-
اعتراض به سایت!!!
سلام
میخوام بگم خیلی برام جالبه اتفاقاتی که تو این سایت میافته!!!!
من تقریبا جواب هیچ سوالم رو اینجا نگرفتم!! به جز یه پست از بهار زندگی که ازش ممنونم.
اینجا تاپیک هایی مثل من نامزذ ذارم دوست پسرم دارم ایا کار بدیه؟؟؟!! یا اینکه رفتم خواستگاری گفتن نه چرااا به نظر شماا.... این تاپیک ها که میاد یه. میبینم عضو فعال و کارشناس افتخاری و .... همه میان 100 تا پست میذارن!!! ولی تاپیک عشق و راهکارهای برخورد تو زندگی رو که بذاری نهایتا یه عضو فعال یه پست میذاره که اونم اینه که این موضوع رو تو انجمن ازاذ بنویس یا مثلا کلمه فلان رو از تاپیک عوض کن...!!!!!!
در ضمن اگه الان همه کارشناسا می خوان پست بذارن که این تاپیک مال قسمت انتقادات هست نه اینجا باید یگم رفتم اون قسمت ولی نشد اونجا ارسال کنم.....
-
RE: اعتراض به سایت!!!
دریای خروشان عزیز سلام
همان طور که میدانی همدردی قوانینی داره که اعضا موظف به رعایتش هستند
چنانچه نسبت به اعتراضی داشتید از طریق گزینه ارتباط با ما پیگیری نمایید
با تشکر از توجه شما
-
کاربر گرامی
3تاپیک از سوی شما ایجاد شده، اعضاء به هر 3 تاپیک پاسخ داده اند، تاپیک های شماشرایط بحرانی ندارد، و در کل یک نوع وسواس فکری و عدم کنترل احساسات و رویا پردازی باعث شده شما آشفته شوید و تاپیک ایجاد کنید،تالار همدردی در بحث مشاوره هر قدر که توان داشته باشد به مراجع کمک میکند،اما این تالار تاپیکهای قدیمی و مفید نیز دارد؛ مقالات در هر زمینه ای که بخواهید
پس لطفا" صبور باشید
-
تاپیکاتونو الان نگاه کردم
علایم عشق در مردان - این کلیه عنوانش. باید هر تاپیکی که می زنین موضوع مشاوره ای مربوط به شخص خودتون باشه. وقتی کلی باشه می گن بحث ازاده. اگه فرد خاصی در نظرتون هست در مورد اون فرد و خودتون صحبت کنین. مثلا اینکه نمی دونم دوستم داره یانه. این علایمو می تونم به حساب عاشق بودن بذارم یانه. یه جوری که مشخصا در مورد خود شما و یه شخص یا اشخاص مشخص دیگه باشه. نه کلی در مورد همه ی مردها و همه ی زن ها. البته اگه می خواین جواب مشاوره ای بگیرین.
چقدر به همسرمون ابراز علاقه کنیم - چقدر به همسرم ابراز علاقه کنم بهتره. در مورد خودتونو مشکلات خودتون سوال بپرسین.
میخوام عاشقم شه - به نظرم نمیاد مشکلی داشته باشه عنوانش.
راستی اینا رو هم اضافه کنم که مدیران لزوما نمیان به تاپیک ها مشاوره بدن. مشاوره ها معمولا از طرف اعضای دیگه ای مثل خودتون داده می شه.
قوانین اینجا هم ظاهرا اینه که یه تاپیک به حدود 50 یا نهایتا 60 تا برسه قفل می شه.
دو تا تاپیک همزمان باز باشه هم یکیش قفل میشه.
البته من دیدم که به بالای 70 تا و دو تا تاپیک بالای صد تا رسید و بعدش قفل شد. ضمن اینکه دیدم سه تا از اعضا همزمان دو تا تاپیک باز و فعال کنار هم داشتن و کسی قفلش نکرده بود. یعنی ممکنه بعضی وقتا هم اینطور نباشه ولی قانون این سایته اینا.
عنوان تاپیکت هم اگه مبهم باشه باید یه عنوان مناسب انتخاب کنی بذاری توی پست بعدیت.
موفق باشید
-
خيلي جالبه منم الان يه تاپيك باهمين محتوي گذاشتم.بعد تاپيك شماروديدم.بخونيدش.