بهترین آفریده خداوند (2).....
به نام خداوند بخشنده مهربان
روزی خداوند فرمود :میخواهم موجودی بیافرینم از نوع انسان که جلوه ای از مهرو محبت و لطف و عشق من باشد به فرزندانش.
نامش زن است و صفتی به نام «مادر» دارد .
فرشتگان پرسیدند :پروردگارا آیا آن جلوه ها در مرد نیست ؟
خداوند فرمود :من این جلوه ها را در مرد آفریدم اما در زن قویتر و پایدارتر کردم طوری که همیشه با اوست و تا لحظه مرگ فراموشش نخواهد کرد .
:72: از همان لحظه ای که حس میکند درون خود فرزندی دارد عشق را به او ارزانی خواهم کرد .
:72: با آنکه درد زیادی خواهد کشید تا فرزندش را بدنیا بیاورد ...به محض دیدن او، او را با آغوش گرم و مهربان میپذیرد و دوست دارد.
:72: درست از همان غذایی که در طول روز میخورد راهی میسازم تا بجان فرزندش تزریق کند.
:72: همیشه و همه جا به یاد و فکر فرزندش قرار میدهم و این عشق و مراقبت تا پایان زندگیش همراه دل و جانش خواهد بود.
:72: دو دستش را سبک خواهم کرد تا همیشه در آسمانها سپاسگذار من و دعاگوی فرزندش باشد.
:72: او را معلم خواهم کرد تا همیشه فرزندش را به مهر و حوصله آموزش دهد .
:72: دل او را نرم خواهم کرد تا از گناهان فرزندش بگذرد و در هر حالی که دارد او را ببخشد.
فرشتگان عرضه داشتند : سپاس و ستایش تو را که خداوند عالمیان هستی و چیزهایی میدانی که ما نمیدانیم مگر آنچه خود به ما تعلیم نمودی .
«نوشته خودم و اقتباسی از تاپیک بهترین آفریده خداوند...آقای گرد آفرید»
RE: بهترین آفریده خداوند (2).....
اين شد يه چيزي ..... آفرين آرزو خانم ولي هم مطلب شما هم جناب گردآفريد معنا و مفهمومش يكي است اما طرز بيانش فرق مي كنه كه هيچ كدوم هم خالي از لطف نيست مرحبا به هر دوي شما كه قدر مادران رو خوب مي دونيد و فقط از اين طريق مي تونيم احساس خودمون رو بيان كنيم ..... اما به جاي اين متنها بهتره همين الان بريد دست مادرانتون رو ببوسيد كه اين چيزا نون و آب نميشه واسه مادرامون ....
بله فقط فرقش با داستان آقای گرد آفرید این است که .....
* داستان من برای تمجید از مقام مادر به خدایم توهین نمیکند .
* خدای بهترین و با عظمت من هم دیر وقت و وقت و بیوقت ندارد چون خواب ندارد و اسیر زمان نیست همیشه بوده و هست .
* فرشته های داستان من هم محترمانه تر رفتار میکنند و فقط یک سوال میپرسند نه آنکه مشکوکانه دست روی هر نقطه از خلقت خداوند بگذارند ضمنن« عده ای از فرشتگان» سوال میکنند و نه «یک فرشته» اینها با هم متفاوت است .
درست مانند مثال قرآن سوره بقره
* در داستان من از «مرد» به عنوان جفت زن بهمراه «زن» نام برده شده است.
* و حرفهای بی معنی و محتویی مانند زن «چکه میکند» چون اشک میریزد هم ندارد .
* «ستایش» فرشتگان هم درزمان آگاه شدن آنان از خداوند فراموش نشده است.
از تشویق شما هم خیلی متشکرم ولی من به رضایت خدایم فکر میکنم و جز خودش به تشویق و تنبیه کسی دل نمی بندم .
ضمنن نه تنها مادرم را بیش از حد تصور شما دوست دارم بلکه تمام مادران را دوست دارم و دست بوس هستم:16: .
خدا از دل بنده هاش خبر داره و با اين حرفا و چيزا هم ناراحت نميشه اينا همه داستان و تمثيل هست و يه بچه دوساله هم وقتي يه داستان اينجوري از خدا و فرشته ها مي خونه مي دونه كه اين به معناي توهين به خدا نيست بلكه تو اين نوع بيان ما بايد دنبال مفهموم و معنا باشيم نه گير دادن به لفظ و كلمات ، چيه آرزو خانم استغفرالله از خدا هم حزب الهي تر شده ايد خوب شد شما خدا نبوديد و گرنه روزگار بنده هاش سياه بود .......
ما درون را بنگريم و حال را ني برون را بنگريم و قال را
آرزو خانم گل و خردمند؛داستانک سرکار خیلی جالب و زیبا بود،دست شما درد نکند و از این خلاقیتی که در شما هست،بسیار خرسند هستم.نمی دانم چرا اندکی خود را آزار داده و ناراحت کرده و درصدد مجادله با من هستید،اما من:
1-به خودِ خودِ شما و شخصیت والایتان احترام می گذارم.
2-به باورها و نیز سخنان شما احترام دوچندان می گذارم.
3-به عنوان یک خواهر دوستتان دارم.
4-دوستتان دارم.
5-دوستتان دارم.
6-دوستتان دارم.
7-دوستتان دارم.
8-دوستتان دارم.
9-دوستتان دارم.
10-دوستتان دارم.
11-دوستتان دارم
12-دوستتان دارم.
.
.
.
.
.
باشه باشه قبول ! هر جور دوست دارید با خدایتان حرف بزنید
ولی من چوپان زمان حضرت موسی نمیشم ها !! که برای خدا چارق و شانه سر در نظر بگیرم :rolleyes:
من خودم نقاشی میکنم ولی هرگز نتوانستم برای خدا شکلی در نظر بگیرم و روی کاغذ یا بوم بکشم چون او بزرگتر از آنی بود که به اشکال انسانی دربیاید و کار کند یا خسته شود
من هم شما را خیلی خیلی دوست دارم اما شما که به لطافت زن و عشق مادری آگاهی دارید به حساسیت بی نهایت خدا هم توجه کنید
او همانقدر که قادر است به همان میزان ظریف و حساس است و بقول ما انسانها مو را از ماست میکشد
ممکن است حرف شما او را برنجاند هر چقدر هم کم و ناچیز باشد .
خلاصه اینکه با خدا هم حساس باشید:shy:
خواهر کوچکترم آرزو،هرچه بگویی من بدان احترام می گذارم،اما سنجه من برای پذیرش یا نپذیرفتن آن همانا خرد من است و بس.
پس:بسیاری از آنها را نمی پذیرم،در عین حالی که بدانها احترام می گذارم . . .