برای رفتن به مرحله تحصیلی بالاتر اونطور که دلم میخواد چه منابعی بخونم؟چکار کنم؟؟
سلام دوستان عزیز.
در راستای یکی از اون تاپیکای قبل من یه رشته رو برای ارشد انتخاب کردم که بشینم واسه کنکورش بخونم.یه توضیح بدم که این رشته با رشته کارشناسیم زمین تا اسمون فرق داره..و من میخوام دولتی روزانه قبول شم:)
این لبخند ملیح :) واسه اینه که داداشم میگه با شناختی که ازت دارم و کلا دختر درس بخونی نیستی حتما قبول میشی:).
بگذریم..من میخوام حتما روزانه و دولتی قبول شم ترجیحا یه دانشگاه خوب:).
و اصلا تا الان هیچ کار نکردم..یعنی منابعشو قبلا یه نگاهی انداختم.اما الان دقیقا نمیدونم چه منابعی باید بخونم؟
تو اینترنت یه سرچ کردم اما زیاد معتبر نبود منابعشون.
حالا سوالم اینه که چطوری بفهمم چه منابعی باید بخونم؟کدوم منابع بهتره؟
این قدم اوله..خدا به دادم برسه من که اصلا عادت به درس خوندن ندارم چطور خودمو عادت بدم..از روزی2دقیقه شروع میکنم.شایدم 1 دقیقه:)
موفق باشید
RE: برای رفتن به مرحله تحصیلی بالاتر اونطور که دلم میخواد چه منابعی بخونم؟چکار کنم؟؟
اینجوری که شما گنگ نوشتی! هیچ کس نمیتونه راهنماییت کنه که...
حداقل رشته که میخوای توش ادامه بدی رو بگو.
RE: برای رفتن به مرحله تحصیلی بالاتر اونطور که دلم میخواد چه منابعی بخونم؟چکار کنم؟؟
شما که می خوای تغییر رشته بدی بهترین کار اینه که بری یکی از دانشگاهای خوب که لیسانس و ارشد این رشته رو داره و اول با بچه های ارشد صحبت کنی بعد با دانشجوهای سال آخر لیسانس. از اونا راهنمایی بگیری که چه دروس و کتاب هایی رو برای آزمون ارشد می خونن. بعد اگه جزوه است ازشون بگیری و کپی کنی یا اگه کتابه بخری.
این جوری که نمیشه راهنمایی کرد که !!!!!!!!!!!!!!!:311::311::311:
سلام بهار جان
منم اتفاقا تصمیم دارم برای ارشد رشته ای رو بخونم که با کارشناسیم ارتباط چندانی نداره...
به نظرم تنها راه برای به دست اوردن منابع استفاده از منابعی که سازمان سنجش اعلام میکنه است و اینکه از بچه های ارشد همون رشته اطلاعات کسب کنی.
بهتر نبود رشته ای که میخوای قبول شی رو همین جا میگفتی تا اگه کسی هم رشته بود بیاد و راهنماییت کنه؟
دوستان عزیز خیلی خیلی ممنونم.
امید انقد تو تاپیکای من نخند..چرا من هر چی مینویسم میخندی.مگه جوک میگم؟
حالا یه کاری کنین تا رسما شناخته بشم.:(
رشته کارشناسیم مهندسیه و ارشد میخوام بازرگانی بخونم..چون برای کارم بازرگانی بیشتر به دردم میخوره..
کلا هم که میدونید نصف ارشدیا میان مدیریت میخونن.و شرکت کننده هاش خیلی زیاده:(.به قول استادم هر کی از رشتش ناراضیه ارشد میره مدیریت.بگذریم...
بنده هم هیچ بیسی ندارم و یهویی میخوام برم این رشته و دولتی روزانه قبول شم.کلا هم با اینکه همیشه (بغیر از دانشگاه که از فاز درس اومدم بیرون) درسم خوب بوده ولی درسخون نبودم و شب امتحانیم نه،صبح امتحانی بودم...ازاینا که 5 دقیقه مونده به شروع امتحان در تلاشه نصف باقی مونده جزوشو بخونه.
دانشگاه خوب از کجا پیدا کنم؟الان دانشجوی ارشد از کجا پیدا کنم؟
موفق باشید