چقدر به همسرمان ابراز علاقه کنیم؟
سلام
یه سوالی همیشه ذهن منو درگیر میکنه اینکه واقعا چقدر و چطور به اقایان ابراز علاقه و محبت کنیم.تو کارگاهها و مقالات مختلف گفته شده اقایان تشنه محبتند و نیاز دارند از عشق همسرشون مطمین باشند و توصیه شده در ابراز علاقه و احساسات کوتاهی و شرم نکنید....
از طرفی هم گفته شده اقایون از ابراز علاقه زیاد نگران میشن و میترسن و .ذاتا شکارچی هستن و دوست دارن خودشون کنکاش کنن و ...
این مرز کجاست؟؟ بالاخره محبت بکنیم یا نه؟؟!!! با مثال میشه توضیح بدین؟؟
RE: چقدر به اقایان ابراز علاقه کنیم؟
سلام دریای خروشان عزیز
منم همیشه این سوال رو دارم و واسه خودم اینطوری حلش کردم که نه اونقدر افراط و نه تفریط.یطوری که از هیچ طرفه بوم نیفتی.اونقدر باید به همسرت محبت کنی که بی نیاز از محبت غیر باشه و چشمش پر باشه اما نه اونقدر که لوس بازی بشه و عادی بشه.باید بدونی کی و کجا و چطور محبتت رو ابراز کنی.بی دریغ مهربونی کنی به همسرت بدونه اینکه انتظار جبران داشته باشی.نه اینکه انتظار نداشته باشی اما توقع نداشته باش اونم مثل یک زن محبت کنه.هیچوقت هم نباید محبتت رو به رخ بکشی چون با یک بار به رخ کشیدن تمامه زحماتت به باد میره و تبدیل به منت میشه.
این نظر منه.بازم دوستان باتجربه تر هستن که هردومون رو راهنمایی کنن
ممنونم شارلوت جان از جوابت
موافقم کاملا با حرفات ولی این که میگن بذار مرد کم کم کشفت کنه و شکارچی باشه .... اینها رو واقعا درک نمیکنم...!!!!
به نظر من باید همون حالتی باشی که با دست پیش بکشی و با پا پس بزنی... جوری که از عشق شما نسبت به خودش مطمئن باشه و در عین حال این عشق همیشه به وفور در اطرافش نباشه که کلافش کنه...
این مورد برای خانما اصلا کار پیچیده ای نیست ... چون طبیعت زن ها با این اخلاق سنخیت داره:227:
راستش عزیزم من اولین باره که دارم اینو میشنوم
شاید منظور همینه که خودتو یهو و کامل و یکدفعه واسه شوهرت رو نکن.همیشه باید یه چیز خارق العاده واسه وقتایی که احساس می کنی کمی عادی یا کسالت بار شده روابط داشته باشی.از نظر من زن باید همیشه جذابیت و چیزهای جدید واسه همسرش داشته باشه.توانایی ها و استعدادها و هنرهاتو کم کم واسه شوهرت به خرج بده
گل کاغذی عزیز
این پس زدن و پیش کشیدن با این که میگن در ابراز علاقه هیچ کوتاهی نکنید تناقض داره :(
پدر بزرگ عزیز چطور میتونم عنوان رو تغییر بدم؟؟
سلام دوست عزیز.به همدردی خوش اومدی
نقل قول:
این پس زدن و پیش کشیدن با این که میگن در ابراز علاقه هیچ کوتاهی نکنید تناقض داره
چه تناقضی داره؟؟
بدن به غذا نیاز داره.ایا معنیش اینه که 24ساعته باید غذا خورد؟
ایا معنیش اینه که باید یه مدل غذا خورد؟
ایا معنیش اینه که روزه نگیریم؟
ابرازعلاقه هم همینطوره..این که لازمه یعنی به جا و به اندازه..ابراز علاقه که فقط قربونت برم و دوستت دارم نیست.
اینکه ازهمسرتون قدردانی کنید.
اینکه زحماتش همیشه خاطرتون باشه.
اینکه تمجیدش کنید.
اینکه تو شرایط سخت کنارش باشید.
اینکه به وقت نیازبه نیاز تنهاییش احترام بذارید.
اینکه به علایقش احترام بذارید.
به خونوادش و تعلقاتش احترام بذارید.
همه اینا ابراز علاقه است....
حتی گاهی کمی فاصله کوچولو میتونه شما رو تشنه تر ازقبل به سمت همدیگه برگردونه.
اصلا خودتونو در نظر بگیرید ایا فقط دلت میخواد صبح تا شب قربون صدقت بره و هیچکار دیگه نکنه..مسلما نه..دوست داری کمکت کنه..حتی به وقتش بذاره تنها باشی..درکت کنه و ...
اینا همه انواع مختلف محبته.
فقط لازمه اش اینه که اولا خودتونو بشناسید..بعد جنس مخالف رو و بعد روحیات منحصر بفرد همسرتونو.
عنوان رو هم همینجا بفرستید تا مدیران تغییرش بدن.
موفق باشید
قبل از اینکه از کمیتش بپرسید باید از کیفیتش بپرسید.
یعنی اول باید ببینید چه طور به همسرتون ابراز علاقه کنید.
این هم از اون دست موضوعاتی هست که بستگی تام به شخصیت طرف مقابلتون داره.
فکر می کنم برای هر مرد و زنی کیفیت ابراز علاقه فرق می کنه.
شما باید بگردید و ببینید که همسر شما چه جور ابراز علاقه ایی به دلش بیشتر میشینه.
فقط یک نکته، همیشه و همه جا به غرور و شخصیت مردانه ی همسرتون احترام بذارید، این موضوع همسر شما را تا بالای ابرها می بره و سعی می کنه همیشه و همه جا ثابت کنه که لیاقت این اعتماد شما رو داشته.