه نمیکنه؟؟
کمکم کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wrecked
يعني شما باهن بيرون نرفتيد؟چرا دودله؟دلايلشو بپرسيد.پاي كس ديگه اي در ميونه؟
چرا یه بار اوایل با هم بیرون رفتیم .
بخاطر اینکه میگه میترسه بعد ازدواج نتونه دوسم داشته باشه .
پای کسی هم در میون نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ویدا@
kamandm سلام به همدردی خوش آمدی
چرا در این چهار سال یک قدم رسمی برنداشتی؟
خانواده ها در جریان هستن؟
دلیل منطقی و عقلانی شما برای این انتخاب چیه؟
حقیقت اینه راه را اشتباه رفتی نباید چهار سال سرمایه گذاری عاطفی برای یک رابطه غیر رسمی انجام میدادی
دوست عزیز الان بهترین راه اینه یک فرصت به خانوم بدهی تا اجازه برای رسمی شدن ارتباط بده و از طریق خانواده و زیر نظر اونا ادامه بدهی
اگر این فرصت را به شما نداد ارتباط را قطع کنید
موفق باشی
خانواده ما فقط میدونه که من دوسش دارم و با هم ارتباط داریم و جزئیات رو نمی دونه.
بعدشم اصلا نمی تونم فراموشش کنم خیلی دوسش دارم.
انتخابمم بخاطر این بود که هم دختر نجیب و خوبیه و هم ازش خوشم میومد و الانم که عاشقشم.
سلام دوست عزیز به همدردی خوش اومدی.
نقل قول:
من 22 اون 18 سالشه
من حدود چهار ساله که با یه دختر آشنا شدم و خیلی زیادم دوسش دارم
چرا یه بار اوایل با هم بیرون رفتیم .
یعنی ابتدای اشناییتون این دختر حدودا 14 سالش بوده..اونموقع هم شما یه بار باهم بیرون رفتین.!!..
فکر نمیکنین این شدت احساسات کمی غیر منطقی و بیشتر وابستگی هست تا علاقه منطقی؟
با این تفاسیر شما شناخت درستی از هم ندارین و اون دختر حق داره که دودل باشه..هنوز از نظر شخصیتی و مسائل شخصی به ثبات نرسیده که بخواد ازدواج کنه اما شما میخواین یه کاری کنین که عاشقتون بشه و با استفاده از احساسش اونو به ازدواج راضی کنید.این کار غلطیه.
بهتون پیشنهاد می کنم حتما حتما پیش مشاور برید..مشاور با دیدن شما از نزدیک و صحبت باهاتون و شناخت روحیاتتون بهتون میگه چیکار کنید.
هر چند با روندی که توضیح دادین بعیده که علاقه منطقی و مناسب ازدواج و حاصل از شناخت بوجود اومده باشه اما اگه مشاور هردوتونو مناسب ازدواج دید خونواده ها رو در جریان بذارید و رسما اقدام کنید و به یه سال دیگه نندازید.
اما اگه نظر مشاور عکس این بود رابطتونو قطع کنید.هر چند سخته اما باید بدونید این احساس بیشتر ناشی از احساسات سن بلوغه و بعدها تغییر می کنه.
موفق باشید
سلام
حرفی که میزنم شاید جالب نباشه البته امیدوارم باعث اخطار هم نشه برام ولی فقط نظرم رو میگم همین:
هیچ وقت نذار کسی باهات یه گزینه رفتار کنه اگه اینجوریه خودت رو بکش کنار تا معادلش ساده تر شه
سلام بچه ها من تازه عضو شدم
میشه کمک کنین
یه سوال دارم
نمی دونم چهجوری ارسال کنم
مرسی
sahar111 سلام
کافیه به صفحه اصلی انجمن بری و بر طبق مشکلت روی موضوع جدید کلیک کنی
موفق باشی