-
+نمی دانم
سلام
امیدوارم حال شما خوب باشه؟
من با یکی از همکارام 3 ماه دوست شدیم.اولش قرار گذاشتیم که بعد از یک شال با هم ازدواج کنیم.به نظر دختر خوبیه.اما مشکل من اینکه نمی دونم دوستش دارو یا نه؟
آیا باید ادامه بدم؟هر روز داره بیشتر به من وابسته میشه.
یه نظر شما چیکار باید کنم تا بفهمم که دوستش دارم؟
آیا جدایی برای یک مدت راه خوبیه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
-
RE: نمی دانم
سلام saman7
آيا براي ازدواج فكر كردي؟علاقه و دوستش داشتن چيزي نيست كه بخاد با زمان فراموش شه. براي فهميدن اينكه واقعا" دوسش داري بايد خوب فكر كني. بايد ببيني كه طرفه مقابلت چه خصوصياتي داره كه برات زيبا جلوه مي ده و باعث ميشه فكر كني دوسش داري.
معيارهاي ديگه اي رو هم براي ازدواج در نظر بگير. سطح خانواده هاتون- نظر اونا براي ازدواجت-طرز تفكر خودت با اون. و خيلي چيزهاي ديگه.با دانستن اينا به ازدواج فكر كن. اگه فقط علاقه رو شرط قرار بدي ممكنه اينقدر به هم وابسته بشين كه نتونين به دوري هم فكر كنين و اگه خداي نكرده مشكلي پيش بياد كه نتونين با هم ازدواج كنين هر دوتاتون ضربه روحي سختي ميخورين.مخصوصا" كه شما دو تا همكاريد و ساليان سال بايد با هم كار كنيد.
و يه سوال:آيا الان كه داري اين پيام رو ميخوني با اون هنوز در ارتباط يا نه؟ منظورم اينكه رابطه تو و اون الان در چه شرايطي هست؟هنوز هم با هم هستين؟
-
RE: نمی دانم
با درود؛جناب سامان خان،مگر شما در این سه ماه نتوانسته اید،این موضوع را دریابید!!!؟؟اگر منظورتان دانستن صددرصد این است که کاملاً دوستش دارید،این امر در پس از ازدواج و در زیر یک سقف اتفاق خواهد افتاد.
سفارشم این است که:اولاً ببینید در درجه اول به او اصلاً علاقه دارید و سپس دانش و آگاهی خود را درباره ازدواج بالا ببرید و بنده در گام نخست خواندن مطالب آموزشی همین تالار را پیشنهاد می کنم.